Toftevej 7
7080 Børkop

  • Kontantpris 1.495.000 kr.
  • Ejerudgift 1.978 kr.
  • Boligareal 72 m²
  • Grundareal 788 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Villa

Toftevej 7
7080 Børkop

  • 1.495.000 kr. 72 m² 3 rum

Velholdt villa tæt på alt i Børkop

I kan netop nu få fingrene i denne velholdte og fine bolig, der ligger centralt i Børkop nær alle hverdagens bekvemmeligheder. Boligen råder over en stueetage, hvor de samlende alrum er placeret som køkken og stue, mens kælderen byder på disponible rum i høj boligstandard. Dertil er der en dejlig terrasse og en hyggelig have med drivhus foruden en carport med integreret skur. I kan glæde jer til at flytte til et hyggeligt kvarter, hvor lukkede stisystemer fører jer og børnene trygt til skole, til stationen og idrætsfaciliteter. Også indkøb og pasningsmuligheder finder I nær adressen, og alt sammen kan nås på en mindre cykeltur eller til fods, så jeres hverdag kan glide let. Boligen er løbende blevet vedligeholdt og sat i stand. Kælderen er renoveret i 2013, hvor der også er skiftet vinduer, overlæggere og yderdør. Der er i stueetagen skiftet hoveddør i 2013, men overlæggerne er skiftet i 2021. Gulvene er prydet med pæne planker, og de går igen i den hyggelige opholdsstue, der ligger i forbindelse med køkken-alrummet. Rummet er indretningsvenligt, og I skal endelig bemærke den flotte, indbyggede reol. Videre er der et badeværelse. I kælderen er der et nydeligt badeværelse med hjørnekar og gulvvarme foruden to meget anvendelige, disponible rum. Sommeren kan nydes på den hævede terrasse og i haven, der byder på drivhus og flere bede, der blot passer sig selv.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1955
Rum 3
Plan 2
Boligareal 72 m²
Kælder 72 m²
Carport 63 m²
Grundareal 788 m²
Økonomi
Kontantpris 1.495.000 kr.
Ejerudgift 1.978 kr.
Prisudvikling -16.71 %
Finansiering
Udbetaling 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.637 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.938 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Brejning og Børkop

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Brejning og Børkop
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi har set mange huse i byerne Fredericia og Vejle, man faldt lige med det samme for dette hus, fordi der er et godt køkkenalrum og stor stue samt bad og toilet på hver etage. Derudover er der tæt tilslutning til togstationen og bus, og mulighed til at cykle på arbejde."

Sådan er kvarteret

"Boligen ligger på en lille lukket vej, med dejlige naboer, gåafstand til indkøb, skole, svømmehal og banegården. Du kann nyde rolige aftener efter en hektisk dag på arbejde, især om sommeren på terassen. Naboer hjælper hindanden...og der bliver afholdt vejfest hvert år på Toftevej. "

Det viser vi vores gæster

"Hvidbjerg Strand, Trelde Næs, Fredericia Strand og by, Vejle by og skov. "

Her handler vi

"Vi handler i REMA 1000 og Netto i gåafstand, eller kører gerne til Vejle, en fantastisk by til hygge og shopping. Derudover er der Gårdbutikken Ladegaard Duroc samt Vindingårdcentret med Lidl og Superbrugsen. Fredericia og Kolding har også masser af muligheder. "

Her slapper vi af

"Der er flere strande in nærheden og en flot natur rundomkring. Du kan nyde gå- og cycelture lige til skov og strand samt til Vejle eller Fredericia. Der findes en stisstem i Børkop."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har begge fået nyt arbejde så langt væk, at vi er nød til at sælge vores perle."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren