Stjernevej 1, st.. tv., Uhrhøj
7100 Vejle

  • 1.145.000 kr. 83 m² 4 rum
  • Kontantpris 1.145.000 kr.
  • Ejerudgift 3.951 kr.
  • Boligareal 83 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Høj stuelejlighed med altan på Uhrhøj

Denne flotte lejlighed på Uhrhøj er placeret for enden af ejendommen og i en høj stueetage, hvilket giver et skøn udsyn over området. Lejligheden er istandsat i 2019, og med tre værelser henvender boligen sig til parret såvel som børnefamilien. Glæd jer også til et lækkert køkken og en stue med udgang til en vestvendt altan. Det er rene linjer, der kendetegner køkkenets indretning med hvide, grebsfrie elementer fra Vordingborg Køkkenet, stenbordplader og veludvalgte hårde hvidevarer, der er integreret bag fronterne. Stuen er rummelig og indrettes let med spisebord og sofagruppe, og her strømmer et gavmildt lysindfald gennem det vestvendte vinduesparti.Boligen byder på tre gode værelser, så her er plads til børneværelser, et kontor eller noget helt tredje.Det største værelse er desuden udstyret med et fast skab til garderoben. Badeværelset er moderne med en glasafskærmet bruseniche og mulighed for at installere en pladsbesparende vaskesøjle.  På lejlighedens altan er der mange solskinstimer i vente, da den vender mod vest, så solens stråler kan nydes, helt til den går ned. Her kan I arrangere både havesæt, grill og altankasser, og så er der et dejligt vue over ejendommens grønne fællesarealer.  I befinder jer i Uhrhøjs skønne omgivelser, men I er samtidig ikke langt fra byens puls. Petersmindehallen og skolen er lige overfor ejendommen, mens dagtilbud og indkøbsmuligheder findes i nærheden. Der er endvidere en masse natur lige rundt om hjørnet, hvor skovens stier indbyder til gåture i fritiden.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke C
Byggeår 1966
Etage st.
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 83 m²
Grundareal 7.729 m²
Økonomi
Kontantpris 1.145.000 kr.
Ejerudgift 3.951 kr.
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.942 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.848 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på hverdagens behov og Vejle centrum

I befinder jer i Uhrhøjs skønne omgivelser, men I er samtidig ikke langt fra byens puls. Petersmindehallen og skole er lige overfor ejendommen, mens dagtilbud og indkøbsmuligheder findes i nærheden. Der er endvidere en masse natur lige rundt om hjørnet, hvor skovens stier indbyder til gåture i fritiden.

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Hover

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hover
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.