Gl Præstøvej 9B
4735 Mern

  • Kontantpris 2.695.000 kr.
  • Ejerudgift 5.621 kr.
  • Boligareal 420 m²
  • Grundareal 5.975 m²
  • Rum 15
  • Energimærke
Villa / Fritidsbolig

Gl Præstøvej 9B
4735 Mern

  • 2.695.000 kr. 420 m² 15 rum

Ejendom med mangfoldige anvendelsesmuligheder

Et væld af muligheder. Det er, hvad der venter jer centralt i Mern, når denne store og flotte ejendom slår dørene op til herskabelig stemning, en stor grund og yderst anvendelige udbygninger. Hvad enten I drømmer om at bo flere generationer under samme tag eller kombinere boligen med erhverv, kan det realiseres her.

I ankommer til en ejendom, der for hovedbeboelsens vedkommende præsenterer sig med en hvid facade. De øvrige bygninger fremstår med røde mursten og matchende farvetoner. Her er det virkelig kun fantasien, der sætter grænser, hvor alt fra vognmandsforretningen, tømrervirksomheden eller hobbyprojekterne kan få liv. Eksempelvis kan I indrette et kreaværksted og afholde workshops eller fernisering, lige såvel som den bilinteresserede kan opstille alle maskinerne.

Indenfor venter jer tilsvarende en villa, der emmer af potentiale. Således byder stueplanet på et køkken, to stuer en suite og et bryggers, samt fem værelser, et disponibelt rum og to badeværelser. Førstesalen rummer yderligere to badeværelser, ni værelser, et toilet og et depotrum. Med andre ord er det nu, I skal slå til, og lave jeres egen bed and breakfast, udlejning til festlige arrangementer eller indrette værelserne til kontorer og mødelokaler.
 
Gør I det, bliver det i fantastiske rammer, hvor vinduerne inviterer lyset ind, og gamle trægulve afspejler husets sjælfuldhed. Bemærk også hvordan mødet mellem moderne detaljer komplementerer interiøret såsom spots i loftet og istandsættelserne i bryggerset og stueplanets badeværelse i 2017.

Udenfor fordeler grundens 2.990 kvadratmeter sig primært over et græsareal, hvor I får plads til både geder og høns. Men det er den dejlige, østvendte træterrasse, der stjæler opmærksomheden, mens kirketårnet præger udsigten.

Slutteligt bosætter I jer med gåafstand til skole, daginstitution og busforbindelse, mens indkøb nås på under ti minutter i bil.
Boligfakta
Type Villa / Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Pillefyr
Byggeår 1924
Rum 15
Bad 3
Toilet 4
Plan 1
Boligareal 420 m²
Carport 119 m²
Udhus 540 m²
Grundareal 5.975 m²
Økonomi
Kontantpris 2.695.000 kr.
Ejerudgift 5.621 kr.
Prisudvikling -32.54 %
Finansiering
Udbetaling 135.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 14.968 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.007 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 45.455
Skatteprocent 25,7%
Grundskyld 32,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Mern

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Mern
Godt naboskab
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren