Kløften 2
4760 Vordingborg

  • Kontantpris 2.695.000 kr.
  • Ejerudgift 2.923 kr.
  • Boligareal 218 m²
  • Grundareal 827 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Villa

Kløften 2
4760 Vordingborg

  • 2.695.000 kr. 218 m² 8 rum

Moderne familievilla centralt i Nyråd

Centralt i Nyråd ligger denne veludstyrede murstensvilla og byder familien velkommen med gulvvarme i hele ejendommen, solceller på taget og hele seks værelser at fordele sig på. Etablering af fjernvarme i boligen er ligeledes planlagt selvom gasfyret ikke har ret mange år bag sig. 
 
Jeres fremtidige hjem er i halvandet plan, og på de 218 kvadratmeter finder I desuden to store lyse opholdsstuer, to badeværelser og et nydeligt åbent køkken i forbindelse med spiseafdelingen.   I stueplanet er værelserne delt op i en forældreafdeling og en børneafdeling. Parret finder sig til rette i det store soveværelse med indbyggede store skabe og eget badeværelse med både badekar og en bruseniche. I den modsatte ende ligger de tre gode regulære værelser, der deles om endnu et badeværelse. 
 
I 2015 blev førstesalen tilføjet til husets ligning, hvilket gav to ekstra meget flotte lyse værelser samt en flot opholdsstue. Etagen har ovenlysvinduer, kipførte lofter og vinduespartier i kvisten, som tilsammen skaber rum, der er imødekommende og lyse. Værelserne er unikt udformet og giver teenageren optimale betingelser for at sætte deres eget personlige præg på indretningen. 
 
Fra stueetagens opholdsmiljø kan I træde ud på jeres overdækkede terrasse, der vender perfekt i forhold til aftensolen. Her er en dejlig ro, som også er tydelig i den ugenerede have med et fint græsareal indrammet af velplejede buske. Fortil får I en anseelig indkørsel med to indbyggede carporte.  I hverdagen finder I Kulsbjerg Skole Nyråd, daginstitution, indkøb, bager, bus og idrætshal indenfor en radius af to kilometer, ligesom I får kort afstand til rekreative områder som skov og vand. Afslutningsvis er der hurtig adgang til motorvej og en cykelsti hele vejen til Vordingborg, så cykelturen dertil kan klares på 10 minutter.
 
Velkommen hjem
Boligfakta
Type Villa
Energimærke B
Byggeår 2000
Rum 8
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 218 m²
Carport 15 m²
Udhus 11 m²
Grundareal 827 m²
Økonomi
Kontantpris 2.695.000 kr.
Ejerudgift 2.923 kr.
Finansiering
Udbetaling 135.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.443 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.164 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på det hele

I hverdagen finder I Kulsbjerg Skole Nyråd, daginstitution, indkøb, bager, bus og idrætshal indenfor en radius af to kilometer, ligesom I får kort afstand til rekreative områder som skov og vand. Afslutningsvis er der hurtig adgang til motorvej og en cykelsti hele vejen til Vordingborg, så cykelturen dertil kan klares på 10 minutter.

Kommunen i tal
Indbyggere 45.352
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 32,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vordingborg, Ore og Nyråd

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vordingborg, Ore og Nyråd
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende villa i nærheden til 2.300.000-3.100.000 kr. på omkring 218 m2

Se lignende boliger
Villa

Vesternæsvej 5, 4793 Bogø By

2.995.000 kr. 200 m² 8 rum
Se lignende boliger
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.