Vinkelvej 10
7100 Vejle

  • 1.095.000 kr.72 m²3 rum
  • Kontantpris 1.095.000 kr.
  • Ejerudgift 2.052 kr.
  • Boligareal 72 m²
  • Grundareal 662 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Rødstensvilla med mange muligheder nær centrum

På en rolig villavej tæt på centrum ligger denne rødstensvilla fra 1960, hvor jeres nye boligkapitel nu kan begynde. Huset på 72 m2 trænger til en modernisering og rummer en stor stue, et køkken, et soveværelse og et badeværelse. I får frie hænder til at forme jeres kommende stue med et pænt, nyt gulv og nymalede vægge, mens rummets fornuftige størrelse giver plads til en hyggelig sofasektion såvel som en spiseafdeling, hvor langbordet kan dækkes til gæster ved festlige begivenheder. Køkkenet har ligeledes en fin størrelse, så I får rammerne til at skabe et helt nyt køkken i en tidssvarende stil, hvor madlavningen bliver en fornøjelse. Forestil jer at indrette rummet med lyse elementer, lækre hårde hvidevarer og en indbygningsovn i en behagelig arbejdshøjde. I sommerhalvåret vil I med garanti sætte pris på den skønne have, som er anlagt med græsplæne, forskellige blomsterbuske og høje træer rundt omkring, så I kan sidde ugeneret på fliseterrassen mod vest med en god grillmiddag i aftenens sidste solstråler. På få minutter kan I spadsere hen til skoven, hvor I kan gå eller løbe lange ture i de skønne omgivelser. Derudover er der heller ikke langt til indkøb og hverdagens øvrige nødvendigheder, som alle nås til fods eller på cykel.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1960
Ombygget 1984
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 72 m²
Udestue 22 m²
Carport 15 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 662 m²
Økonomi
Kontantpris 1.095.000 kr.
Ejerudgift 2.052 kr.
Finansiering
Udbetaling 55.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.436 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.477 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på centrum, skov og hverdagsbehov

På få minutter kan I spadsere hen til skoven, hvor I kan gå eller løbe lange ture i de skønne omgivelser. Derudover er der heller ikke langt til indkøb og hverdagens øvrige nødvendigheder, som alle nås til fods eller på cykel. Endelig når I også hurtigt centrum på cykel, hvor et væld af fristelser i form af shopping, spisesteder og kulturtilbud står til rådighed.

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Skibet

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skibet
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.