0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hansen & Thoft

Hasserisvej 97
9000 Aalborg
72 30 02 42
hasseris@danbolig.dk

Danni Thoft, danbolig Hansen & Thoft
Danni Thoft, danbolig Hansen & Thoft
Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Hos danbolig Hasseris har vi del i nyudstykningen af Hasseris Enge, der lige nu er i rivende udvikling. Derudover er mange interesserede i at flytte til det mondæne Hasseris, så er du sælger, kan du kontakte os nu for at høre, om vi allerede har en køber klar til din bolig.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9000-9280)
Kilde: Boligsiden
Villa: 45%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hansen & Thoft
Kilde: danbolig.dk
29

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hansen & Thoft

Velkommen hos danbolig Hasseris

Hos danbolig Hasseris handler det om meget mere end blot at sikre den hurtigste handel til den rigtige pris. Vi ønsker at levere en sammenhængende oplevelse for dig som kunde, hvor du føler dig tryg, orienteret samt professionelt behandlet fra første håndtryk til salget er i hus. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag.

Vi har mange års erfaring med bolighandel, et dybdegående lokalkendskab og et stærkt mæglerteam, hvor alle arbejder på at give dig den bedste oplevelse. Vi er specialister i liebhaveri og eksklusive boliger såvel som villaer i nogle af byens mest attraktive kvarterer - blandt andet Hasseris, Vestbyen, Kærby, Mølholm og Hobrovejskvarteret samt Kornblomstkvarteret, Nørholm og Restrup Enge.

Dynamisk mæglerteam med højt serviceniveau

I et tæt samarbejde med vores øvrige butikker i Aalborg og Vejgaard er målet at give dig den bedste service i branchen. Vores mæglerteam består af 12 dygtige medarbejdere på tværs af de tre butikker, og med stor mangfoldighed, forskellig specialviden og varierede kompetencer skaber det en synergieffekt, der kommer dig til gode.

Som kunde hos danbolig Hasseris er du i fokus. Ud fra dine behov tilrettelægger vi en samlet strategi for dit salgsforløb - inden da har vi sat os grundigt ind i din situation og din ejendom, ligesom vi kender udbuddet på markedet.

Topprofessionel markedsføring med mange muligheder

danbolig Hasseris tilbyder et storstilet markedsføringsprogram, som sikrer din ejendom en bred eksponering. Du får din egen side under danbolig.dk med lækre billeder taget af uddannede fotografer samt tekster formuleret af professionelle tekstforfattere. Derudover giver vores digitale værktøj, danbolig clevr, mulighed for at målrette reklamer via nettet til købere, der er relevante for netop din bolig og prisklasse.

Vi vægter naturligvis også højt at være synlige i lokalområdet - både i forhold til markedsføring men ligeledes ved at støtte op om lokale arrangementer, sport og erhvervsliv.

Vi tilbyder herudover en række tiltag, som kan bidrage til at booste dit boligsalg, herunder "danbolig matchmaker køberkartotek" og en "gør dit hussalg lækkert"-ordning, hvor vi samarbejder med fagfolk om at gøre din ejendom klar til et salg.

Vi sælger din ejendom eksklusivt i fuld fortrolighed

Som etableret ejendomsmægler i Aalborg er vi i berøring med alle købere i byen, og det giver mulighed for at sælge din ejendom allerede før, at den officielt bliver udbudt til salg. Det kalder vi "eksklusivt salg". Det betyder helt simpelt, at vi gør relevante købere i vores kartotek opmærksomme på din bolig, så du kan springe en stor del af salgsprocessen over og sælge i fuld fortrolighed.

Lige nu har vi 29 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 2
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Vestergade 31

  Jeg takker mange gange for at i fik solgt mit hus i Ulsted efter 3 mæglere før jer som havde huset i lidt over 5 år fik i det solgt på 5 mdr. Det er godt gået og ved det ikke har været nemt. Jeg syntes i har gjort et kanon stykke arbejde og vi rose jer til skyerne. Mvh Søren

 • Solgt

  Revlingbakken 46, 1. th.

  Venlige og i mødekommende ansatte.

 • Solgt

  Estlandsgade 1, 3. th.

  Lejlighed solgt på 2 uger til en rigtig fornuftig pris. Kun gode anbefalinger herfra!

 • Solgt

  Solbyen 110

  Jeg synes jeg har fået en fin behandling.

 • Solgt

  Enggårdsgade 38C, 2. TH.

  Det har været en meget meget positiv oplevelse at sætte sin bolig til salg hos danbolig. Især har min ejendomsmægler været både tryg, vidende og hyggelig at samarbejde med. Og hele kontorpersonalet har samtidig været behjælpelige og imødekommende, når jeg har haft brug for at henvende mig. Så jeg har hver gang følt mig velkommen. Min bolig blev solgt i løbet af få dage, så jeg troede næsten, at de kunne trylle. En rigtig god oplevelse:)

 • Solgt

  Duebrødrevej 13, 1. tv.

  "Vi oplevede et hurtigt og problemfrit salg af vores lejlighed. Vi var meget tilfredse med mæglerens rådgivning og vil helt sikkert anbefale danbolig Hansen & Thoft i Hasseris til andre."

Forretningsoplysninger

danbolig Hansen & Thoft
Hasserisvej 97
9000 Aalborg
CVR: 31320526

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

inst.

penge

forsikrin

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

fin

fors

ann

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.