0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Islands Brygge

Islands Brygge 81 D
2300 København S
32 87 30 80
islands.brygge@danbolig.dk

Claus Haagensen
Claus Haagensen
Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

”Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Islands brygge. Flere og flere har fået øjnene op for det fantastiske område som bryggen er,
Med den nye og meget spændende lokalplan bliver Islands Brygge, det sted i København du bare vil bo.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2300)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 66%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Islands Brygge
Kilde: danbolig.dk
49

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Islands Brygge

- danbolig sælger fortsat flest boliger blandt alle lokale mæglerbutikker på Islands Brygge med 184 salg i alt!*

Gratis salgsvurdering
Overvejer du at sælge din bolig? Med en salgsvurdering fra danbolig Islands Brygge i hånden kan du lettere tage stilling til, om du vil sælge din ejendom.

Lad boligdrømmen starte med en uforpligtende vurdering fra din lokale ejendomsmægler på Bryggen. Vi kommer med glæde ud og giver dig en realistisk vurdering, samt indblik i hvad potentielle købere vægter højest.

Salg af bolig
Hos danbolig Islands Brygge har vi sammensat et mæglerteam af kvalificerede og engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet for dit boligsalg.
danbolig Islands Brygge er den eneste lokale ejendomsmægler beliggende i den nye del af Bryggen. Vi har siden 1992 formidlet salg af bl.a. projektboliger, ejerlejligheder, andelslejligheder og liebhaverlejligheder langs Københavns Havn, hvorfor vi har ekspertisen til at stå for salget af din bolig.

Udover fire velplacerede butikker på Amager, har vi bl.a. en hel BoligSupport-afdeling tilknyttet, som varetager den juridiske sagsgang fra købsaftalen er underskrevet til boligsagen afsluttes. Det bevirker at hele salgsprocessen effektiveres og vores kunder får mest ud af deres bolighandel.

Et boligsalg kan være en uoverskuelig proces for mange, men som sælger hos os, får du det fulde overblik over aktiviteten på din bolig. Udover personlig feedback fra mægler, får du adgang til Min danbolig på danbolig.dk, så du kan følge med i hvor mange der har set din bolig på vores hjemmeside, antal hentede salgsopstillinger og meget mere. Alt sammen relevante data omkring dit boligslag – nemt og tilgængeligt.

Køb af bolig
Drømmer du om en bolig på Bryggen, så kan vi være behjælpelige med at finde den helt rigtige bolig, der passer dig og dine behov.
Med en brugerprofil på danbolig.dk er du altid på forkant med hvornår de boliger, der matcher dine boligønsker, kommer til salg. Du kan tilmed følge dine favoritboliger og meget mere.

I butikken på Islands Brygge måler vi vores succes på andelen af tilfredse kunder. Når du køber eller sælger gennem os, vil vi gerne have, at du evaluerer vores indsats. På den måde sikre vi en fortsat positiv udvikling af vores arbejdsindsats. Denne arbejdsgang er nødvendig hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når boligen skal udskiftes.

*Kilde: Boligsiden.dk/Find mægler/Adresse i området/2300 Kbh. S, pr. 03/07-17, solgt de seneste 12 måneder incl. projektsalg.

Her er vi

 • Lars Bo Christensen
  Indehaver

  Lars Bo Christensen

  Partner - Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  61 20 10 41

 • Thomas Enevold
  Indehaver

  Thomas Enevold

  Partner, Ejendomsmægler, MDE

  61 62 14 07

 • Torben Hald
  Indehaver

  Torben Hald

  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  35 38 14 50

 • Niels Hald
  Indehaver

  Niels Hald

  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  32 59 14 07

 • Claus Haagensen

  Claus Haagensen

  Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

  61 22 41 81

 • medarbejder billede mangler

  Benny Nielsen

  Administrationschef

  32 87 30 80

 • Anders Skadborg

  Anders Skadborg

  Salg & Vurdering

  53 57 13 00

 • Morten Abildgaard

  Morten Abildgaard

  Salg & Vurdering

  31 76 65 27

 • Jesper Bangsgaard

  Jesper Bangsgaard

  Salgskoordinator

  32 87 30 80

 • Solgt

  Digevej 52, 1. th

  Når man sætter sin lejlighed til at salg, er det ikke bare mursten man sælger, men mursten med en masse affektionsværdi og historie. Derfor var det vigtigt for os, at mægleren som skulle repræsentere vores lejlighed, kunne se det samme som vi kunne se i lejligheden – nemlig dens potentiale og reelle værdi. Lige præcis derfor valgte vi også Danbolig og Niki Præst til at repræsentere vores bolig. De troede på – og fik os til at tro på – at vi sagtens kunne få en fornuftig pris for den, og at vi havde et rigtig godt produkt der på trods af en svær ’bolig tid’ nok skulle skabe en masse interesse. Sagsforløbet har været super godt, med god kommunikation mellem mægler og os, en masse fremvisninger og et slut resultat vi er rigtig glade for. De bedste hilsner Mette.

