0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Skjern-Tarm

Østergade 31
6900 Skjern
70 26 80 35
skjern-tarm@danbolig.dk

Søren Møller
Søren Møller
Ejendomsmægler, MDE

"I øjeblikket oplever vi stigende efterspørgsel fra købere, der er på jagt efter deres drømmebolig. Derfor leder vi efter nye boligemner. Går du med salgstanker, er du meget velkommen til at kontakte os på 70 26 80 35 for at høre nærmere"

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6880-6900)
Kilde: Boligsiden
Villa: 56%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Skjern-Tarm
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Skjern-Tarm

Hos danbolig Skjern-Tarm er vi villige til at strække os ekstra langt for, at du som sælger opnår en tilfredsstillende bolighandel. Vi har mangeårig erfaring med køb og salg af bolig, et dybdegående kendskab til lokalområdet og et topprofessionelt markedsføringssetup, som sikrer dig de bedste vilkår for et godt resultat.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Specialister i samtlige boligtyper
Vi har et indgående kendskab til markedet i den sydlige del af Ringkøbing-Skjern Kommune, der er kendt for sin unikke natur ved Skjern Å og Skjern Enge. Udover Skjern og Tarm dækker vi blandt andet byer som Borris, Rækker Mølle, Lønborg, Astrup og Lyne, ligesom vi har godt fat i sommerhushandlen ved Skaven Strand og Stauning.

Vi formidler især salg af villaer, ejerlejligheder, andelsboliger og fritidshuse, men har stor erfaring med alle former for bolighandel. Derfor hjælper vi også, hvis du skal sælge din landejendom.

Din tilfredshed er vigtigst for os
Når du vælger danbolig Skjern-Tarm som din lokale mægler, kan du være sikker på, at vi håndterer dit boligsalg trygt og professionelt. Hos os har din tilfredshed nemlig altid højeste prioritet.

Derfor lytter vi til dine behov og ønsker, hvorefter vi skræddersyer et forløb, der passer til dit temperament. Derudover holder vi dig løbende orienteret omkring dit forløb, så du kan føle dig både tryg og ordentligt klædt på - fra første håndtryk til købsaftalen er underskrevet. Vi er således først tilfredse med et boligsalg, når du er det og har lyst til at anbefale os til andre.

Klar markedsføring med bred eksponering
Hos danbolig Skjern-Tarm kan du se frem til en veltilrettelagt markedsføringsplan med et digitalt udsyn. På vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, får du din egen side med professionelle billeder og tekster, ligesom vi følger med tiden og er til stede på sociale medier. Herudover sørger vores intelligente værktøj "danbolig clevr" for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via annoncer på nettet.

Som lokalt forankret mægler underkender vi ikke betydningen af at være synlige i lokalområdet. Vi lever af vores omdømme og vore ambassadører, og derfor er det vigtigt for os at støtte op om lokale tiltag, sport og erhvervsliv, ligesom vi er faste annoncører i lokale aviser.

Engageret ejendomsmægler med finansiel ekspertise
I forretningen på Østergade 31 midt i Skjern møder du mig, indehaver Søren Møller. Sammen med danboligkædens øvrige mæglere og vores partnere i Nordea er vi blandt landets førende i branchen.

Jeg er født og opvokset i Skjern og kender lokalområdet indefra. Med mange års erfaring som vurderingsansvarlig og bankmand, inden jeg blev ejendomsmægler, er du garanteret en tårnhøj faglighed - også i spørgsmål omkring den finansielle del af en bolighandel. Jeg glæder mig til at hjælpe dig i hus med din bolighandel.

Her er vi

 • Solgt

  Birkvej 4

  danbolig Skjern-Tarm kan anbefales som 1. gangs køber ”Jeg købte min første bolig gennem danbolig i Skjern, og kan kun sige jeg har været meget tilfreds. De er super flinke, står ikke i vejen ved fremvisninger, men tager tværtimod hensyn, og er rigtig gode til at vejlede, når man som 1.gangs køber har spørgsmål. danbolig tog sig af det hele. Tak for handlen!” siger Jeppe Sørensen

 • Solgt

  Sivvænget 27

  Kage til danbolig. "Jeg fortrød ikke, at jeg købte kage til danbolig Skjern-Tarm. De arbejder seriøst, og der var hurtig ekspedition. Det var godt jeg valgte den rigtige ejendomsmægler til at sælge mit sommerhus. Tak for handlen!" Leif Eriksen - sælger

 • Solgt

  Løvstrupvej 9

  God kemi og godt samspil med danbolig fra mit første møde med Søren til min ejendom blev solgt. Hos danbolig bliver tingene ikke "pakket" ind - en skovl er en skovl og spade en spade. Ærlig og redelig fra a-z. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at handle med danbolig. Tak for en god handel - Aage Høj.

 • Solgt

  Poppelalle 10

  En målrettet salgsindsats af danbolig ”Vi havde vores hus til salg hos anden mægler i 2 år, så vi trængte derfor til at få andre øjne på. Vi valgte danbolig Skjern-Tarm, da vi havde set og hørt om flere tilfredse kunder. Søren mente vi havde solgt inden påske, men han skulle kun bruge 14 dage - det kalder vi en super målrettet indsats! danbolig v/Søren Møller kan virkelig anbefales – her sker noget.” Karsten Bubel - sælger.

 • Solgt

  Bæverstien 9

  De varmeste anbefalinger. "Tak for god behandling hele vejen igennem, lige fra vi satte vores sommerhus til salg, og til det nu er blevet solgt" Tina & Brian Øhrnsted

 • Solgt

  St Nørgårdsvej 22

  De arbejder hurtigt hos danbolig! "Jeg er glad for jeg valgte danbolig til at sælge mit hus. De arbejder godt nok hurtigt. Det tog kun 1 uge for Søren at finde køberen, så det er helt perfekt, nu når jeg har fået nøglen til mit nye hjem." Oda Pedersen

Forretningsoplysninger

danbolig Skjern-Tarm
Østergade 31
6900 Skjern
CVR: 29388504

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Berlingske Media A/S , Esoft system A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring, Willis

Berlingske Media A/S, Esoft system A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig