Stenhoved 1, Mølholm
7100 Vejle

  • 4.195.000 kr.247 m²7 rum
  • Kontantpris 4.195.000 kr.
  • Ejerudgift 3.620 kr.
  • Boligareal 247 m²
  • Grundareal 1.183 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Flot, familievenlig villa i det attraktive Mølholm

På Stenhoved 1 i det attraktive Mølholm kan I nu flytte ind i denne dejlige villa, hvis 247 kvadratmeter fordeler sig over et veldisponeret stueplan og en stor, lys første sal med panoramavindue og sydvendt svalegang. Selve planløsningen er ideel for børnefamilien med fem værelser samt badeværelser og stuer på hver etage. Ejendommen ledsages af mahognivinduer og -døre samt en stor, solbeskinnet have. Boligen har gennemgående elementer fra Svane Køkkenet, hvilket sikrer en flot, rød tråd, og køkkenet er ingen undtagelse. De flotte, hvide fronter emmer af stilrent design, og komforten er i top med en integreret kogezone, et loftemfang og en ovn i en ergonomisk højde. Med fem værelser er der plads til at indrette med børneværelser og hjemmekontor, og da værelserne fordeler sig i to separate afdelinger, er det muligt at have adskilte sektioner for forældre og børn. Alle rum har desuden integrerede skabe. Til ejendommen hører en dobbelt carport og en garage. Mølholm er ét af Vejles mest attraktive kvarterer, og det er der flere grunde til. Her er stille og fredeligt med skole og daginstitution i nærmiljøet. Kvarteret bindes sammen af stisystemer med viadukt under Fredericiavej, så det er nemt at cykle til Vindinggård Centret.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1967
Rum 7
Bad 2
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 247 m²
Garage 21 m²
Carport 29 m²
Grundareal 1.183 m²
Økonomi
Kontantpris 4.195.000 kr.
Ejerudgift 3.620 kr.
Finansiering
Udbetaling 210.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 20.588 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.957 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Trygt og bekvemt

Mølholm er ét af Vejles mest attraktive kvarterer, og det er der flere grunde til. Her er stille og fredeligt med skole og daginstitution i nærmiljøet. Kvarteret bindes sammen af stisystemer med viadukt under Fredericiavej, så det er nemt at cykle til Vindinggård Centret. Der er ligeledes skovstier ned til fjorden.

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Mølholm

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Mølholm
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.