0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Østerbro

Dag Hammarskjölds Alle 37
2100 København Ø
35 38 14 50
oesterbro@danbolig.dk

Morten Johansen
Morten Johansen
Daglig leder, ejendomsmægler MDE

Lige nu sker der spændende ting i boligmarkedet på Østerbro. Tilgangen af Strandpromenaden, den kommende Metro ring & den rivende udvikling der ses i Nordhavn, har yderligere øget efterspørgslen på boliger på Østerbro. Østerbro er lige nu Københavns mest eftertragtet bydel

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2100-2150)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 84%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Østerbro
Kilde: danbolig.dk
28

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Østerbro


Gratis salgsvurdering
Et godt boligsalg starter med en grundig salgsvurdering. danbolig Østerbro har mange års erfaring og ekspertise i at vurdere boliger på Østerbro. Dette er nødvendigt for at give en kvalificeret vurdering af din bolig.

Går du i salgstanker, eller er du blot nysgerrig efter at kende værdien på din bolig, så er du altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering hos os. Ved at kende salgsprisen på dit hus eller lejlighed samt med råd og vejledning fra os, kan du bedre tage stilling til, om du ønsker at sælge.

Salg af bolig
Hos danbolig Østerbro, har vi sammensat et team af engagerede og kompetente medarbejdere, der sælger hele Østerbro fra vores butikker beliggende på Nygårdsvej og Dag Hammarskjölds Alle.

Foruden vores to velplacerede butikker på Østerbro har vi yderligere 11 boligbutikker, samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Det giver dig ekstra fordele, når du sælger gennem os.

Butikken på Dag Hammarskjölds Allé dækker hele 2100 København Ø samt 2150 Nordhavn. Så hvad enten du ønsker at sælge din ejendom i eksempelvis Willemoeskvarteret, Svenskerkvarteret, Ambassadekvarteret, Nordhavnen eller Kartoffelrækkerne, så har vi kapaciteten til at varetage salget.

Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så potentielle købere i markedet ser din bolig. Ved hjælp af vores markedsføringspakker kan du få eksponeret din bolig både lokalt og landdækkende. Hos os kan du tilmed se alle relevante data vedrørende dit boligsalg online, når det passer dig.

Køb af bolig
Lad os hjælpe dig trygt gennem købsprocessen. Ved at vælge danbolig som din køberrådgiver får du fagligt opdaterede rådgivere, der udelukkende varetager dine interesser. Vi skaber tryghed og overblik, så du undgår at stå alene, når du skal købe bolig. Vi har DE´s tryghedsmærke (Dansk Ejendomsmæglerforening), hvilket er din garanti for kompetente rådgivere samt forsikringsdækning.

Har du endnu ikke fundet den helt rigtige ejendom, kan du oprette en profil på Min danbolig. Herved er du sikker på at få besked når boliger, der matcher dine kriterier, dukker op uanset om du leder efter en Ideel anpart, villalejlighed, ejerlejlighed, studielejlighed, projektlejlighed, villa eller byggeforeningshus.

Her er vi

 • Solgt

  Kastelsvej 9, st. 1

  "Laura Høiby fra danbolig solgte min lejlighed på kun 7 uger til trods for, at det ikke ligefrem er sælgers marked. Jeg valgte ikke danbolig fordi de kom med det billigste tilbud, men fordi Laura virkede engageret, motiveret og som en, der havde tænkt sig at arbejde hårdt for sagen. Desuden møder hun en i øjenhøjde og er behagelig at være sammen med. Hun har været meget dygtig til at følge op undervejs, så man er tryg ved processen og ikke efterladt med en fornemmelse af ikke at ane, om der er fremdrift i sagen eller ej." Marianne Rasmussen

 • Solgt

  Amaliegade 36, 1. th

  "Professionel ekspertviden er guld værd. Det er vel derfor man skal vælge danbolig fremfor at sætte sin lejlighed til salg på Robinhus." Martin

 • Solgt

  Nyborggade 20, st. tv.

  I forbindelse med salget af vores lejlighed var vi så heldige at få Mai-Britt som ejendomsmægler. Vi fik lige fra starten et rigtig godt indtryk af Mai-Britt og hun fremstod utrolig troværdig og professionel hvilket for os som første gangs sælgere var et stort plus. Igennem hele processen har danbolig været utrolig gode til at kontakte os og givet os følelsen af at være med i salgsprocessen. Mai-Britt har været god til at opdatere os hele tiden og fandt allerede efter 14 dage den helt rigtige køber til vores lejlighed. Alt i alt har vi været utrolig glade for vores valg af ejendomsmægler og vil bestemt ikke tvivle med at vælge Danbolig som mægler en anden gang.

 • Solgt

  Larslejsstræde 3, 4.

  "Flot forløb hele vejen igennem. Tommas Bitsch var fra første færd grundig, vidende og ingav tillid, som viste sig at holde" Jytte Kynde

 • Solgt

  Amaliegade 32,, 3.

  "Vi skiftede til Danbolig/Tommas Bitsch, efter at have haft vores lejlighed til salg i 9 måneder hos en anden mægler - uden resultat. På vores første møde med Tommas gjorde vi det klart, at vi ønskede et hurtigt salg. Vi bad desuden om konkret rådgivning om, hvad vi som sælgere kunne gøre for at gøre vores lejlighed mere salgsmoden. Den rådgivning fik vi, og vores lejlighed blev solgt inden for den periode, som vi havde drøftet med Tommas ved vores indledende møde. Vi føler virkelig, at Tommas gjorde en forskel for os, og vil anbefale ham til alle, der står i en lignende situation"   Pernille Nørkær

 • Solgt

  Tåsingegade 50, 3. th.

  "Jeg valgte Danbolig til at sælge min lejlighed, da jeg fra første møde følte mig godt informeret og i kyndige hænder. Den følelse har jeg haft hele vejen igennem processen, der for øvrigt var utrolig kort. Stik mod min frygt blev min lejlighed solgt på under en måned. Vel og mærke til den udbudte pris! Så jeg er super tilfreds med, at jeg valgte Tommas og Danbolig." Marie Degnbol

Forretningsoplysninger

danbolig Østerbro
Dag Hammarskjölds Alle 37
2100 København Ø
CVR: 28884869

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske Officin og Østerbro Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.