0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hansen & Thoft

Vesterbro 32
9000 Aalborg
72 30 06 93
aalborg@danbolig.dk

Caspar Byrial Stougaard, danbolig Aalborg
Caspar Byrial Stougaard, danbolig Aalborg
Butikschef

I Aalborg er det igen blevet sæson for forældrekøb. Derfor efterspørger vi 2 og 3 værelses ejerlejligheder til vores store køberkartotek. Ring til danbolig Aalborg i dag, og hør, om vi allerede har en køber til din lejlighed!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9000-9575)
Kilde: Boligsiden
Villa: 62%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hansen & Thoft
Kilde: danbolig.dk
24

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hansen & Thoft

Velkommen hos danbolig Aalborg

Den korte forklaring på, hvorfor du skal vælge danbolig Aalborg som din lokale mægler, er ganske enkelt, at vi er bedst til det, vi gør. Det er vi, fordi vi altid giver dig en personlig, professionel behandling og det hurtigste salg til den bedste pris. Det skyldes stor erfaring med bolighandel, indgående kendskab til lokalområdet samt Aalborgs måske stærkeste mæglerteam. Få en uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig.

Vores butik på Vesterbro i Aalborg dækker hele Aalborg C, centrum, Vestbyen og Øgaderne. Heriblandt Hobrovejskvarteret, Frydendal, dele af Hasseris, Skalborg, Sofiendalskvarteret samt Frejlev, Scheelsminde, Drastrup, Visse, Svenstrup, Gug, Dall og Nibe. Vi er specialiseret i ejerlejligheder og villaer, og vi kender samtlige gadehjørner i de små kvarterer såvel som hvor, du får den bedste caféburger.

Aalborgegnens mest dedikerede mæglerteam
Sammen med vores to øvrige afdelinger i Hasseris og Vejgaard favner vi bredt, og med i alt 12 energiske medarbejdere på tværs af tre butikker giver vi dig altid en kompetent rådgivning og et effektivt salgsforløb - lige meget hvilken bolig, vi skal hjælpe dig med at sælge.

Vores mål er at levere en helstøbt salgsoplevelse med dig i centrum. Det betyder, at vi lytter til dine ønsker, i fællesskab udarbejder en målrettet strategi og sørger for at følge dig trygt gennem hele forløbet, indtil aftalen er underskrevet. Før er vi nemlig ikke selv tilfredse.

Målrettet markedsføringssetup med digitalt udsyn
Lader du os tage hånd om dit boligsalg, er du sikret én af markedets allerbedste indsatser, når det gælder onlinemarkedsføring. Du får selvfølgelig din egen side med topprofessionelt materiale på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk. Herudover sørger vores intelligente værktøj, danbolig clevr, for, at købere i din prisklasse ser din bolig via bannerreklamer, når de surfer rundt på nettet.

Vi har mange flere haner at skrue på, og én af dem kunne være de sociale medier, som bliver en stadig større faktor i vores markedsføringsprogram.

Også i lokalområdet kan du forvente stor eksponering. Vi kan udstille din bolig i samtlige tre afdelinger og hos Nordea, hvor mange mennesker hver dag passerer butiksvinduerne. Derudover er radiospots, lokale aviser, banner- og busreklamer samt meget andet en del af arsenalet.

Vi kender betydningen af dit boligsalg
Vi har forståelse for, at et boligsalg kan være altafgørende for dig og din familie - derfor håndterer vi også din bolighandel som sådan. Det kræver en åben, ærlig, troværdig og empatisk ejendomsmægler, der kan få dig til at føle dig i helt trygge hænder. Det mener vi i al beskedenhed, du får hos danbolig Aalborg. Det er også, hvad tidligere kunder fortæller os - og det er ligeledes grunden til, at mange vender tilbage. På boligsiden.dk ligger vores kundetilfredshed på mellem 9.0 og 9.4 ud af 10, og ifølge vores interne undersøgelse vil 92 pct. anbefale os til andre.

Her er vi

 • Solgt

  Revlingbakken 33, 3. 408.

  Flinke mæglere og medarbejdere.

 • Solgt

  Gøttrupvej 7

  Det har været en god oplevelse at sælge boligen hos danbolig Hansen & Thoft. Vil helt sikkert anbefale andre at sælge igennem danbolig.

 • Solgt

  Hans Kirks Vej 7

  Vi har nu solgt to gange igennem danbolig Hansen & Thoft - begge gange har vi været meget tilfredse med salgsforløbet og kan anbefale andre at sælge igennem danbolig. Teamet hos danbolig er med mæglere der er til at snakke med og mægleren er kommet til os når vi havde brug for en samtale. Super behandling.

 • Solgt

  Nattergalevej 13

  Har været yderst tilfreds i hele salgsforløbet. Noget som jeg gerne vil fremhæve er den venlige og ligefremme tone i vore samtaler. Kan varmt anbefales

 • Solgt

  Parkvej 2, 2. tv.

  Vi har været yderst tilfreds med vores valg af ejendomsmægler. VI har haft et fantastisk salgsforløb og kan varmt anbefale dem til andre. Noget som vi har lagt stor vægt på er deres personligheder.

 • Solgt

  Hyttefadet 44

  "Vi synes, at "Min danbolig" har været et rigtigt godt værktøj i forbindelse med salget af vores sommerhus. Vi anbefaler gerne danbolig Hansen & Thoft i Aalborg til andre."

Forretningsoplysninger

danbolig Hansen & Thoft
Vesterbro 32
9000 Aalborg
CVR: 31320526

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Tryg, Dansk Boligforsikring/Willis

Adv.fa. Storm, Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S, Nordea Bank A/S

Tryg, Dansk Boligforsikring/Willis

Nordjyske Medier

Adv. fa. Storm og Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.