 • Solgt

  Jens Otto Krags Gade 9, 3. 4

    "Danbolig solgte vores lejlighed til prisen på kun tre uger, og vi kan på det varmeste anbefale Danbolig "Bryggen". Vi blev fra start af mødt af et særdeles professionelt team med Nikolaj Andersen i spidsen. Teamet dokumenterede et indgående lokalkendskab, kendte det opdaterede prisniveau og har en god eksisterende base af interesserede købere. Alle praktiske formaliteter blev håndteret hurtigt og effektivt så der hurtigt forelå en køreplan der senere viste sig at holde 100%. Der var fra første færd godt fremmøde til åbent hus, og Danbolig initierede en del 1:1 fremvisninger fra deres kundebase. Der kom hurtigt nogle seriøse bud, som blev behandlet professionelt af Danbolig. Vi har igennem hele processen værdsat at være velinformeret omkring hvad der foregik, og hele eftersalget er håndteret tip-top.   Vi takker for en meget professionel salgsprocess, og ville helt sikkert vælge DanBolig igen hvis vi skulle sælge/købe lejlighed på Islands Brygge!" Bedste hilsner, Johanna & Morten"

 • Solgt

  Havneholmen 78, 2.

  Jeg besluttede i maj 2012 at sætte min lejlighed i Tårnhuset på Havneholmen til salg - vel vidende, at timingen i forhold til udviklingen i boligmarkedet ikke var optimal og vel vidende, at der var tale om en art liebhaveri. Blandt flere mæglere, jeg havde møde med, valgte jeg Danbolig på Islands Brygge. Efter første møde gik jeg fra butikken med en rigtig god fornemmelse af, at Nikolaj og Niki kendte området godt, at de begge var særdeles servicemindede og faktuelle samt, at deres tilgang til salget og mig som kunde var seriøst og professionelt. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at deres kendskab til ejendommene i området, til prisniveauet og ikke mindst til en potentiel køberskare var funderet i erfaring og viden. Efter ca. 2 måneder præsenterede de en mulig køber, som så også købte min lejlighed. Håndteringen af de nødvendige rutiner efterfølgende blev kørt lige efter bogen - jeg blev informeret, når det var relevant og altid på en måde og et tidspunkt, der passede ind i min hverdag. Og baglandet i butikken bar præg af den professionalisme, der kendetegnede forløbet. Relevant og nødvendigt var nøgleord i opfølgningen og belastningen af mig og min tid. danbolig på Bryggen var ikke det billigste alternativ. Lejligheden lå i den dyre ende, men salget gik relativt hurtigt og med et fornuftigt resultat. Tak for et stærkt samarbejde. Henrik Rasmussen

 • Solgt

  Egilsgade 45 3. TV

  VI HAR HELE VEJEN FØLT OS TRYGGE OG SIKRE "Tak for alt vedr. salg af vores lejlighed. Vi har hele vejen igennem salget følt os trygge og sikre. Vi har kunne mærke, at i har hørt efter, hvad vores krav var vedr. salget og det har virkelig gjort, at vi var sikre på, at i nok skulle få solgt vores lejlighed. Du har været urolig god til at holde os informeret, og sørget for, at vi hele tiden var opdateret. Vi vil klart anbefale danbolig til venner og familie og fortælle om vores gode oplevelse hos jer." M.v.h. Line kaltoft   

 • Solgt

  Jens Otto Krags Gade 11, 4. 1

  Inden vores første kontakt med Danbolig og Nikolaj Andersen, havde vi en vis skepsis overfor ejendomsmæglere og deres måde at håndtere ejendomssalg på. Vi blev dog positivt overraskede, da der allerede ved vores første møde var en god stemning samt en åben og realistisk dialog om hvordan vores dejlige lejlighed skulle sælges og prissættes. Vi følte os trygge ved Nikolaj Andersens engagement og viden om vores lokalområde, og hans indlevelse i vores situation gav indtryk af, at vores lejlighed ikke bare var endnu en lejlighed og et hurtigt salær. Gennem hele forløbet, før, under og efter salget, har vi haft en god dialog og har løbende fået feedback på diverse salgsfremstød og fremvisninger. Der var hurtigt stor interesse for vores lejlighed - faktisk allerede før den blev lagt på nettet, og denne interesse blev til bud og salg i løbet af forholdsvis kort tid. Vi føler bestemt, at vi har fået en meget fin behandling, som overstiger vores initielle forventninger, også efter salget, ved overdragelsen og den endelige afslutning. Hilsen Søren og Tine

 • Solgt

  Islands Brygge 75A, 4. tv

  Solgt på 13 dage I forbindelse med vores salg af lejlighed kontaktede vi Danbolig. Hos Danbolig Islands Brygge oplevede vi en velforberedt mægler der fra starten brændte for at sælge netop vores bolig. Allerede inden sagen kom på nettet havde vi 2 fremvisninger, på grund af en proaktiv indsats fra mægleren. Godt begyndt er halvt fuldendt. I hvert fald lykkedes det efter sølle 13 dage på nettet af lukke en aftale til prisen og gennem hele salgets faser har vi oplevet en engageret mægler som har gjort at vi har haft en fantastisk oplevelse med at sælge et af vores vigtigste aktiver. Vi kan varmt anbefale et salg gennem Danbolig Islands Brygge. Venlig hilsenLotte og Morten

Forretningsoplysninger

danbolig Islands Brygge
Islands Brygge 81 D
2300 København S
CVR: 28884850

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg

esoft systems A/S, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Div. pantebrevselsskaber

Tryg, Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig