Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Klarskovvej 39
4760 Vordingborg

Type Helårsgrund / Fritidsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 190.000
Ejerudgift pr.md. 195
Sagsnummer 204-1803333

STOR BYGGEGRUND MED SKØN UDSIGT - CA. 1 TIME TIL KØBENHAVN

Velkommen til denne spændende helårsgrund, som også har mulighed for opførsel af et "sommerhus" (helårshus under flexboligordningen), og er ideel hvis du til tider arbejder hjemmefra, med ultra kort afstand til tog direkte til København eller hvis det foretrækkes motorvej. Mulighed for hurtigt fibernet

Skal dit næste hus være vedligeholdelsesfrit, et nul energihus eller funkis? Mulighederne er mange og hvad projektet i sidste ende skal blive til, er helt op til jer.

Hos danbolig har vi hermed fornøjelsen af at kunne tilbyde jer det perfekte sted til at placere jeres kommende drømme bolig. Med et grundareal på hele 1.547 m2 er det muligt at opføre stort som småt og stadig have luft omkring sig - sammen med en skøn udsigt!

Med denne grundstørrelse er der mulighed for at udstykke i to. Så ønsker i at børnenes bedsteforældre skal være tæt på hvor der er højt til himlen, så kan de jo passende bygge ved siden af. Er du selv håndværker? Så kan du også opføre to huse, et til dig selv og et til at sælge videre.
Er du mere på udkig efter et fristed til sommerferier og weekender, kan dette også lade sig gøre. Vordingborg Kommune har givet forhåndsgodkendelse til flexboligordningen, således at i slipper for bopælskravet og kan anvende den kommende bolig som sommerhus!

Klarskov er et hyggeligt bymiljø i kort afstand fra Vordingborg og 20 min. til Næstved. I Klarskov er der adskillige daglige busafgange tæt på ejendommen direkte til henholdsvis Vordingborg og Lundby station hvor der går tog direkte til København og Hamborg. Herfra forventes det, at der efter det igangværende opgradering af jernbanen i forbindelse med Femern Bælt projekteret, vil rejsetiden til København være godt 45 minutter.

Til børnefamilien kan det nævnes, at der lige ude for døren kører skolebus direkte til Svend Gønge skolen i Lundby, samt Bårse. Der er børnehave i både Lundby og Ndr. Vindinge. I Vordingborg findes der både skov-børnehave og Rudolf Steiner skole.

Tæt på Klarskov er der mulighed for at fortage dagligdags køb i henholdsvis Fakta i Ndr. Vindinge og Rema 1000 i Køng.

Klarskov ligger tæt på handels- og kulturbyen Vordingborg hvor bl.a. Danmarks borgcenter ligger, foruden der er storslået natur som Avnø Naturcenter, Svinø Strand, Dybsø Fjord, Karrebæksminde bugt og Gavnø Slotspark.

Gode informationer:
Jf. rammerne for lokalplan kan bebyggelsesprocenten fastsættes til 30% jf. Plannummer L 01.07.
Der er betalt tilslutningsbidrag til vand og kloak. Køber skal selv betale for tilslutningsbidrag til el.
Der foreligger rapport over geoteknisk boring.
Mulighed for tilslutning til hurtigt fibernet gennem Fibia og Waoo.
×

Søg på mere end m² og pris

Og find boliger, der matcher alle dine behov

Hent app nu
smartphone app

Boligen ligger i Sværdborg, Næs og skaverup. I dette nabolag finder du blandt andet 22 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Vordingborg Kommune i tal

 • Indbyggere
  45.426
 • Skoler
  24
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.778 pr. år
 • Grundskyld
  32,32‰
 • Skatteprocent
  25,2%
 • Kirkeskat
  1,02%
 • Børnehaver
  26
Sælger siger

Derfor flyttede vi hertil

I de mange år fra omkring 1997 og frem til 2010 ledte jeg med lys og lygte efter den efter min opfattelse, perfekte grund på Sjælland. Først med fundet af grunden i Klarskov i 2010 fandt jeg det jeg havde ledt efter i adskillige år. Hvorfor at lige den grund var/er perfekt er grundet følgende forhold: 1. Grunden kostede under 300.000,- 2. Trods grunden ligger på landet er der særdeles gode offentlige transportmidler til og fra eksempelvis København. Siden er man gået i gang med en meget stor opgradering af togbanen grundet Femernbælt som om et par år betyder langt kortere rejsetid til København. 3. Den frie udsigt mod syd vil aldrig blive fjernet, da dette område ligger i landzone uden mulighed for yderligere udstykning af grunde. 4. Grunden ligger i landzone med de mere frie muligheder for eksempelvis dyrehold. 5. Stort set lige ude foran grunden kører der flere busser dagligt direkte til henholdvis Vordingborg og Lundby station med tog direkte til byens puls. 6. I området omkring Klarskov ligger der i en større omkreds noget af Sjællands smukkeste natur.

Sådan er kvarteret

Klarskov er en større landsby som tidligere havde en station som blev revet ned for nogle år siden. Tilbage i tiden var der adskillige forskellige mindre butikker og derudover en madrasfabrik der producerede tang-madrasser til bl.a. det danske forsvar. Men som alle andre landsbyer landet over mistede byen sine butikker for år tilbage hvorefter der sidenhen er blevet opført nye store moderne butikker tæt på Klarskov i henholdvis Køng og Nedre Vendige, hvorfor byen i dag har de samme indkøbs muligheder som hvis man havde boet i byen. Her er fordelen dog, at man har ro og fred samt smukke solnedgange over åbne marker. Dermed er Klarskov det perfekte match mellem fordelen ved henholdsvis at bo i byen og bo på landet. Netop det finder man stort set ikke nogle andre steder på Sydsjælland.

Her handler vi

Daglige indkøb foretages nemmest i Rema 1000 i Køng eller Fakta i Nedre Vendige. Cafe, restaurant og sko og tøj indkøb foretages i Vordingborg eller Næstved.

Her slapper vi af

Tæt på Klarskov blot 10 minutter i bil ligger Avnø naturcenter under Naturstyrelsen som er intet mindre end topklasse naturoplevelser uden sin lige på HELE Sjælland.

Hvorfor flytter vi herfra

Efter jeg havde købt grunden, var det naturligvis min plan at få bygget et dejligt moderne vedligeholdsesfrit lavenergihus som jo er fordelene ved at bygge nyt. Det jeg dog ikke havde planlagt var, at jeg mødte mit livs kærlighed til en konference på Frederiksberg. Hun kom fra Østjylland og havde efter vi var blevet kærester absolut ingen planer om at flytte væk fra hendes familie i Østjylland. Gennem flere år efterfølgende har jeg stille men stædigt forsøgt at få min kæreste til at se det positive i at flytte til Sjælland. Var da også meget tæt på at få hende til det - hvorefter hun alligevel ikke ville. Derfor har jeg nu - hårdt presset - besluttet at sælge en af de bedst belliggende byggegrunde på hele Sydsjælland. Som bekendt er kærlighed en ubeskrivelig kraft der ikke lader sig forklare, samtidigt med det ikke altid går som præsten prædiker.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Casper Westerberg

Casper Westerberg
Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 55377080

danbolig Vordingborg
Prins Jørgens Alle 6
4760 Vordingborg

Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.