Skolegade 9, Thyregod
7323 Give

  • 650.000 kr. 216 m² 7 rum
  • Kontantpris 650.000 kr.
  • Ejerudgift 2.098 kr.
  • Boligareal 216 m²
  • Grundareal 1.120 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Rummelig villa nær hverdagens gøremål Thyregod

Søger I en bolig med en god planløsning? Så skal I vende blikket mod denne villa i Thyregod. Her får I en soveafdeling med fire værelser på førstesalen og et opholdsmiljø med tre stuer i stueetagen, hvilket sikrer jer plads til både privatliv og kvalitetstid med familien. Læg dertil en god beliggenhed nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en dejlig base for familielivet.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Trumfkortet er de tre stuer med velplacerede sprossevinduer, som sikrer et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Desuden skal det nævnes, at alle tre stuer er istandsat med maling, nye lofter samt flere nye vinduer i 2016/2017.

Køkkenet har en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er et praktisk spiseafnit. Videre er der et bryggers med plads til vaskesøjlen samt et badeværelse med både bruseniche, badekar og gulvvarme.

Førstesalen rummer fire værelser med mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig afrundes boligen med et toilet.

Udenfor kan I se frem til en fin grund med et hyggeligt gårdmiljø, som indbyder til frokost under åben himmel, mens den overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udendørslivet, selv efter duggen er faldet. Som prikken over i’et er der en dobbelt garage og et skur.

I finder bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af 800 meter. Ligeledes er der kort afstand til idrætshal, svømmehal og badeland, mens de grønne inviterer til hyggelige gåture. Afslutningsvis får I hurtig adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra Vejle og Herning kan nås på under en halv time, mens turen til Give kan klares på ti minutter.

Ring for en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1920
Ombygget 1975
Rum 7
Plan 2
Boligareal 216 m²
Garage 30 m²
Udhus 26 m²
Grundareal 1.120 m²
Økonomi
Kontantpris 650.000 kr.
Ejerudgift 2.098 kr.
Prisudvikling -34.67 %
Finansiering
Udbetaling 35.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.361 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.742 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Thyregod

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Thyregod
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.