0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Østerbro

Dag Hammarskjölds Alle 37
2100 København Ø
35 38 14 50
oesterbro@danbolig.dk

Phillip Pedersen
Phillip Pedersen
Salg og vurdering

Lige nu sker der spændende ting i boligmarkedet på Østerbro. Tilgangen af Strandpromenaden, den kommende Metro ring & den rivende udvikling der ses i Nordhavn, har yderligere øget efterspørgslen på boliger på Østerbro. Østerbro er lige nu Københavns mest eftertragtet bydel

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2100-2150)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 84%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Østerbro
Kilde: danbolig.dk
29

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Østerbro


Gratis salgsvurdering
Et godt boligsalg starter med en grundig salgsvurdering. danolig Østerbro har mange års erfaring og ekspertise i at vurdere boliger på Østerbro. Dette er nødvendigt for at give en kvalificeret vurdering af din bolig.

Går du i salgstanker eller er du blot nysgerrige efter at kende værdien på din bolig, så er du altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering hos os. Ved at kende salgsprisen på dit hus eller lejlighed samt råd og vejledning fra os, kan du bedre tage stilling til, om du ønsker at sælge.

Salg af bolig
Hos danbolig Østerbro, har vi sammensat et team af engagerede og kompetente medarbejdere, der sælger hele Østerbro fra vores butikker beliggende på Nygårdsvej og Dag Hammarskjölds Alle.

Foruden vores to velplacerede butikker på Østerbro har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Det giver dig ekstra fordele når du sælger gennem os.

Butikken på Nygårdsvej dækker hele 2100 København Ø samt 2150 Nordhavn, 2820 Gentofte, 2920 Charlottenlund og 2900 Hellerup. Så hvad enten du ønsker at sælge din ejendom i Lyngbyvejskvarteret, Komponistkvarteret (også kaldet Strandvejskvarteret), Drejøgården, Strandvejsgården eller Vibekevang, så har vi specialisterne med kapaciteten til at forestå salget.

Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så potentielle købere i markedet ser din bolig. Ved hjælp af vores markedsføringspakker kan du få eksponeret din bolig både lokalt og landdækkende. Hos os, kan du tilmed se alle relevante data vedrørende dit boligsalg online, når det passer dig.

Køb af bolig
Lad os hjælpe dig trygt gennem købsprocessen. Ved at vælge danbolig som din køberrådgiver, får du fagligt opdaterede rådgivere, der udelukkende varetager dine interesser. Vi skaber tryghed og overblik, så du undgår at stå alene, når du skal købe bolig. Vi har DE´s tryghedsmærke (Dansk Ejendomsmæglerforening), hvilket er din garanti for kompetente rådgivere samt forsikringsdækning.

Har du endnu ikke fundet den helt rigtige ejendom, kan du oprette en profil på Min danbolig. Herved er du sikker på at få besked når boliger, der matcher dine kriterier, dukker op uanset om du leder efter en Ideel anpart, villalejlighed, ejerlejlighed, studielejlighed, projektlejlighed, villa eller byggeforeningshus.

Her er vi

 • Solgt

  Strandboulevarden 105, 1. th

  "Lige fra starten af salgsforløbet har vi følt, at vi havde kontakt med en utrolig frisk og imødekommende mægler. Kevin Tandrup viste stor forståelse for vores behov og en god iver efter at sælge, hvilket vi lagde meget vægt på, da han på mange måder oplevede lejligheden, som vi selv gjorde, da vi blev forelsket i den. Ydermere har vi været imponeret over danboligs salgsteam og deres evne til hele tiden at give feedback og følge op på ting. Vores bolig blev solgt på under 1 uge, hvilket taler for sig selv!" Frederik Drenck

 • Solgt

  Nøjsomhedsvej 11 st. + kl. tv.

  "Så fik vi solgt vores dejlige lejlighed på Østerbro af Laura Høiby på 35 dage! Vi valgte Laura på baggrund af hendes engagement og ihærdighed. Hvilket skulle vise sig at være den rigtige strategi for os. Vi har haft en rigtig god oplevelse af, at der er blevet fulgt op på tingene og vi er hele tiden blevet informeret i salgsperioden omkring interessen og udviklingen for vores lejlighed. Det er noget, som vi har sat stor pris på. Vi har derfor kun godt at sige om Laura og anbefaler hende gerne videre til venner og bekendte ved salg af bolig." Susanne & David Elmer

 • Solgt

  Strandboulevarden 93, 4. th

  “Danbolig Østerbro fandt drømmelejligheden til os. Samtidig sørgede Kevin for, at vores egen blev solgt på kun 3 dage! Så hele processen med at skifte bolig forløb helt utroligt hurtigt og smertefrit for os og vores 3 børn." Thomas og Henriette

 • Solgt

  Willemoesgade 22, 1. tv

  "Mange tak for salgsarbejdet med Willemoesgade 22, 1. tv. Vi var blevet forsinkede i forhold til vores plan om at sælge vores lejlighed. Det var derfor fantastisk at lave aftale med Lasse Lemche og danbolig Østerbro, der straks satte salgsarbejdet på skinner og inden for 2 uger - og ved et uhyre effektivt salgsarbejde - fik solgt lejligheden til fuld pris." Vh. Dorthe Kristoffersen

 • Solgt

  Næstvedgade 6A, 1. th

  ”Laura udviste lige fra starten et stort engagement i salget af min lejlighed og efter 7 dage og et enkelt åbent hus lå der en underskrevet købsaftale klar. Det har været en stor fornøjelse at have Laura som mægler og samarbejdet er gået lige efter bogen. Laura har et godt humør, et kæmpe engagement og så er hun en fantastisk og meget professionel sælger, helt uden den overfladiske facon. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af Laura og danbolig Østerbro.” Camilla Drachmann Gram

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske Officin og Østerbro Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig