Rolighedsvej 14, Nørup
7182 Bredsten

  • 998.000 kr. 141 m² 4 rum
  • Kontantpris 998.000 kr.
  • Ejerudgift 2.035 kr.
  • Boligareal 141 m²
  • Grundareal 1.000 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Dejlig etplansvilla ud til mark og skov i Nørup

Dejlig etplansvilla ud til mark og skov i Nørup

Lige mellem Billund og Vejle ligger den idylliske, lille landsby Nørup omgivet af åbne vidder og frodige skovområder, og det er netop disse indbydende rammer, som denne villa befinder sig i. Boligen i ét plan byder på en velindrettet planløsning i form af tre værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken, en dagligstue og en flot, lys udestue med loft til kip. Boligens trumf er de to stuer, der er i et åbent rumforløb, så her er god plads at brede sig på. Udestuen er en tilbygning fra 2006 med gulvvarme, og den imponerer med loft til kip og store vinduespartier, der er ført helt til tops i gavlen. Det bidrager med et fantastisk lysindfald i begge rum. Køkkenet er nydeligt med lyse skabselementer. Fra udestuen kan I træde ud på en terrasse, der vender perfekt i forhold til solen. Bag hækken i bunden af haven breder de åbne vidder og skove sig. Nørup er et lille lokalsamfund tæt på Engelsholm Sø, der indbyder til naturskønne gåture. Det er også her, I finder højskolen, der jævnligt inviterer til koncerter med skolens kreative elever. I Ny Nørup kun to kilometer fra adressen har I adgang til indkøb, skole, pasningstilbud og fritidsaktiviteter. Hovedvejen gennem Vejle Ådal leder jer hurtigt til både Billund og Vejle.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1975
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 141 m²
Garage 50 m²
Grundareal 1.000 m²
Økonomi
Kontantpris 998.000 kr.
Ejerudgift 2.035 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.942 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.069 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Naturskønt og bekvemt

Nørup er et lille lokalsamfund tæt på Engelsholm Sø, der indbyder til naturskønne gåture. Det er også her, I finder højskolen, der jævnligt inviterer til koncerter med skolens kreative elever. I Ny Nørup kun to kilometer fra adressen har I adgang til indkøb, skole, pasningstilbud og fritidsaktiviteter. Hovedvejen gennem Vejle Ådal leder jer hurtigt til både Billund og Vejle

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nørup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nørup
Skøn natur
Fred og ro
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.