0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Lundbyvej 1
4720 Præstø

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 88 m²
Kontant 450.000
Ejerudgift pr.md. 1.853

Rødstensbungalow med fuld kælder i lille landsby

Her har du mulighed for at sætte dit eget præg, så du får drømmehuset! Vi lægger ikke fingrene imellem, og køber gøres derfor særligt opmærksom på, at ejendommen trænger kraftigt til en kærlig hånd - og køber må påregne at stå for oprydning, rengøring mv.

Ejendommen er beliggende i den aktive landsby Bårse, der tilbyder en række af attraktive tilbud - skole (til og med 3. klasse), børnehave, dagplejere, indkøb i LokalBrugsen, Sydsjællands bedste bager, stadion, forsamlingshus, off. transport samt motorvej, så man hurtigt kan komme på vej mod København. Bårse er beliggende ca. 6 km. fra Præstø og Lundby, der begge tilbyder den videre skolegang efter Bårse's 3. klasse.

Villaen er opført i 2 plan i 1950 i rød mursten og rødt tegltag. Der er off. kloak, Bårse Vandværk samt gasfyr. Ejendommen er forsikret mod bygningsbrand og intet andet.

Indkørsel/forhave med fliser og god plads til bilen, båden og campingvognen. Der er nedkørsel til kælderen samt et træskur ved indkørslen. Baghave med overdækket terrasse, græsplæne, buske og et mindre stålskur.

Fra indkørslen er trappe op til hoveddøren. Entré med trægulv og åben gang til køkkenet med trægulv, lyse elementer, spiseplads samt dør til kælderen, i gangen er dør til mindre værelse mod vejen med trægulv, stue med vinduer mod vejen, trægulv, brændeovn og dør til værelse/gennemgang med trægulv samt åbent til gennemgangsrum med tæppe og dør til overdækket terrasse samt dør til soveværelse mod vejen. Kælderen indeholder nedgangsrum med klinker og dør ud, depotrum med trævægge, mellemgang med klinker og vaskemaskine/tørretumbler, toilet med klinkegulv og håndvask, badeværelse med klinkegulv, brusebad og spa samt et stort værksted med støbt gulv.

God beliggenhed tæt på de 3 B'er - byens bager, brugsen og bussen. Ejendommen har tidligere huset byens barber.

Tid og knofedt - så bliver det en super flot ejendom!

Vi gør opmærksom på, at der ikke udarbejdes tilstandsrapport og elinstallationsrapport.

Åbent hus

Lundbyvej 1, 4720 Præstø

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Lundbyvej 1
4720 Præstø

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 88 m²
Kontant 450.000
Ejerudgift pr.md. 1.853
Sagsnummer 05400022420
Byggeår 1950
Rum 3
Plan 2
Boligareal 88 m²
Kælder 88 m²
Grund 1.160 m²
Vægtet areal 123 m²
Liggetid 19
Standard finansiering
Udbetaling 25.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 2.083 / 1.729
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.  Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Det velbevarede havnemiljø med de store pakhuse fortæller om havnens storhedstid, hvor der var fast rutefart til hovedstaden, og der blev ud- og indskibet landbrugsvarer, brændsel, tømmer og meget andet. Efterhånden blev småskibsfarten udkonkurreret, og sidst i 60'erne besluttede man at omdanne havnen i Præstø til en egenlig lystbådehavn. Og sådan fungerer den nu - med 300 bådepladser ved broerne og i selve havnebassinet.

 • lokalområdet

  Den nemmeste måde at nå rundt i Præstøområdet er ved at gå i Gøngehøvningens fodspor. Gøngehøvdingen Svend Povlsen levede i Danmark og Sverige i 1600-tallet, hvor han under svenskerkrigen huserede som partisanleder. I tiden løb er hans bedrifter vokset til en blanding af historiske kendsgerning og sagn, ikke mindst hjulpet af Carit Etlars romaner, "Gøngehøvdingen" og "Dronningens vagtmester". Præstø er en dejlig historisk By, men mange flotte steder.  

 • lokalområdet

  En idyllisk gammel købstad med velbevarede huse og brolagte gader, det er Præstø. Men byen har meget andet at byde på: En livlig havn, et varieret udbud af specialbutikker, adskillige gode restauranter, hyggelige værtshuse, konditori og biograf. De mange gamle pakhuse vidner om, at Præstø også førhen var en aktiv handelsby. I byen sættes der stor pris på de gamle huse, og der bruges mange ressourcer på at bevare og renovere. Nogle af de nyeste findes i Adelgade, hvor også selve gaden er brolagt som i de gode gamle dage.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Kuno Hahn

Kuno Hahn
Ejendomsmægler MDE & Valuar
Telefon: 5599 1866

Ejendomsmæglerfirmaet Hahn & Kjær
Adelgade 18
4720 Præstø

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Tilmeld dig Vurderingsweekend d. 23.-24. september, og find ud af, hvad din bolig er værd