0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksberg 2000

Godthåbsvej 17
2000 Frederiksberg
38 41 22 00
frb2000@danbolig.dk

Sebastian August Christensen
Sebastian August Christensen
Daglig Leder

De sidste 3 år er ejerlejlighederne steget med 30% i Frederiksberg Kommune, så er du nysgerrig omkring værdien af din bolig?

Så ring 38412200 eller skriv på frb2000@danbolig.dk for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 1800-2000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 85%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksberg 2000
Kilde: danbolig.dk
12

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksberg 2000


Gratis salgsvurdering
Går du i salgstanker? Med en salgsvurdering fra danbolig Frederiksberg 2000, kan du bedre tage stilling til, om du ønsker at sælge din bolig. Det er helt uforpligtende og gratis at få en salgsvurdering fra os. Vi foretager en grundig gennemgang af din ejendom, hvorefter du får vores professionelle vurdering af, hvad du kan forvente at få for din bolig i det aktuelle marked. Derudover rådgiver vi dig om, hvordan du får mest ud af et evt. kommende boligsalg.

Salg af bolig
Hos danbolig Frederiksberg 2000 lægger vi stor vægt på et højt serviceniveau, og prioriterer tiden til at rådgive hver enkelt kunde grundigt fra første møde til salget af din bolig er en realitet.
Vi er et team af kvalificerede og ambitiøse medarbejdere, der sælger Frederiksberg fra hele tre butikker beliggende på Godthåbsvej, Smallegade og Gl. Kongevej.

Alle mæglere fra vores tre butikker tager ud og ser de ejendomme, som vi får til salg. Det betyder, at vi har flere medarbejdere, der samtidig arbejder på at finde den helt rigtige køber til netop din bolig.

Med hele 20 medarbejdere på Godhåbsvej er vi Frederiksbergs største ejendomsmæglerkontor og med yderligere 12 butikker samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejer (Niels Hald) har vi skabt et ekstraordinært stort kundegrundlag.
Hos danbolig Frederiksberg har vi mange års erfaring og stor ekspertise i formidling af fast ejendom (ejendomsmægler siden 1973 og butik på Frederiksberg siden 1999). Vi tager os af hele salgsprocessen fra a-z, hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, villa, rækkehus eller andelsbolig, hvilket sikre dig et overskueligt og effektivt boligsalg.

Vi arbejder hver dag på, at opnå det bedste boligsalg for vores kunder. Det resulterede bl.a. i, at vi (danbolig Niels Hald) i 2016 solgte ejerlejligheder til højeste gennemsnits kvadratmeter pris blandt alle mæglerkæder i Frederiksberg kommune*
Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så relevante købere i markedet ser din bolig. Ved hjælpe af vores markedsføring kan du få eksponeret din ejendom både lokalt og landsdækkende.

Køb af bolig
Ønsker du at købe bolig på Frederiksberg, så kan du bl.a. oprette en profil på danbolig.dk. ”Matchmaker” er din vej til drømmeboligen. En del boligejere sælger deres ejendomme uden om de officielle kanaler, men med vores køberkartotek bliver du gjort opmærksom på disse boliger. Med "Matchmaker" får du også automatisk adgang til Min danbolig, hvor du kan oprette boligønsker, afgive bud og meget mere. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med at finde dit næste hjem.

*Kilde: Boligsiden.dk/ find mægler/ adresse i området/ Frederiksberg kommune/ gns. m2 pris af alle solgte ejerlejligheder/ blandt alle mæglerkæder/ pr. 29.12.16

Her er vi

 • Solgt

  Ane Katrines Vej 12, 3. th

  Vi fik solgt vores lejlighed på 16 dage via Danbolig. De var meget effektive lige fra starten og nogle handlingens mænd. De fulgte op på tingene og vi fik hele tiden meldinger om hvad der skete. De ordnede alt til punkt og prikke og var samtidig utrolig rar og tillidsvækkende. Venlig Hilsen Monika Behrend, Ane Katrines vej 12, 3 th

 • Solgt

  Forchhammersvej 29, 4. th.

  danbolig Frederiksberg på Godthåbsvej har været meget professionelle i forbindelse med mit salg af lejlighed. De præsterer udover det normale man kan forvente af en ejendomsmægler. Det er specielt deres unikke service som har betydet meget for mig, og her tænker jeg på hele deres butik. Deres sagsbehandlere er hutigere og hele tiden et skridt foran, så alle parter i sagen er med. Det giver en tryghed og en tillid, som ikke mange forretninger/butikker rammer. Min lejlighed blev solgt på 1 dag. Jeg kan varmt anbefale danbolig Frederiksberg på Godhåbsvej :-) Lars Ebler, Forchhammersvej 29, 4.th.

 • Solgt

  Mariendalsvej 13, 3. th.

  Danbolig Frederiksberg - Hurtigt salg og god service mægleren stod for at sælge vores lejlighed, og selvom danbolig ikke var de billigste, så er vi rigtig tilfredse. De havde en god fornemmelse af markedet, og hvad der skulle til for at sælge vores bolig til den bedste pris. Danbolig var hurtige til at får den sat på nettet med billeder, og efter første åbent hus var der en underskrevet købsaftale.

 • Solgt

  Dalgas Boulevard 89, 2. tv.

  Hele teamet fra Danbolig Frederiksberg har været meget professionelle, engagerede og hjælpsomme i forbindelse med salget af vores ejerlejlighed på Dalgas Boulevard, Frederiksberg. Vi har under hele forløbet været godt informeret og trygge ved processen. Mægleren fremlagde i forbindelse med opstarten veldokumenterede argumenter for at sætte lejligheden til salg og satsede på en høj pris til at starte med. Salget gik lidt sløvt i starten, men vi fik sat det på skinner igen med passende tiltag, som blev fremlagt overbevisende for os. Vi endte med den "rigtige" pris og en liggetid tæt på gennemsnittet, hvilket vi er meget tilfredse med. Venlig hilsen Ninia & Simon, Dalgas Boulevard 89, 2. tv.

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring A/S, Willis Forsikring I/S

Diverse bladhuse, herunder Børsen, Berlingske Officin

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig