0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Amager Strand

Øresundsvej 124
2300 København S
32 34 04 00
amager.strand@danbolig.dk

Thomas Enevold
Thomas Enevold
Partner, Ejendomsmægler, MDE

Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Amager Strand. Mange har fået øjnene op for vores fantastiske område her ved Øresund. Med flere projekter er Strandparken blevet et trækplaster for alle i Danmark. Området er populært som aldrig før og det forstår vi godt!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2791)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Amager Strand
Kilde: danbolig.dk
25

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Amager Strand

danbolig sælger fortsat flest boliger blandt alle ejendomsmæglere på Amager med 626 salg i alt*

Gratis salgsvurdering
Et godt boligsalg starter med en grundig og realistisk salgsvurdering. Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af din bolig, hvad enten du ønsker en vurdering af fx din ejerlejlighed, andelslejlighed, villa eller rækkehus i hele 2300 København S.

Du kan trygt regne med at få en realistisk salgspris første gang. De mange år som øens mægler har givet os et afgørende afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger på Amager med stor præcision.

Salg af bolig
Dit valg af ejendomsmægler er ikke uden betydning, hvis du ønsker et effektivt og hurtigt boligsalg. Derfor har vi sammensat et team af ambitiøse og kvalificerede medarbejdere, der sælger hele Amager fra fire butikker (danbolig Amager Strand, danbolig Amager, danbolig Islands Brygge og danbolig Tårnby/Dragør).

Foruden vores fire velplacerede butikker på Amager, har vi yderligere otte ejendomsmæglerbutikker i København, på Frederiksberg samt i Roskilde. Derudover en projekt- og erhvervsafdeling. Dette giver os et ekstraordinært stort kundegrundlag, og dig ekstra fordele når du sælger din bolig gennem os, da vi ofte hurtigt kan matche køberønsker med de huse og lejligheder vi får til salg.

Når danbolig Amager Strand sælger din bolig, har vi altid flere mæglere ude og besigtige ejendommen. På den måde er du sikret et stort team af medarbejdere, som samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge din bolig og som samtidig er velforberedte, når interesserede købere ønsker at vide mere om netop din bolig.

I butikken på Øresundsvej guider vi dig igennem hele salgsprocessen. Det endelige salgsforløb kan du, som sælger hos os være med til at tilrettelægge, da vi lægger vægt på at være fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov.
Vi arbejder hårdt, hvilket bl.a. har resulteret i favorable priser og fornuftige liggetider til mange af vores sælgere samt en udmærkelse som: Årets mest sælgende mæglerkæde på Amager i både 2013, 2014 og 2016*.

Køb af bolig
Køb af bolig er foruden en stor økonomisk beslutning, også tit forbundet med en vis form for usikkerhed hos forbrugeren. Du kan mindske denne usikkerhed ved at vælge os (danbolig Niels Hald), som din køberrådgiver. Du vælger altså fagligt opdaterede rådgivere, der kan tilføre tryghed og overblik over dit forstående boligkøb.

Vi har DE’s tryghedsmærke, hvilket er din garanti for et højt fagligt niveau samt forsikringsdækning. Så uanset om drømmeboligen ligger på Øresundsvej, Øresund Strandpark, Grækenlandskvarteret, Holmbladsgade kvarteret eller Italiens kvarteret, så har vi kapaciteten til at hjælpe dig trygt videre.

*Kilde: Boligsiden.dk, find mægler, med adresse i området 2300 + 2770 + 2791, pr. 03/07-17 inkl. projektsalg.

Her er vi

 • Lars Bo Christensen
  Indehaver

  Lars Bo Christensen

  Partner, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  61 20 10 41

 • Thomas Enevold
  Indehaver

  Thomas Enevold

  Partner, Ejendomsmægler, MDE

  32 34 04 00

 • Torben Hald
  Indehaver

  Torben Hald

  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  35 38 14 50

 • Niels Hald
  Indehaver

  Niels Hald

  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  32 59 14 07

 • medarbejder billede mangler

  Benny Nielsen

  Administrationschef

  32 34 04 00

 • Ulrik Christensen

  Ulrik Christensen

  Ejendomsmægler, MDE

  23 84 45 00

 • Casper Junge

  Casper Junge

  Salg og vurdering

  61 61 68 55

 • Stefan Søndergaard

  Stefan Søndergaard

  Daglig leder

  32 34 04 00

 • Signe Bach

  Signe Bach

  Salgskoordinator

  32 34 04 00

 • Emil Pedersen

  Emil Pedersen

  Salg og vurdering

  31 53 46 54

 • Solgt

  Digevej 38 2. TH

  EN GOD OG PROFESSIONEL BEHANDLING"Vi har været meget tilfredse med vores valg af DanBolig som mægler. Thomas Enevold og hans team har klaret salget med stor professionnalisme og engagement. Man har hele tiden følt sig velinformeret godt behandlet i alle salgets etaper. Specielt syntes vi godt om at alle involverede DanBolig mæglere var ude og se lejligheden inden den blev sat på markedet. Det var betryggende at vide at alle havde været oppe og lejligheden førstehånds, istedet for kun at læse en beskrivelse. Tak til især Thomas og Mikkel for at de fik solgt vores lejlighed, selv i disse økonomisk prøvende tider.Vi kan varmt anbefale DanBolig til fremtidige sælgere."Mvh.06.11.2010 - Thomas & Silva

 • Solgt

  Mellemforts Alle 2, st. tv.

  Jeg har været meget tilfreds med handlens forløb, den personlige kontakt og varigheden. Jeg synes, at jeg har fået nøjagtig det, som mægler stillede mig i udsigt til ved det første møde, hvor netværket mellem butikkerne bl.a. blev fremhævet. Det har vist sig at være meget effektivt. Desuden viste mæglers råd og timing i forhold til at ændre den udbudte pris sig at være helt rigtig målt på antallet af fremvsininger og et hurtigt gennemført salg. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse at handle med DanBolig, og jeg vil fremhæve valget over for venner og bekendte. 30.08.2011 - M.v.h. Martin Sun Larsen

 • Solgt

  Øresundsvej 140B 1. TH

    Professionel og Troværdig Mægler: "Thomas og team har netop solgt min lejlighed, og jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet og teamet. Jeg vil  klart anbefale at bruge Danbolig. Først og fremmest valgte jeg Danbolig fremfor to andre, jeg indhentede tilbud fra, da jeg hurtig fik tillid til at Thomas kendte lokalmiljøet godt og ville gøre en stor indsats for at sælge min lejlighed og området pro-aktiv. Derudover var Thomas meget tillidsvækkende, og Thomas og team har fuldt ud levet op til de forventninger, jeg havde fået efter vores første møde.   En anden væsentlig grund til at jeg vil anbefale Danbolig er, at de har en velfungerende og brugervenlig hjemmeside, både for sælger og køber, og de sørger for at anvende de bedste fotografer. De har sørget for mange fremvisninger og altid givet feedback efter hver fremvisning. Vi har løbende holdt statusmøder og samtaler og dermed givet mig tryghed for, at jeg valgte den rigtige mægler, der gjorde en aktiv indsats for at finde en køber til min lejlighed.   En helt igennem positiv og professionel oplevelse at vælge Danbolig på Amager." Mvh. Heidi

 • Solgt

  Hedegaardsvej 37 2. TH

    Vi er utrolig glade for at have vælgt Danbolig som vores mæglere. Samarbejdet med Benjamin og Thomas har været nem og meget effektiv lige fra starten og boligen blev solgt på kort tid. Vi fik professionel rådgivning under hele salgsforløbet, og fik forklaret alt omkring boligsalg, da vi solgte vores første bolig.   Mange tak for Benjamin og Thomas!   Med venlig hilsen, Andranik & Gohar Khodjayan Hedegaardsvej 37, 2.th 2300 København S

 • Solgt

  C.F. Møllers Alle 40, 8. tv

  Der var meget få og måske ligegyldige detaljer mægler ikke kendte til, men specifikke detaljer om 5 års gennemgangen var enestepunkt der måske kunne forbedres - ellers var alt lige i øjet. Mægler virkede som om han selv havde boet der ;-) Hans fremvisning af boligen var meget professionelt, desuden overholdte han altid de aftaler vi havde og var altid let at komme i kontakt med. Han gennemgik købsaftale på en let og forståelig måde - selv så en nordmand forstod det. Jeg kan ikke sætte en finger på hvor forhandlingsforløbet skulle og kunne forbedres, det var hurtigt og effektivt påtrods af fri/studiedag. Alt i alt en super behandling, og selv om I er sælgers rådgiver følte vi, at vi fik en ordentlig og seriøs behandling. Hilsen køber af C.F. Møllers Alle 40, 8. tv.

 • Solgt

  Bremensgade 71, st. tv.

  Jeg har været yderst tilfreds med den behandling jeg har fået generelt hos Danbolig Amager Strand, men vil specielt fremhæve Benjamin Stender, som jeg har haft et super godt samarbejde med fra start til slut. Der har været en klar kommunikation hele vejen. Specielt hans ærlige og direkte måde at sige; hvad jeg skulle fokusere på, at få udbedret, i forhold til at gøre boligen mere attraktiv, men også i forhold til hvordan markedet udviklede sig, så jeg ikke blev så overasket over pris udviklingen. det er immervæk rarere at høre den lidt sværere del, som forventet salgspris og tidshorisont; før som siden. Vil helt sikkert anbefale ham til andre i mit netværk. Tak for en god oplevelse!

Forretningsoplysninger

danbolig Amager Strand
Øresundsvej 124
2300 København S
CVR: 28884850

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea kredit

Nordea bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring, Willis Forsikringsservice I/S

Diverse bladhuse, herunder Børsen, Berlingske Officin, Dragørnyt og Ejendomsavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Tilmeld dig Vurderingsweekend d. 23.-24. september, og find ud af, hvad din bolig er værd