0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hansen & Thoft

Hadsundvej 56B
9000 Aalborg
72 10 01 28
vejgaard@danbolig.dk

Henrik Hansen, danbolig Hansen & Thoft
Henrik Hansen, danbolig Hansen & Thoft
Indehaver & Projektchef

Aalborg har i øjeblikket vokseværk. Det betyder, at oplandsbyer som Gistrup, Klarup og Storvorde rykker tættere på byens centrum. Og med det nye supersygehus i Gistrup bliver områderne kun mere og mere attraktive!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9000-9575)
Kilde: Boligsiden
Villa: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hansen & Thoft
Kilde: danbolig.dk
36

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hansen & Thoft

Velkommen hos danbolig Vejgaard

Hos danbolig Vejgaard er hele vores grundtanke at levere den allerbedste service inden for vores branche. Vi har mange års erfaring med køb og salg af boliger, et indgående kendskab til lokalområdet og områdets måske stærkeste mæglerhold, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at sælge din ejendom hurtigt og til den skarpeste pris! Få en gratis og uforpligtende vurdering i dag og hør, hvordan vi hjælper dig i hus med en handel.

Vi dækker områderne i Vejgaard, Aalborg Øst, Øgadekvarteret og Gymnasiekvarteret, ligesom vi også formidler boliger i oplandsbyerne til Aalborg, herunder Gistrup, Klarup og Storvorde. Det gælder alle boligtyper, og især ejerlejligheder og villaer såvel som nybyggeri.

Stærkt mæglerhold på tværs af tre butikker

Vores dygtige mæglerteam består af 12 dedikerede medarbejdere fordelt på tre forskellige afdelinger i Aalborg, Hasseris og Vejgaard. Holdet er mangfoldigt, så du altid møder en mægler, som har netop den specialviden og de kompetencer, som skal til for at give dig den optimale oplevelse.

Vi er altid velforberedte, og i samarbejde med dig lægger vi en klar strategi for, hvordan vi effektivt sikrer dig det bedste salg. Samtidig giver løbende dialog og statusmøder dig tryghed og gennemsigtighed igennem hele salgsforløbet.

Toptunet markedsføringsstrategi med bred eksponering

Når du vælger danbolig Vejgaard som din lokale mægler, er du garanteret en klar og målrettet markedsføringsindsats såvel online som offline. På danbolig.dk får du din egen side med professionelle billeder og tekster, mens vi med det digitale værktøj, danbolig clevr, når ud til specifikke købere ved hjælp af bannerreklamer på nettet. Derudover er vi med, hvor det sker på de sociale medier, der også er en aktiv del af markedsføringen.

Det er vigtigt for os at være synlige i lokalområdet. I vores afdelinger og i Nordea udstiller vi din bolig, ligesom bannere, busreklamer, radiospots og stor støtte af lokale tiltag, sikrer din ejendom den bredest mulige eksponering.

Vi tilbyder også flere tiltag, som kan være med til at højne chancen for et hurtigt salg, herunder "danbolig matchmaker køberkatotek", "eksklusiv salg" og en "gør dit hussalg lækkert"-ordning, hvor vi formidler kontakt til relevante fagfolk, som hjælper med at præsentere din bolig fra sin bedste side.

Personlig håndtering og kunden i centrum

Som kunde hos danbolig Vejgaard, er du altid i centrum. Vi har en vision om at levere en sammenhængende oplevelse for dig, og derfor lytter vi til dine tanker og behov. Nøgleordene er troværdighed, ærlighed og god service, og vi er først tilfredse, når du er det og har lyst til at anbefale os til andre. På den måde ved vi, at vi har levet op til egne høje forventninger om en rigtig god bolighandel.

Lige nu har vi 36 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 2
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Vejrholm 24

  Vi har solgt vores bolig igennem danbolig Hansen & Thoft og har været yderst tilfreds med hele salgsforløbet. Tilgængeligheden har været helt i top, god løbende dialog, yderst professionel og seriøsitet har været kendetegnet hos danbolig Hansen & Thoft. Vi vil helt sikkert anbefale andre at bruge danbolig Hansen & Thoft.

 • Solgt

  Heimdalsgade 22

  danbolig Vejgaard har leveret en yderst professionel og behagelig service i forbindelse med salget af boligen i Vejgaard. Kan varmt anbefale danbolig til andre

 • Solgt

  Østerbro 98, 2. tv.

  Virkelig godt salgsforløb. Har været tilfreds med alt fra start til slut.

 • Solgt

  Limfjordsvej 14C, st.

 • Solgt

  Birkevej 3

  Vi valgte danbolig Hansen & Thoft til at sælge vores bolig og denne beslutning har vi været meget tilfredse med. Mæglernes tilgængelighed og hurtige måde at reagere på fx ved forhandling af pris, kontakt til advokat, forsikring, sælger mm. er noget af det som vi har fungeret rigtigt godt.

 • Solgt

  Stationsmestervej 29, 2. th.

  Meget seriøs tilgang og genkendelse man bliver mødt med både personligt og ved tlf. kontakt.

Forretningsoplysninger

danbolig Hansen & Thoft
Hadsundvej 56B
9000 Aalborg
CVR: 31320526

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis

Storm Adv.firma, Esoft, Boligmarked, Nordjyske Medier

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nej

Willis

Boligmarked, Nordjyske Medier

Storm Adv.firma, Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.