Gøddingvej 7, Åst
7184 Vandel

  • 1.995.000 kr.150 m²8,5 ha7 rum
  • Kontantpris 1.995.000 kr.
  • Ejerudgift 1.884 kr.
  • Boligareal 150 m²
  • Grundareal 8,5 ha
  • Rum 7
  • Energimærke

Landbrugsejendom med godt jordareal og beliggenhed nær Billund

På Gøddingvej 7 ligger denne landbrugsejendom med en grund på godt 8,5 HA. I bosætter jer midt i naturen nær Billund i et hus med 150 m 2 bolig iét plan. Huset er opført år 1977 og fremtræder oprindelig. Her kan I se frem til et hjem med en åben, lys vinkelstue, et godt spisekøkken og hele seks værelser.
 
I kan desuden glæde jer til at få mange oplevelser i hverdagen med både privat skov, stald samt en sidebygning med plads til maskinhold og værksted.
 
Ejendommen præsenterer sig pænt med en gul murstensfacade og eternittag, hvortil der er en integreret garage samt en fritliggende garage. Desuden er der udhuse som giver mange anvendelsesmuligheder.
 
Indenfor tager hjemmet sit udgangspunkt i den store vinkelstue, der fremtræder lys og indbydende med brede vinduespartier og kig til naturen. Her er der rigeligt med plads til både en spiseafdeling og en sofasektion, ligesom I kan slå døren op til haven. Det tilstødende køkken er med inventar i egefiner og giver anledning til et mindre spisebord til hverdagens måltider. I tæt forbindelse til stuen er et enkelt værelse placeret afsides med nem adgang til husets gæstetoilet, mens de resterende værelser ligger samlet i en separat værelsesfløj. Alle værelserne har en fin størrelse, hvoraf tre af dem er udstyret med indbygningsskabe. Det er også i dette afsnit, I finder et renoveret badeværelse med bruseniche. Afslutningsvis er der også et bryggers, hvor vaskefaciliteterne kan installeres.
 
Udenfor venter en dejlig have omkranset af den smukke tilhørende natur. I får jer en privat, grøn oase med marker og egen skov, hvor I har selskab af et rigt dyreliv med harer og andet vildt. Der er desuden gode jagtmuligheder, lige såvel som det er oplagt at have dyrehold.
 
I bosætter jer en kort køretur fra den nærmeste dagligvarebutik i Vandel, ligesom I nemt tilgår motortrafikvejen mod Billund by og lufthavn.
Boligfakta
Type Landejendom
Energimærke E
Byggeår 1977
Rum 7
Plan 1
Boligareal 150 m²
Garage 73 m²
Udhus 957 m²
Grundareal 8,5 ha
Økonomi
Kontantpris 1.995.000 kr.
Ejerudgift 1.884 kr.
Finansiering
Udbetaling 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.824 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.090 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Lindeballe

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lindeballe
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.