Løgstørvej 189
9600 Aars

  • 698.000 kr. 139 m² 6 rum
  • Kontantpris 698.000 kr.
  • Ejerudgift 1.225 kr.
  • Boligareal 139 m²
  • Grundareal 660 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Velindrettet villa nær hverdagens gøremål i Havbro

Denne villa ligger nær hverdagens gøremål i Havbro. Indenfor udfolder boligen sig via en god planløsning uden spildplads. Trumfkortet er denåbne forbindelse mellem køkkenet og spisestuen, som samler familien om madlavning og samvær. Køkkenet har fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Efter middagen kan du trække dig tilbage i den rummelige stue med et pænt lysindfald. Videre er der et værelse og et badeværelse med en bruser og plads til vaskemaskinen. Førstesalen rummer endnu en stue og to værelser, så med i alt tre værelser kan du udover et soveværelse indrette dig med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der et toilet og et lille, disponibelt rum. Endelig afrundes boligen med et kælderrum. Udenfor venter en dejlig grund med en terrasse, hvor det i sommerhalvåret er helt oplagt at nyde frokosten underåben himmel. Som prikken over i'et er der også en carport. Du kan glæde dig til at bo i en lille, hyggelig by med et stærkt sammenhold. Fra adressen finder du bus, vuggestue, børnehave, skole, sportshal og SFO indenfor en radius af blot 500 meter. I bil tager blot ti minutter at nå Aars og Farsø, mens køreturen til Aalborg eller Randers kan klares på 45 minutter.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1931
Ombygget 1967
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 139 m²
Kælder 5 m²
Udhus 40 m²
Carport 18 m²
Grundareal 660 m²
Økonomi
Kontantpris 698.000 kr.
Ejerudgift 1.225 kr.
Finansiering
Udbetaling 35.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.684 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.897 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

By med stærkt sammenhold og nærhed til hverdagens gøremål

Du kan glæde dig til at bo i en lille, hyggelig by med et stærkt sammenhold. Fra adressen finder du bus, vuggestue, børnehave, skole, sportshal og SFO indenfor en radius af blot 500 meter, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. I bil tager det blot ti minutter at nå Aars og Farsø, mens køreturen til Aalborg eller Randers kan klares på 45 minutter.

Kommunen i tal
Indbyggere 36.326
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 22,82‰
Kirkeskat 1,18%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Havbro

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Havbro
Rigt foreningsliv
Godt naboskab
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.