0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Østerbro

Dag Hammarskjölds Alle 37
2100 København Ø
35 38 14 50
oesterbro@danbolig.dk

Phillip Pedersen
Phillip Pedersen
Salg og vurdering

Lige nu sker der spændende ting i boligmarkedet på Østerbro. Tilgangen af Strandpromenaden, den kommende Metro ring & den rivende udvikling der ses i Nordhavn, har yderligere øget efterspørgslen på boliger på Østerbro. Østerbro er lige nu Københavns mest eftertragtet bydel

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2100-2150)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 83%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Østerbro
Kilde: danbolig.dk
28

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Østerbro


Gratis salgsvurdering
Et godt boligsalg starter med en grundig salgsvurdering. danbolig Østerbro har mange års erfaring og ekspertise i at vurdere boliger på Østerbro. Dette er nødvendigt for at give en kvalificeret vurdering af din bolig.

Går du i salgstanker eller er du blot nysgerrig efter at kende værdien på din bolig, så er du altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering hos os. Ved at kende salgsprisen på dit hus eller lejlighed samt råd og vejledning fra os, kan du bedre tage stilling til, om du ønsker at sælge.

Salg af bolig
Hos danbolig Østerbro, har vi sammensat et team af engagerede og kompetente medarbejdere, der sælger hele Østerbro fra vores butikker beliggende på Nygårdsvej og Dag Hammarskjölds Alle.

Foruden vores to velplacerede butikker på Østerbro har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Det giver dig ekstra fordele når du sælger gennem os.

Butikken på Dag Hammarskjölds Allé dækker hele 2100 København Ø samt 2150 Nordhavn. Så hvad enten du ønsker at sælge din ejendom i eksempelvis Willemoeskvarteret, Svenskerkvarteret, Ambassadekvarteret, Nordhavnen eller Kartoffelrækkerne, så har vi kapaciteten til at varetage salget.

Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så potentielle købere i markedet ser din bolig. Ved hjælp af vores markedsføringspakker kan du få eksponeret din bolig både lokalt og landdækkende. Hos os, kan du tilmed se alle relevante data vedrørende dit boligsalg online, når det passer dig.

Køb af bolig
Lad os hjælpe dig trygt gennem købsprocessen. Ved at vælge danbolig som din køberrådgiver, får du fagligt opdaterede rådgivere, der udelukkende varetager dine interesser. Vi skaber tryghed og overblik, så du undgår at stå alene, når du skal købe bolig. Vi har DE´s tryghedsmærke (Dansk Ejendomsmæglerforening), hvilket er din garanti for kompetente rådgivere samt forsikringsdækning.

Har du endnu ikke fundet den helt rigtige ejendom, kan du oprette en profil på Min danbolig. Herved er du sikker på at få besked når boliger, der matcher dine kriterier, dukker op uanset om du leder efter en Ideel anpart, villalejlighed, ejerlejlighed, studielejlighed, projektlejlighed, villa eller byggeforeningshus.

Lige nu har vi 28 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 14
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Kirsteinsgade 3, 5.

  "danbolig var fra starten meget professionelle i deres tilgang til salget af vores lejlighed. Kevin Tandrup, der var ansvarlig for salget, var realistisk og nøgtern ift. prisniveau samtidigt med, at han var ambitiøs hvad angik markedsføring (annoncering og planer for åbent hus). I hele forløbet var der en god struktur og løbende opfølgning. Vi vidste derfor altid, hvad der foregik og hvor stor interesse og aktivitet, der var på vores lejlighed. Alt i alt både en rigtigt god proces og et godt resultat (der gik kun 1½ måned før lejligheden var solgt). En stor tak til Kevin for et godt samarbejde - vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af danbolig på Østerbro." Sarah & Frederik Krarup

 • Solgt

  Wiedeweltsgade 8

  "We arrived in Denmark at the beginning of the year, already sure we wanted to buy a house as soon as we had sold our flat in the UK. Everyone told us it was a great time to buy and we expected the estate agencies to be in a hurry to sell to us. In fact we were amazed at the indifference we encountered, lots of them didn't seem interested in listening to what we were looking for and a great many of them never called us back. I sent e-mails outlining what we were looking for and didn't get replies. It was such a relief to meet Kevin. He was really friendly, he listened to what we wanted, he called us whenever he had something that would suit us - he was proactive. He never made us feel like anything was too much trouble and always took time to explain things to us (as foreigners we need a bit more help sometimes). When the house we bought became a possibility, he called us right away and we bought it before it even went on the market. Laura was also very helpful." Stephanie & Josh Brickman

 • Solgt

  Fanøgade 14, 3. tv

  "Vi så et ophæng i vores opgang fra danbolig; der stod, at de havde solgt en lejlighed i vores andelsforening og at det var gået hurtigt og nemt. Vi havde brochuren liggende et par uger, indtil vi besluttede os for at kontakte dem. Laura Høiby, som også var mægler på den solgte lejlighed i vores ejendom, ville gerne sælge vores lejlighed, så vi aftalte et møde - og derfra tog det fart. De kom ud og så lejligheden og sørgede for alt det praktiske. Det eneste vi skulle, var at skrive under på kontrakten og være hjemme, når der blev taget billeder. Vi havde ikke regnet med, at lejligheden ville blive solgt så hurtigt. Det tog 19 dage fra vi skrev under til de havde fundet en køber. I de 19 dage blev vi løbende informeret omkring alt hvad der skete. Vi er meget positivt overrasket over danbolig og ikke mindst Laura Høiby. Vores forestilling om ejendomsmæglere var, at de var "smarte i en fart", og det kan man helt klart ikke sige om danbolig og Laura. De har været helt nede på jorden og menneskelige, hjulpet os igennem alt og vi har følt, at de har arbejdet for os. Vi vil helt klart anbefale dem til andre, der skal sælge og gerne vil behandles med respekt og menneskelighed." Tomas Plank & Tanya Manuel

 • Solgt

  Marstalsgade 51, 1. tv.

  "Efter et så hurtigt salg, kun 2 måneder, kan vi kun konstatere, at vi valgte den rigtige mægler, nemlig danbolig's Laura Høiby, der fra første møde gav et positivt indtryk og var virkelig "tændt" på at sælge lige vores lejlighed. Det har været rart at arbejde med en mægler, der har flere års kendskab til netop vores lokalområde og den indsigt, det kræver at sælge små lejligheder på Østerbro. Vi var måske lidt nervøse for, hvor hurtigt salget ville gå, da vi var nødt til at flytte. Men også der er vi blevet positivt overraskede. Vi vil gerne anbefale andre at bruge Laura Høiby." Merethe og Ronnie

 • Solgt

  Nyborggade 20, st. tv.

  I forbindelse med salget af vores lejlighed var vi så heldige at få Mai-Britt som ejendomsmægler. Vi fik lige fra starten et rigtig godt indtryk af Mai-Britt og hun fremstod utrolig troværdig og professionel hvilket for os som første gangs sælgere var et stort plus. Igennem hele processen har danbolig været utrolig gode til at kontakte os og givet os følelsen af at være med i salgsprocessen. Mai-Britt har været god til at opdatere os hele tiden og fandt allerede efter 14 dage den helt rigtige køber til vores lejlighed. Alt i alt har vi været utrolig glade for vores valg af ejendomsmægler og vil bestemt ikke tvivle med at vælge Danbolig som mægler en anden gang.

 • Solgt

  Ringstedgade 8, 3. tv

  "Det har været en kæmpe stor fornøjelse at sælge vores lejlighed gennem Laura Høiby. Laura udviste fra day one stort engagement i salget af vores lejlighed. Kevin Tandrup skrev en perfekt beskrivelse af lejligheden og efter kun en uge havde Laura fundet en køber og vores lejlighed blev solgt med et minimalt afslag. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi ville få lejligheden solgt så hurtigt, men det kan vi takke Laura Høiby for. Vi har siden salget anbefalet Laura Høiby, Kevin Tandrup og danbolig til alle vores venner og det vil vi fortsætte med i fremtiden. Godt arbejde!" Therese Svensson & Noel Johansen

Forretningsoplysninger

danbolig Østerbro
Dag Hammarskjölds Alle 37
2100 København Ø
CVR: 28884869

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske Officin og Østerbro Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Tilmeld dig Vurderingsweekend d. 23.-24. september, og find ud af, hvad din bolig er værd