Nordlandsvej 27, st.., Uhrhøj
7100 Vejle

  • Kontantpris 1.275.000 kr.
  • Ejerudgift 2.173 kr.
  • Boligareal 71 m²
  • Rum 2
  • Energimærke
Lejlighed

Nordlandsvej 27, st.., Uhrhøj
7100 Vejle

  • 1.275.000 kr. 71 m² 2 rum

Istandsat lejlighed med altan i rolige omgivelser på Uhrhøj

Med nøgleord som indflytningsklar, flot istandsat og en altan med smuk udsigt får I gode rammer i denne lejlighed. I 2022 er der renoveret køkken, gulve og Troldtekt-lofter med integrerede spots, ligesom der er kommet isolering på gulv og loft. Boligen rummer en stue, et køkken, et badeværelse og et soveværelse med walk-in-closet. Endelig får I en rolig beliggenhed på Uhrhøj nær hverdagens gøremål.  Det naturlige samlingspunkt bliver den rummelige stue, som fremtræder let og indbydende med velplacerede vinduer, som både sikrer et skønt lysindfald og giver en smuk, grøn udsigt. Her kan I indrette en hyggelig spiseplads og placere en sofagruppe. Tilmed er der direkte udgang til altanen.Det elegante Vordingborg-køkken fra 2022 er både flot og funktionelt. Her er rigelig med opbevaringsplads og to køkkenbordplader, så hvis I kan lide at lave mad sammen, er der fin mulighed i det velindrettede køkken. Oveni er der et par integrerede hvidevarer, som er skjult bag skabslågerne og dermed glider helt naturligt ind i den stilrene indretning.  Udenfor kan I glæde jer til en hyggelig, overdækket altan, hvor det er oplagt at indtage frokosten, mens I nyder den smukke udsigt over området. Oveni er der et dejligt, grønt fællesareal med bordbænkesæt. Som bonus får I eget kælderrum, ligesom der er et fælles parkeringsareal.  I bosætter jer i et stille og roligt område, hvorfra der er gåafstand til indkøb og busstoppested. Desuden er der mulighed for fysiske udfoldelser i sportshallen, mens skoven inviterer til gåture i naturskønne omgivelser. Endelig er centrum en kort cykeltur væk.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1971
Etage st.
Rum 2
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 71 m²
Økonomi
Kontantpris 1.275.000 kr.
Ejerudgift 2.173 kr.

Tæt på hverdagens gøremål

I bosætter jer i et stille og roligt område, hvorfra der er gåafstand til indkøb og busstoppested. Desuden er der mulighed for fysiske udfoldelser i sportshallen, mens skoven inviterer til gåture i naturskønne omgivelser. Endelig er centrum en kort cykeltur væk.

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hover

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hover
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.