Engvej 7
5771 Stenstrup

  • Kontantpris 2.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.814 kr.
  • Boligareal 276 m²
  • Grundareal 1.659 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Engvej 7
5771 Stenstrup

  • 2.995.000 kr. 276 m² 6 rum

Fantastisk beliggenhed! Huset ligger tilbagetrukket med udsigt til mark og eng.

Fantastisk beliggenhed!
Huset ligger tilbagetrukket med udsigt til mark og eng.
 
Engvej 7 - en helt igennem unik ejendom! Hvis du søger en rummelig, indfllytningsklar bolig med masser af plads og hvor der virkelig er kælet for detaljerne, så kunne ejendommen her være noget for dig.
 
Villaen er opført i år 2010 og fremstår i usædvanlig god stand. Der er genvindingsanlæg, luft til luft varmepumpe, dræn på grunden og radonspærre. Hertil er der anlagt gruspuder under begge bygninger og terrasser, som beskytter mod fugt og holder på varmen i huset. Ejers profession er bygningssnedker, hvilket tydeligt afspejler sig i ejendommens finish og detaljer. For enden af Engvej, med udsigt til engareal og marker, leder en oplyst indkørsel jer direkte ind på den 1659m² store grund. Her ligger den flotte villa og en anneksbygning i samme byggestil, der udgør et harmonisk udtryk. Hovedhuset råder over hele 236m², imens annekset byder på 40m² bolig og 38m² værksted.
 
Hovedhuset indeholder: Lækkert køkken/alrum med lyddæmpede lofter. Stor stue med lyddæmpede lofter. 4 værelser. Aktivitetsrum/ekstra værelse. Gæstetoilet. 2 badeværelser - det ene med brus og det andet med brus og spa. Bryggers med plads til vaskemaskine samt tørretumbler. Anneksbygningen indeholder: Køkken. Stue. Hems. Flot badeværelse med bruseafsnit. Denne del er oplagt til hjemmeerhverv, bed and breakfast eller teenagerens private bolig. Nuværende ejer driver bed and breakfast - forhør nærmere ved danbolig.
 
Her er der masser af plads til den pladskrævende familie, og hvis I drømmer om at samle flere generationer under samme tag, så er der rig mulighed for at opfylde drømmen her. Villaen er gennemført med delvist loft til kip og et behageligt lysindfald. Indretningen er lækker og nutidig, hvilket tydeligt kommer til udtryk i badeværelserne og det dejlige køkken/alrum, der alt sammen er opført i et stilsikkert design med fokus på lyse nuancer og kvalitetssikre materialevalg. Både køkken/alrummet, stuen og det ene værelse har direkte udgang til det dejlige udeliv, som venter jer i haven. Her er anlagt flere terrasser, som indbyder til at slænge sig i solstolen, imens en smuk udsigt over engen og markerne breder sig og hestene trisser rundt på folden.
 
Kom og oplev en helt igennem fantastisk sted, der rummer hele pakken!
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 2010
Rum 6
Bad 3
Toilet 4
Plan 1
Boligareal 276 m²
Udhus 38 m²
Udhus 16 m²
Grundareal 1.659 m²
Økonomi
Kontantpris 2.995.000 kr.
Ejerudgift 2.814 kr.
Finansiering
Udbetaling 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 17.787 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.856 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 59.742
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Stenstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Stenstrup
Gode indkøbsmuligheder
Fred og ro
Godt naboskab

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren