0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Skjern-Tarm

Østergade 31
6900 Skjern
70 26 80 35
skjern-tarm@danbolig.dk

Søren Møller
Søren Møller
Ejendomsmægler, MDE

"I øjeblikket oplever vi stigende efterspørgsel fra købere, der er på jagt efter deres drømmebolig. Derfor leder vi efter nye boligemner. Går du med salgstanker, er du meget velkommen til at kontakte os på 70 26 80 35 for at høre nærmere"

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6880-6900)
Kilde: Boligsiden
Villa: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Skjern-Tarm
Kilde: danbolig.dk
8

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Skjern-Tarm

Hos danbolig Skjern-Tarm er vi villige til at strække os ekstra langt for, at du som sælger opnår en tilfredsstillende bolighandel. Vi har mangeårig erfaring med køb og salg af bolig, et dybdegående kendskab til lokalområdet og et topprofessionelt markedsføringssetup, som sikrer dig de bedste vilkår for et godt resultat.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Specialister i samtlige boligtyper
Vi har et indgående kendskab til markedet i den sydlige del af Ringkøbing-Skjern Kommune, der er kendt for sin unikke natur ved Skjern Å og Skjern Enge. Udover Skjern og Tarm dækker vi blandt andet byer som Borris, Rækker Mølle, Lønborg, Astrup og Lyne, ligesom vi har godt fat i sommerhushandlen ved Skaven Strand og Stauning.

Vi formidler især salg af villaer, ejerlejligheder, andelsboliger og fritidshuse, men har stor erfaring med alle former for bolighandel. Derfor hjælper vi også, hvis du skal sælge din landejendom.

Din tilfredshed er vigtigst for os
Når du vælger danbolig Skjern-Tarm som din lokale mægler, kan du være sikker på, at vi håndterer dit boligsalg trygt og professionelt. Hos os har din tilfredshed nemlig altid højeste prioritet.

Derfor lytter vi til dine behov og ønsker, hvorefter vi skræddersyer et forløb, der passer til dit temperament. Derudover holder vi dig løbende orienteret omkring dit forløb, så du kan føle dig både tryg og ordentligt klædt på - fra første håndtryk til købsaftalen er underskrevet. Vi er således først tilfredse med et boligsalg, når du er det og har lyst til at anbefale os til andre.

Klar markedsføring med bred eksponering
Hos danbolig Skjern-Tarm kan du se frem til en veltilrettelagt markedsføringsplan med et digitalt udsyn. På vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, får du din egen side med professionelle billeder og tekster, ligesom vi følger med tiden og er til stede på sociale medier. Herudover sørger vores intelligente værktøj "danbolig clevr" for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via annoncer på nettet.

Som lokalt forankret mægler underkender vi ikke betydningen af at være synlige i lokalområdet. Vi lever af vores omdømme og vore ambassadører, og derfor er det vigtigt for os at støtte op om lokale tiltag, sport og erhvervsliv, ligesom vi er faste annoncører i lokale aviser.

Engageret ejendomsmægler med finansiel ekspertise
I forretningen på Østergade 31 midt i Skjern møder du mig, indehaver Søren Møller. Sammen med danboligkædens øvrige mæglere og vores partnere i Nordea er vi blandt landets førende i branchen.

Jeg er født og opvokset i Skjern og kender lokalområdet indefra. Med mange års erfaring som vurderingsansvarlig og bankmand, inden jeg blev ejendomsmægler, er du garanteret en tårnhøj faglighed - også i spørgsmål omkring den finansielle del af en bolighandel. Jeg glæder mig til at hjælpe dig i hus med din bolighandel.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Parkallé 11

  "Søren tog sig tid, og tog action med det samme, hvilket bevirkede han fandt salgsemner, jeg slet ikke havde set. Alle spørgsmål blev taget alvorligt, og der var hurtig respons. danbolig Skjern-Tarm kan varmt anbefales." - Bente Duus. "Hos danbolig Skjern-Tarm holder de hvad de lover. Søren gav mig det store overblik, og skabte tillid og tryghed, så på trods af et svært marked, kunne jeg roligt flytte i lejlighed. danbolig solgte mit hus som lovet. Jeg anbefaler gerne danbolig til andre. Tak for handlen!" Lilly Søndergaard - sælger

 • Solgt
  Solgt

  Pilevej 2

  Hos danbolig er man ikke bare et sagsnummer. "Jeg købte hus alene for første gang, så det var dejligt at møde en mægler, der var hjælpsom ud over hvad man kunne forvente. Han hjalp mig med at huske ting, som jeg ikke vidste jeg skulle gøre. Hos danbolig er de imødekommende og fleksible, og man føler sig kendt for den man er, og ikke bare som et sagsnummer." Udtaler køber - Mette Nørgaard

 • Solgt
  Solgt

  Tranebærvej 14

  Vi fik solgt 2 sommerhuse og er yderst tilfredse. "danbolig solgte 2 sommerhuse for os, og vi er yderst tilfredse med den service vi har fået. danbolig arbejder aktivt og professionelt, og vi har hele tiden haft en tæt, god kontakt til ejendomsmægleren, som leverede et højt informationsniveau under hele forløbet. danbolig Skjern-Tarm kan varmt anbefales, udtaler Hanne & Jens Peter Carlsen" Stor åbenhed og super service. "Vi vil meget gerne anbefale danbolig Skjern-Tarm til andre. De har virkelig forstand på boligmarkedet, og man føler sig godt behandlet. Hos danbolig mødte vi stor åbenhed, hvor alt bliver lagt på bordet, og de leverede en super service fra A-Z. Takker for handlen." Linda & Niels Møller - køber

 • Solgt
  Solgt

  Vinkelvej 32, Bølling

  Problemfrit salg på trods af afstand. "Jeg bor langt fra den solgte ejendom, men har trygt overladt salget til Søren. Han sørgede for en hurtig opfølgning og holdt mig løbende orienteret, så salget faldt på plads nemt og problemfrit." Stefan Sørensen

 • Solgt
  Solgt

  Tyttebærvej 38

  Vi har været meget tilfreds med hele salgsforløbet, fra første dialog med Søren til nøglerne blev afleveret til de nye ejere. Når der skal handles bolig, vil vi til enhver tid anbefale andre, at få en snak med Søren Møller. Inge og Steen Hansen, sælger af Tyttebærvej 38, Skaven Strand

 • Solgt
  Solgt

  Tranebærvej 15

  Vælg en ejendomsmægler der holder hvad de lover. "Man kan trygt vælge danbolig til at sælge sommerhus. De holder hvad de lover. Mit sommerhus blev solgt inden for kort tid, og jeg fik samtidig en rolig og behagelig rådgivning. Hos danbolig i Skjern-Tarm tager de sig tid til én, når man har brug for det. Der er altid en kop kaffe på kanden, når man kigger ind i butikken. Tak for denne gang, siger sælger - Michael Aamann"

Forretningsoplysninger

danbolig Skjern-Tarm
Østergade 31
6900 Skjern
CVR: 29388504

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Berlingske Media A/S , Esoft system A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring, Willis

Berlingske Media A/S, Esoft system A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig