Lønne Feriepark 154E, Lønne
6830 Nørre Nebel

  • Kontantpris 775.000 kr.
  • Ejerudgift 3.035 kr.
  • Boligareal 68 m²
  • Rum 3
Lejlighed

Lønne Feriepark 154E, Lønne
6830 Nørre Nebel

  • 775.000 kr. 68 m² 3 rum

Feriehus i Lønne Feriepark

Nu kan I overtage nøglerne til dette fine feriehus i Lønne Feriepark, hvor I som familie kan tage på weekendture og sommerferie på børnenes vilkår. Her får I nemlig fri adgang til alle områdets tilbud som tropisk badeland, sportshal, bowlingcenter, restauranter og meget mere. Huset byder på to etager med to værelser, køkken-alrum og en opholdsstue. Dertil får I en terrasse mod syd. Feriehuset har de seneste år fået udskiftet store dele af interiøret såsom løs bænk, stole, massivt spisebord, senge, sofaer og lænestole. Ligeledes er alle hvidevarer udskiftet med energirigtige produkter. I stueplan ligger køkken-alrummet som har godt med plads til remedier og hele familien kan samles om spisebordet. Ovenpå kan I lade dagen gå på hæld i den hyggelige dagligstue, som har loft til kip og udsyn over området. Der er to værelser i huset, og det ene har køjeseng til to sovende børn, mens det andet har dobbeltseng til forældrene. På badeværelset er der separat brus og etableret pusleplads over vaskesøjlen, som består af en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Terrassen bagved huset bliver et yndet opholdssted for hele familien på de varme dage, og I kan snildt se frem til at nyde en middag sammen her. Solen kommer fra syd, og der er derfor sol de fleste af dagens timer. Lønne Feriepark 154E er den perfekte feriebolig til småbørnsfamilien, da der er børnesikring på trappen på begge etager. Der er desuden også plads til leg på gulvet i køkkenet, da sælger har renoveret den, har de tænkt meget på sikkerheden for de mindste. Udlejning igennem Landal.
Boligfakta
Type Lejlighed
Byggeår 2005
Rum 3
Plan 1
Boligareal 68 m²
Økonomi
Kontantpris 775.000 kr.
Ejerudgift 3.035 kr.
Finansiering
Udbetaling 40.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.328 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.797 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Lønne Feriepark og smuk natur

Lønne Feriepark byder på smuk, vestjysk natur lige uden for døren, og I får fra huset kort afstand og stisystemer til centerbygningen, hvor det tropiske badeland og et indendørs legeland er blandt de mange familievenlige aktiviteter. I kan også bowle, mens der udenfor er masser af ting at lave, og børnene vil elske en tur på hoppepuderne og en omgang minifodbold.

Kommunen i tal
Indbyggere 49.664
Skatteprocent 25,1%
Grundskyld 31,56‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Lønne

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lønne
Skøn natur
Masser af sportsaktiviteter
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.