Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Nøddehaven 4
6840 Oksbøl

Type Fritidsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 165.000
Ejerudgift pr.md. 601
Sagsnummer 294-2018037

Billig sommerhusgrund i skønne Jegum Ferieland

I sommerhusområdet Jegum Ferieland, som ligger godt placeret i læ lidt inde i landet 14 kilometer sydøst for Henne Strand ved Vesterhavet udbydes nu denne skønne sommerhusgrund. Området er trygt og sikkert for børn med minimal og kun langsom biltrafik, og foruden strandlivet langs Vesterhavet byder omgivelserne på et bredt udbud af spændende oplevelser at fylde feriedagene med. Den smukke natur omkring Filsø får I 4-6 kilometer til, mens indkøb kan ordnes i Jegum Ferielands egen centerbutik eller i Oksbøl, som der er cykelafstand til. Større indkøb og kulturoplevelser i Esbjerg er der omkring en halv time i bil til, og Legoland er der en time til i bil.
Den 1.506 m² store grund, som ligger på lukket vej, fremstår dejligt lukket med høje træer. I områdets centerområde findes cafe, minigolf og legeplads for de mindste. Der er stisystemer rundt i hele området.
Ønsker du et sted, hvor du kan trække dig lidt væk fra hverdagen, og hvor sommerens lange aftener kan nydes på terrassen, så er her er muligheden for at opføre et fristed lige efter dine ønsker.
Kontakt danbolig Henne Strand for yderligere information.

Nøddehaven 4
6840 Oksbøl

Type Fritidsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 165.000
Ejerudgift pr.md. 601
Sagsnummer 294-2018037
Grund 1.506 m²
Liggetid 1334
Standard finansiering
Kontantpris 165.000
Udbetaling 25.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 799 / 653

Boligen ligger i Ål. I dette nabolag finder du blandt andet 2 børnehaver og 92 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Varde Kommune i tal

 • Indbyggere
  49.746
 • Skoler
  27
 • Borgmesterparti
  Venstre
 • Solskinstimer
  1.663 pr. år
 • Grundskyld
  31,56‰
 • Skatteprocent
  25,1%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  31
Sælger siger

Derfor flyttede vi hertil

Om dette hus: Lykkelige dage i Jegum! Vi købte huset i 1989. Vi var en familie med tre børn, boede i udlandet og ønskede et fast holdepunkt i Danmark. Da børnene blev større, voksede pladsbehovet, og vi har udvidet huset to gange – med øje for dets oprindelige arkitektur og fokus på at bibeholde den høje håndværksmæssige kvalitet. Det var jo ”vort hjem” i Danmark og derfor skulle det være i orden! At vi også fik gode venner i lokalområdet – ”fastboende”, som de kaldtes – føjede en yderligere dimension til glæden.

Sådan er kvarteret

Jegum Ferieland er ikke det mest kendte eller fornemme sted at have sommerhus, men det har nogle solide fordele. Det ligger tæt på Vesterhavet, men tilstrækkelig langt derfra til at være beskyttet mod vind og vejr. Naturområdet er dejligt og meget velegnet til gåture. Der er gode aktivitetsmuligheder, såsom tennisbaner og mulighed for ridning, hvad især vor datter nød. Og der er hverken langt til Henne Strand, en af Danmarks dejligste, eller til Varde og Esbjerg med et væld af indkøbsmuligheder og fritidstilbud.

Det viser vi vores gæster

Vi har tilbragt mange stunder i huset med gode venner fra udlandet. Den centrale placering ift. Esbjerg, Varde, vestkyststrandene og Billund (med lufthavn og Legoland) har for os været idéel, hvad enten det drejede sig om fritidsaktiviteter eller indkøb.

Her handler vi

Udover i Jegum Ferielands centerbutik kan man foretage indkøb i Oksbøl (cykelafstand) og selvfølgelig Varde og Esbjerg (inkl. den nye shoppingmall Broen), som begge ligger indenfor en ca. halv times kørsel.

Her slapper vi af

Attraktioner i området: Vikingemuseum i Ribe, Fiskeri- og Søfartsmuseum i Esbjerg, Kunstmuseum og Musikhus i Esbjerg, Minibyen i Varde, det spektakulære Tirpitz-museum nær Ho, Fanø, Verdenskulturarv og Nationalpark Vadehavet med det præmierede Vadehavscenter, Sort Sol naturfænomen i Vadehavet i marts og september/oktober, etc.

Hvorfor flytter vi herfra

Vi tilbragte typisk 10 uger om året i huset, som regerl omkring Jul, Påske og i sommerferien. For os blev huset og Jegum ikke bare det faste holdepunkt i Danmark, vi havde ønsket; det blev et lille paradis og et samlingspunkt for hele familien – og det forblev det indtil 2016, da vi flyttede tilbage til Danmark og købte et større enfamilieshus i Hjerting, ikke langt fra Jegum. Dermed mistede vor lille perle sin centrale rolle for os, og det er årsagen til, at vi ønsker at skille os af med det. De mange, gode minder vil vi tage med os, men vi håber, at de kommende ejere vil få lige så mange gode stunder i huset, som en overgang i vor familie blev kaldt ”det lille hus på prærien”.

Sælgers billeder

sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Klaus T. Thomsen

Klaus T. Thomsen
Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 70155100

danbolig Henne Strand
Strandvejen 448
6854 Henne

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.