0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

Ejendomsmæglerfirmaet Hahn & Kjær

Adelgade 18
4720 Præstø
55 99 18 66
praestoe@danbolig.dk

Nicoline Sørensen
Nicoline Sørensen
Ejendomsmæglerelev

Vi går julemåneden i møde, og i Præstø sker der noget fredag den 1. december. Kl. 15.30 mødes man ved Frederiksminde, hvorefter juleoptoget går gennem byen for at ende ved Svend Gønges Torv, hvor træet tændes kl. 17.00. Kom til vores købstad og oplev en magisk stemning.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4720-4733)
Kilde: Boligsiden
Villa: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos Ejendomsmæglerfirmaet Hahn & Kjær
Kilde: danbolig.dk
48

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos Ejendomsmæglerfirmaet Hahn & Kjær

Din lokale ejendomsmægler i Præstø & Omegn
Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der har et dybdegående kendskab til dit lokalråde samt kan give en realistisk vurdering af din bolig. Vi sigter efter kort salgstid og størst fortjeneste. Hos danbolig Præstø ved vi, hvad køberne leder efter, og hvordan din bolig præsenteres så attraktivt og bredt som muligt.

Siden 1991 har vi været på banen som mæglere i købstaden Præstø, og det har givet os indgående viden om boligmarkedet i både Præstø, Lundby, Tappernøje, Mern, Kalvehave samt Bogø - vi kender områdernes kvaliteter. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig.

Lokalkendskab og den rette markedsføring
Et effektivt boligsalg udspringer af den rigtige markedsføring. Hos danbolig Præstø får du din egen side på danbolig.dk, hvor din ejendom præsenteres med store flotte billeder og plantegning med mål. Du får samtidig en kode til din side, hvor du kan få indsigt i aktiviteten på din side. Med danboligs online markedsføringsværktøj - clevr. - kan vi sørge for, at relevante købere ser din bolig via bannere, der placeres på deres mest besøgte hjemmesider.
Vi følger med tiden, og derfor er facebook vores trofaste salgsværktøj. Følg med på vores facebook-side: https://www.facebook.com/danboligPrasto/

Vores boligbutik er beliggende midt i Præstø by med god synlighed og flotte udstillingsvinduer mod Adelgade, som er byens handelsstrøg.

Et vellykket salgsforløb starter med et godt samarbejde
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, og vi leverer en dedikeret indsats og giver dig kompetent rådgivning i alle boligsalgets faser. Hos os har vi alt samlet under ét tag, og vi slipper ikke din sag, før handlen er endeligt afsluttet og boligen overdraget. Vores erfaring, viden og indsats kan gøre forskellen mellem salg og endnu en fremvisning. Vi har faste procedurer og opfølgningsmøder, der sikrer et professionelt forløb fra dit boligsalg påbegyndes, til overdragelse af ejendommen finder sted. Vi holder på, at både køber og sælger skal være glade for det endelige resultat.

Vi er et dynamisk team bestående af 3 mæglere og 1 ejendomsmæglerelev, og tilsammen indgår vi 4 i et tæt samarbejde, så du som kunde får den bedste service igennem hele forløbet med salg af din bolig. Flere af os er opvokset og bor i lokalrådet, hvilket gør at vi har et unikt lokalkendskab. Vi kender byens kvarterer, skoler/daginstitutioner, indkøbsmuligheder samt alle de gode steder til udflugter. Vi er altid klar med lidt ekstra info på fremvisninger.

Alle samarbejder om at få din bolig solgt
Professionel og personlig betjening er en ære for os. Det er vigtigt, at både sælger og køber føler sig trygge, og derfor kan du altid forvente et varmt håndtryk og ærlig rådgivning hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig – vi har altid en medarbejder klar til at tage en snak omkring dit boligsalg.

På gensyn i forretningen!

Her er vi

 • Kuno Hahn
  Indehaver

  Kuno Hahn

  Ejendomsmægler MDE & Valuar

  55 99 18 66

 • Anita Kjær

  Anita Kjær

  Ejendomsmægler MDE & Valuar

  55 99 18 66

 • Nicoline Sørensen

  Nicoline Sørensen

  Ejendomsmæglerelev

  55 99 18 66

 • Karina Fromberg

  Karina Fromberg

  Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/ DE's Tryghedsmærke

  55 99 18 66

Forretningsoplysninger

Ejendomsmæglerfirmaet Hahn & Kjær
Adelgade 18
4720 Præstø
CVR: 25465717

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring

Esoft A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg, Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig