Kirsten Piils Vej 9, Vinding
7100 Vejle

  • 6.285.000 kr.288 m²8 rum
  • Kontantpris 6.285.000 kr.
  • Ejerudgift 4.429 kr.
  • Boligareal 288 m²
  • Grundareal 1.474 m²
  • Rum 8
  • Energimærke

Flot, renoveret villa med masser af plads i Vinding

Nu sættes villa med masser af plads til den store familie til salg. For enden af stille lukket vænge i Vinding og helt tilbagetrukket ligger denne flotte gennemrenoverede Funkisvilla fra 2015 med masser af lys og flotte detaljer. Villaen er centralt beliggende til indkøb, skoler, bus, motorvej og kun 2,6 km til Vejle centrum. Et moderne hjem med en stilren indretning samt mulighed for erhverv. Stueplan rummer hele 288 m2, samt 101 m2 kælder med dobbeltgarage med direkte indgang til stort bryggers. Du kommer ind i den åbne og lyse hall med store vinduer og masser af lys og smuk trappe fører dig op på stueplan hvor køkken/alrum og stue ligger i forbindelse kun adskilt af fritstående væg. Der er smukke betongulve, god akustik trods de store rum, da alle husets lofter er akustiklofter. Huset rum er fem store værelser, hvor to er med eget walk in closet, et kontor samt et multirum. To badeværelser, samt toilet i kælder. Huset rummer ligeledes en forældre afdeling med soveværelse walk in closet og badeværelse. Stor sydvendt terrasse i støbt beton med mindre træ terrasse som loungeområde. Ligeledes en tagterrasse med aftensol med udgang fra køkkenet. Nem og indbydende have. Alt fremstår moderne og indflytningsklar. En skøn villa med muligheder og masser af plads både inde og ude.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1977
Ombygget 2015
Rum 8
Bad 3
Toilet 3
Plan 1
Boligareal 288 m²
Kælder 101 m²
Grundareal 1.474 m²
Økonomi
Kontantpris 6.285.000 kr.
Ejerudgift 4.429 kr.
Finansiering
Udbetaling 315.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 30.797 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 25.365 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Rolig villavej nær hverdagsbehov

I flytter ind i bunden af et lukket vænge, så her er ganske roligt, ligesom I også kan se frem til den korte afstand til alle nødvendigheder i hverdagen. Til fods når I nemt skole, daginstitution, indkøb, busstoppested og skoven. Derudover bringer cyklen eller bilen jer hurtigt til Vejle Station og det spændende udvalg af shopping, gode spisesteder og kulturtilbud i centrum.

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Vinding

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vinding
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.