0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Erhverv Aarhus

Banegårdspladsen 11, 4.
8000 Aarhus C
86 76 03 00
aarhus.erhverv@danbolig.dk

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Erhverv Aarhus

danbolig Erhverv i Aarhus er et erhvervscenter med mange forskellige faglige kompetencer og med domicil på Banegårdspladsen i Aarhus Centrum.

Vores mæglere har alle mange års erfaring i branchen, og vi sætter en ære i at kombinere godt købmandskab og en høj faglig kvalitet i alle vores opgaver.

Vores kompetencer spænder bredt, med vægt på udlejning af kontor- og butikslejemål, salg af investeringsejendomme samt projektudvikling og ikke mindst salg af boligudlejningsejendomme.

Vores erfaring med erhvervsmarkedet og vores store netværk gør det muligt for os at hjælpe med stort set alle opgaver indenfor erhvervsejendomme. Derfor garanterer vi en professionel rådgivning indenfor alle de områder, som vi påtager os opgaver indenfor.

Har du en opgave, som relaterer sig til erhvervsejendomme eller -lejemål, så kontakt danbolig Erhverv Aarhus for en uforpligtende drøftelse af mulighederne.

Lige nu har vi 73 ejendomme til salg

Se alle ejendomme

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Erhverv Aarhus
Banegårdspladsen 11, 4.
8000 Aarhus C
CVR: 37358169

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Nordea Erhverv

Nordea tilbyder et tæt partnerskab, hvor omdrejningspunktet for samarbejdet er din virksomheds mål og fremtidsplaner.

Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje, bliver drevet af Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har over 140 af landets største erhversmæglere som medlemmer.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.