Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bønnerup - Fjellerup

Havet 5
8585 Glesborg
70 25 25 99
boennerup@danbolig.dk

Klaus Fischer
Klaus Fischer
Indehaver

2019 viser sig at være et stort år inden for bolig salg. Vi har mange fremvisninger og fået en masse spændende boliger til salg. Overvejer du, at købe ny bolig eller at sælge, så kom endelig forbi vores kontor, skriv en mail eller ring på tlf.: 7025 2599.

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bønnerup - Fjellerupdanbolig Bønnerup / Fjellerup er beliggende I Bønnerup, nær Glesborg , Fjellerup , Gjerrild og Grenå. Vi er et dynamisk team, bestående af fem medarbejdere. Vi har stor kendskab og nogen af os bor og er opvokset her ude i nærområdet, hvilket gør vores lokalkendskab helt unikt. Vi har desuden mange års erfaring med salg af boliger i området, som vi kender ud og ind.

Det betaler sig at være grundig i valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem sælger og ejendomsmægler, og hos danbolig Fischer & Kristensen – Bønnerup / Fjellerup er vi engagerede sælgere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vi har alle kendskab til din bolig.

Vores erfaring, indsats og viden kan gøre forskellen mellem salg og endnu en fremvisning. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

I forbindelse med både fremvisninger og henvendelser i butikkerne vil du opleve en seriøs og kompetent tilgang til tingene. Ikke mindst vil du i forbindelse med fremvisninger få de oplysninger, du søger for at kunne træffe en beslutning for køb.

Skulle den bolig, du besigtiger hos os, ikke falde i din smag, så betyder vores brede udbud af boliger, at vi kan tilbyde dig et godt alternativ, ligesom du kan få gratis økonomisk rådgivning omkring den optimale finansiering gennem vor samarbejdspartner Nordea.

Desuden samarbejder vi tæt med danbolig Fischer & Kristensen - Midtdjurs og Norddjurs samt de øvrige danbolig butikker på Djursland samt Aarhus og Randers.

Vi står som din ejendomsmægler parate til at sikre dig det bedste salg eller køb, hvad enten du bor i Ørum, Glesborg, Ramten, Nørager, Bønnerup, Fjellerup, Lystrup, Vivild eller Gjerrild. Vi glæder os til at vise dig, hvad særbehandling betyder for dig!

Lige nu har vi 0 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 2
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Bønnerup - Fjellerup
Havet 5
8585 Glesborg
CVR: 35469125
DB NORDDJURS ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

TRYG Forsikring

Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

TRYG og Willis Forsikring

Lokalavisen Syddjurs, Djurslandsposten og Århus Stiftidende

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig