0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Østerbro

Dag Hammarskjölds Alle 37
2100 København Ø
35 38 14 50
oesterbro@danbolig.dk

Morten Johansen
Morten Johansen
Daglig leder, ejendomsmægler MDE

Lige nu sker der spændende ting i boligmarkedet på Østerbro. Tilgangen af Strandpromenaden, den kommende Metro ring & den rivende udvikling der ses i Nordhavn, har yderligere øget efterspørgslen på boliger på Østerbro. Østerbro er lige nu Københavns mest eftertragtet bydel

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2100-2150)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 86%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Østerbro
Kilde: danbolig.dk
37

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Østerbro


Gratis salgsvurdering
Et godt boligsalg starter med en grundig salgsvurdering. danbolig Østerbro har mange års erfaring og ekspertise i at vurdere boliger på Østerbro. Dette er nødvendigt for at give en kvalificeret vurdering af din bolig.

Går du i salgstanker, eller er du blot nysgerrig efter at kende værdien på din bolig, så er du altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering hos os. Ved at kende salgsprisen på dit hus eller lejlighed samt med råd og vejledning fra os, kan du bedre tage stilling til, om du ønsker at sælge.

Salg af bolig
Hos danbolig Østerbro, har vi sammensat et team af engagerede og kompetente medarbejdere, der sælger hele Østerbro fra vores butikker beliggende på Nygårdsvej og Dag Hammarskjölds Alle.

Foruden vores to velplacerede butikker på Østerbro har vi yderligere 11 boligbutikker, samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Det giver dig ekstra fordele, når du sælger gennem os.

Butikken på Dag Hammarskjölds Allé dækker hele 2100 København Ø samt 2150 Nordhavn. Så hvad enten du ønsker at sælge din ejendom i eksempelvis Willemoeskvarteret, Svenskerkvarteret, Ambassadekvarteret, Nordhavnen eller Kartoffelrækkerne, så har vi kapaciteten til at varetage salget.

Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så potentielle købere i markedet ser din bolig. Ved hjælp af vores markedsføringspakker kan du få eksponeret din bolig både lokalt og landdækkende. Hos os kan du tilmed se alle relevante data vedrørende dit boligsalg online, når det passer dig.

Køb af bolig
Lad os hjælpe dig trygt gennem købsprocessen. Ved at vælge danbolig som din køberrådgiver får du fagligt opdaterede rådgivere, der udelukkende varetager dine interesser. Vi skaber tryghed og overblik, så du undgår at stå alene, når du skal købe bolig. Vi har DE´s tryghedsmærke (Dansk Ejendomsmæglerforening), hvilket er din garanti for kompetente rådgivere samt forsikringsdækning.

Har du endnu ikke fundet den helt rigtige ejendom, kan du oprette en profil på Min danbolig. Herved er du sikker på at få besked når boliger, der matcher dine kriterier, dukker op uanset om du leder efter en Ideel anpart, villalejlighed, ejerlejlighed, studielejlighed, projektlejlighed, villa eller byggeforeningshus.

Lige nu har vi 37 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 15
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Venøgade 13 1. TV

  "Lars er tydeligvis en mægler på vej fremad, han har et køligt overblik over salget, og vigtigst af alt så giver han sælger følelsen af at boligen bliver solgt, hvilket er absolut nødvendigt for at boligen kan sælges." Stefan Jørgensen

 • Solgt

  Olufsvej 46

  "Takket være Laura Høiby og danbolig Østerbro – som vi havde fået anbefalet af venner – kom der gang i salget af vores hus. Efter kun 33 dage blev det solgt og med kun et mindre nedslag i prisen. Det har været en stor fornøjelse at møde Laura og samarbejdet omkring salget er gået strålende. Laura har altid mødt os med godt humør, energisk med et kæmpe engagement og stor optimisme – selv i disse for landet så dårlige tider!" Kirsten Christensen & Hans Frederiksen

 • Solgt

  Willemoesgade 19, 4. tv.

  "Vores mægler var hurtig til at sælge boligen og fremstod generelt meget professionel." Claudia Westh Lonning

 • Solgt

  Mandalsgade 3, st. tv. + kl. 1

  "Kunsten at ku sælge liebhaveri! - Når man først har truffet valget om at sælge sin bolig, ja så begynder det virkelige arbejde – hvem er den rette til at repræsentere netop din bolig og hvordan sikre man, at det bliver til mere end smarte sælger fraser? Vi vidste fra starten, at med en unik bolig skulle det være en mægler af en særlig støbning, som skulle stå for salget! Vi havde derfor 5 mæglere ude og give deres bud på hvordan netop vores bolig skulle sælges! Lad det være sagt – alle 5 gjorde et fantastisk stykke salgsarbejde, men Laura Høiby havde lige det der ekstra. Ved første møde var vi ikke nødvendigvis enig om alle detaljer, men hun lyttede, og da vi mødtes næste gang viste Laura, at hun havde forstået vores ideer, tanker og ønsker, og på baggrund heraf justeret hendes salgsoplæg hvor hun fandt det rigtigt! Og hvorfor fik hun så opgaven? Fordi hun havde den rigtige tilgang, det rigtige oplæg og ikke mindst – fordi hun turde spørge om den! Da aftale først var indgået gik det stærkt, og allerede et par dage efter var det første åbne hus booket og første fremvisning i hus, og meget mere skulle der ikke til – lejligheden blev solgt på under 2 uger og til prisen! Hele vejen gennem processen blev vi holdt opdateret på hvor vi var i salget, og ligeledes efter aftalen var underskrevet har Laura og Danbolig ydet en uovertruffen godt service. Så lad mig slutte af med at give Laura min absolut bedste anbefalinger – hun var på fra dag et, fremme i skoene på den professionelle måde, super entusiastisk omkring boligen, og med sit altid smilende væsen ikke bange for at spørge kunden om en underskrift – et super professionelt forløb med det ønskede udfald, så spørgsmålet er nu blot, hvornår hun finder en ny lejlighed til os (o: " Christian Saugman

 • Solgt

  Høyensgade 3, st.

  "Jeg var i starten ikke helt sikker på om jeg ville sælge min bolig og var lidt tøvende da markedet er lidt presset. Jeg kontaktede flere mæglere bl.a. Tommas fra Danbolig for at få et bud på en realistisk salgspris - prisen svingede lidt, men der var ikke stor forskel på mæglerenes bud. Jeg satte min salgsproces på pause - men Tommas var meget ihærdig og kontaktede mig løbende over flere måneder for at holde mig ajour med markedet, hvilket i sidste ende gjorde udslaget om salg og gennem Danbolig. Jeg fik solgt på det rette tidspunkt og til den rette pris. Et top professionelt salgsarbejde." Bedste hilsner Jens Kajus

 • Solgt

  Ahornsgade 1, st. tv.

  I forbindelse med salg af Ahornsgade 1, st.tv, 2200 København N samt køb af Engelsstedsgade 2,1., 2100 København Ø, vil vi hermed gerne give feedback på vores mægler Martin Spangdahl-Fafare, Danbolig, som har stået for begge handler. Vi har oplevet Martin som en særdeles troværdig, hårdtarbejdende og aktiv mægler, der har styr på tingene. Martin har samtidig ydet en god indsats for at finde en ny passende bolig til os. Martin har været meget aktiv mht. at afholde åbent hus arrangementer og opfølgning ift at kontakte os efter disse arrangementer. Martin og hans kollegaer har ligeledes altid kontaktet os efter fremvisninger, hvor vi har fået en god beskrivelse og opfattelse af forløbet af arrangementerne. Vi har holdt flere personlige møder med Martin og hver gang har han været velforberedt, grundig og konstruktiv i sin gennemgang af sagerne. Martin har styr på de finansielle forhold og har kunnet vejlede og henvise os til advokater og pengeinstitutter. Vi har været fuldt ud tilfredse med hele forløbet (køb og salg) med Martin som mægler og vi giver ham de allerbedste anbefalinger. Tak for et godt samarbejde med Danbolig og med Martin “på banen”. Med venlig hilsen Inge og Erling

Forretningsoplysninger

danbolig Østerbro
Dag Hammarskjölds Alle 37
2100 København Ø
CVR: 28884869

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske Officin og Østerbro Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.