Vestergade 13, Ørum
8830 Tjele

  • 1.495.000 kr. 183 m² 6 rum
  • Kontantpris 1.495.000 kr.
  • Ejerudgift 1.675 kr.
  • Boligareal 183 m²
  • Grundareal 660 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Stor, lys og velindrettet villa på en lukket vej i Ørum

Ørum by og omegn er et meget attraktivt sted at bosætte sig for både unge og ældre. Det er en dejlig by, der ligger midt mellem Viborg og Randers med gode busforbindelser til begge byer.
 
Byen ligger lige op til Nørreådalens smukke natur og skovene omkring Tjele Gods. Spredt i byen ligger grønne ”oaser” mellem de forskellige nybyggede kvarterer. Der er gode stiforbindelser mellem alle byens kvarterer, samt gode adgangsmuligheder til attraktive bynære landskaber med “futdalen” og det kuperede terræn lige i baghaven.
 
Midt i byen - på en lukket vej - finder I denne store, lyse og velindrettede villa.
 
Familien vil værdsætte de fire værelser, det dejlige spisekøkken, stuen og de i alt tre toiletter. Huset er gennemrenoveret i 2006-2007 og opdateret med maling og lækre gulve i flere rum i 2020. Der er solceller til det varme vand, og haven er nem. 
 
Glæd jer til at indrette de to stuer, der tilmed ligger lige op ad spisekøkkenet. I kan finde plads til fredagsfilm i sofaen, mens der også bliver plads til at invitere gæster til fejring af mærkedagene.  På sommerdage kan I åbne terrassedøren og gøre rummet endnu større med terrassen. I vil uden tvivl også nyde lysindfaldet. 
 
De fire værelser ligger samlet, så børnene kan sove trygt i nærheden af de voksne. I får også plads til et hjemmekontor, hvis det er dét, I drømmer om. Det er i nærheden af værelserne, I finder badeværelset og gæstetoilettet, hvilket er med til at gøre en travl mandag morgen lettere. 
 
Den tørre, brugbare kælder med god loftshøjde. Hernede findes det ene toilet, et værksted og fire disponible rum.
 
Den sydvendte træterrasse er anlagt i 2021 sammen med hegn og bed, der fint afgrænser området. Det bliver en fornøjelse at holde grillaftener her.
 
I får en tryg skolevej fra hjemmet, og der er tilmed en integreret institution på vej i nærheden. Byen har et aktivt idrætsliv og flere butikker såsom Dagli’Brugsen, bager og elektriker.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1962
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 183 m²
Kælder 90 m²
Garage 32 m²
Grundareal 660 m²
Økonomi
Kontantpris 1.495.000 kr.
Ejerudgift 1.675 kr.
Prisudvikling -6.27 %
Finansiering
Udbetaling 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.678 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.128 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Alt det praktiske tæt på

I får en tryg skolevej fra hjemmet, og der er tilmed en integreret institution på vej i nærheden. Byen har et aktivt idrætsliv og flere butikker såsom Dagli’Brugsen, bager og elektriker, og bussen stopper kun cirka 100 meter fra villaen. Yderligere har I Aarhus Universitet afdeling Foulum i cykelafstand, mens bilen får jer til Viborg eller Randers på henholdsvis et kvarter og en halv time.

Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Ørum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ørum
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Rigt foreningsliv
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.