0

Find købere

Tjek salgsprisen

UDSTILLINGSBUTIK danbolig Smidstrup

Smidstrup Strandvej 24
3250 Gilleleje
48 39 38 33
gilleleje@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos UDSTILLINGSBUTIK danbolig Smidstrup

danbolig Smidstrup er en udstillingsbutik, kontakt vores kontor i Gilleleje for salg og vurdering.

Smidstrup er en charmerende sommerby ved havet, hvor der bl.a. findes gode indkøbsmuligheder, iskiosker, flere hyggelige caféer, bager og en fin sandstrand med livredderhus.

Stiger man på cyklen, kan man ad cykelsti køre en hyggelig lille tur til Gilleleje Centrum (cirka fire km.), hvor der kan købes frisk fisk til aftensmaden på den dejlige havn, som summer af liv og sommercharme. Her findes ligeledes mange gode caféer, restauranter og butikker. Kører man i den modsatte retning, kommer man til Rågeleje, som også er en eftertragtet ferieby. Københavns centrum kan nås med bil på kun cirka 45 minutter.Med syv butikker på strækningen mellem Hørsholm og Smidstrup i Gilleleje er danbolig den mægler, der dækker nordkysten bedst. Vi er den eneste mægler med tre udstillinger/butikker i Græsted og Gilleleje. Det betyder, at du får mulighed for at få din bolig bredt repræsenteret og at få den udstillet i Nordea. Vi annoncerer med to helsider i lokalavisen Ugeposten hver uge.Vores team består både af yngre og mere garvede statsautoriserede ejendomsmæglere og sagsbehandlere. Vi er højtuddannede og professionelle, og vi lægger vægt på altid at være fleksible og imødekommende over for dine behov og ønsker.Da vi er et stort team, kan vi oftest komme ud samme dag til både salgsvurderinger og fremvisninger.

Lige nu har vi 0 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 4
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Disse oplysninger er i øjeblikket ikke tilgængelige. Kontakt os for yderligere oplysninger, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig