0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Aabenraa

Nørreport 1
6200 Aabenraa
73 61 11 00
aabenraa@danbolig.dk

Evald Møller
Evald Møller
Ejendomsmægler - MDE

Udviklingen på boligmarkedet har gjort mange nysgerrige på, hvad deres bolig er værd.
Er du også nysgerrig på værdien af din bolig?
Få en gratis salgsvurdering, kontakt mig på tlf. 2060 1080.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6200-6392)
Kilde: Boligsiden
Villa: 69%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Aabenraa
Kilde: danbolig.dk
54

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Aabenraa

Velkommen hos danbolig Aabenraa – din lokale ejendomsmægler!

Overvejer du at sælge hus, andelsbolig eller sommerhus så giver vi en GRATIS og uforpligtende vurdering. Se her hvordan vi kan hjælpe dig med at få din bolig hurtigt solgt:

Hvem er din lokale ejendomsmægler?
Vi er tre lokale ejendomsmæglere, der kender dit lokalområde. Det gælder såvel Aabenraa, hvor vi har vores kontor, og hvor vi via salg af ejendomme gennem årene er blevet kendte og synlige i gadebilledet , men også i Rødekro og Tinglev, hvor vi selv bor og er en del af lokalsamfundet.
Det betyder for dig, at vi kan give dig en realistisk vurdering. Og det er ganske GRATIS og helt UFORPLIGTENDE! Vi er her for at hjælpe dig med at sælge din bolig, og med en realistisk pris vil salgstiden blive kortere og fortjenesten større! Så tøv ikke med at kontakte os – ring til os allerede i dag, og find ud af hvor meget du kan få for din bolig.

Hvad kan vi gøre for dig som boligsælger?
Vi lægger stor vægt på at give dig en seriøs behandling hele vejen igennem forløbet – og vi har den tid og ro, der skal til, når man skal sælge – uanset om det er hus, andelsbolig eller sommerhus. Vi ved, det er en stor beslutning at sætte sin ejendom til salg og vi tilbyder altid en grundig, seriøs og forståelig rådgivning.
Som din lokale ejendomsmægler sætter vi også stor pris på et godt samarbejde, så din bolig bliver præsenteret bedst muligt og med de forskellige salgskanaler vi har til rådighed for at sikre et hurtigt salg. Og hos os har du INGEN forpligtelser.

Markedsføring af din bolig: online og offline
At være online er i dag så stor en del af danskernes hverdag, at det stiller store krav til det moderne boligsalg – og vi er med i første række.
Med danbolig clevr får du målrettet online markedsføring af din bolig på de største og mest relevante hjemmesider. Det intelligente annonceringssystem finder automatisk frem til de købere, der er interesserede i din bolig.
På danbolig.dk får du din helt egen side med en flot præsentation af professionelle billeder og tekst. Du får dit eget login og kan dermed løbende få indsigt i aktiviteterne på siden.
Facebook er et rigtig godt værktøj til at skabe hurtig – og stor synlighed af din bolig – og her kan du især være aktiv medspiller ved at like og dele opslagene.
Offline markedsføring har stadig en stor effekt. Med annoncering af din bolig i Lokalavisen fanger vi de potentielle købere, der endnu ikke er gået i gang med en målrettet online søgning.
Det samme gælder for alle de mennesker, der dagligt går forbi vores udstillingsvinduer, og som stopper op for at se nærmere på din boligpræsentation.

Tilfredse sælgere
Vi er både stolte og glade for vores sælgeres anmeldelser: 96% vil anbefale os til andre*. Og de fremhæver, at vi er kompetente og hjælpsomme, hvilket giver ro og tryghed i den vigtige proces.
Ønsker du at være en af dem, så ring til os på tlf. 2060 1080 og få en gratis og uforpligtende vurdering.

*Boligsiden 11.05.2017.

Her er vi

 • Solgt

  Jyllandsgade 10

  Tak til Jens Ejler Madsen. Kanon hjælp. God feedback

 • Solgt

  Myrkærvej 1A

  Super service. Altid smilende og glade. De er der for at hjælpe og rådgive en. De er helt jordnære - og altid til at kontakte. Et suverænt 13 tal herfra / Martin, køber af Myrkærvej 1A

 • Solgt

  Hejselvej 5

  Super professionel service hvor der er overskud og tid til sælger og de spørgsmål der evt må være angående salget og status på salget..

 • Solgt

  Hjarupvej 16

  Jeg havde for det mest en god kontakt med Sarah S. som kørte sagen, med snak af interesserede mennesker, hvor Sarah gav referart med hvad der skete om de som fik boligen fremvist og om de var posetive køber. Så alt om alt, var Sarah en der gjorde et godt stykke arbejde.

 • Solgt

  Hesselbjerg 21

  Har købt bolig i samme butik tidligere, så jeg kender personalet. Altid flink og venlig betjening.

 • Solgt

  Vilstrup Strand 46

  Fik en god behandling af mægleren som også havde en dygtig sekretær

Forretningsoplysninger

danbolig Aabenraa
Nørreport 1
6200 Aabenraa
CVR: 31348722

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring

Lokalavisen, Jydske Vestkysten, e-soft A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring,

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig