Sallerup Gade 16
4750 Lundby

  • Kontantpris 895.000 kr.
  • Ejerudgift 2.126 kr.
  • Boligareal 150 m²
  • Grundareal 12.772 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Sallerup Gade 16
4750 Lundby

  • 895.000 kr. 150 m² 5 rum

Hesteejendom på en stor grund som byder på mange muligheder i Sallerup

Slip drømmene om hestehold løs på denne 12.772 kvadratmeter store ejendom i landsbyen Sallerup mellem Vordingborg og Næstved.
 
Hestebokse, hestefolde og plads til gør-det-selv-projekter. De pladskrævende hobbyentusiaster får uanede muligheder på ejendommen, så I kan bare sætte gang i idéerne og drømmene. Det bliver en fornøjelse at have de firbenede på egen matrikel, ligesom der er noget særligt ved at gå i værkstedet. Nyd også haven og den omgivende ro.
 
Boligen trænger til en kærlig hånd, men den har potentiale for at blive rigtig fin, og så står I altså med mange gode kvadratmeter at indrette jer på. Boligen indrettet med en entre, et lyst badeværelse med bruseniche. I får glæde af to stuer en suite, hvor I hurtigt ser for jer, at lyset supplerer indretningen, og terrassedøren mod den sydvendte terrasse vækker glæde om sommeren. Stueplanet byder også på et værelse, som indledes af et disponibelt rum, så her kan forældrene overveje at lave deres base. Find inspirationskatalogerne frem og gå på jagt efter drømmekøkkenet. Uanset om I er til de varme toner eller det hvide, minimalistiske look, så er det bare at folde sig ud i køkkenet, som venter på lige jeres æstetik. Fra køkkenet er der adgang til en baggang ud til gårdspladsen. Det er på første sal, I har plads til de to andre værelser og mulighed for at etablere et ekstra værelse på det store og rummelige repos som har været anvendt til fællesrum. 
 
Når I lige har glemt det sidste til madlavningen, så er det bare at slentre den korte tur til købmanden. En lille køretur væk finder I såmænd også en Rema1000 i Køng, mens der er endnu mere i Vordingborg eller Næstved, som nås på henholdsvis under et kvarter og knap 20 minutter. Med togstationen i Lundby er I kun en times kørsel fra København. I får altså her både landsbyidylen og hverdagens bekvemmeligheder. Fritiden bruges i områdets skønne natur.
 
Ejendommen på Sallerup Gade 16 er ideel for jer som går og har en drøm om at få jeres eget landsted med plads til lidt dyrehold, men dog ikke har brug for store udebygninger som kræver en masse vedligeholdelse. 
 
Lyder dette som noget for jer? Så ring til os og book en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1900
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 150 m²
Grundareal 12.772 m²
Økonomi
Kontantpris 895.000 kr.
Ejerudgift 2.126 kr.
Finansiering
Udbetaling 45.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.168 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.071 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Fred, ro og smuk natur

Når I lige har glemt det sidste til madlavningen, så er det bare at slentre den korte tur til købmanden. En lille køretur væk finder I såmænd også en Rema1000 i Køng, mens alt det øvrige praktiske, sjove og hyggelige ligger i Vordingborg eller Næstved, som nås på henholdsvis under et kvarter og knap 20 minutter bag rattet. Fritiden bruges i områdets skønne natur.

Kommunen i tal
Indbyggere 45.352
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 32,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Køng

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Køng
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren