Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Sorø

Storgade 3
4180 Sorø
58 24 25 00
soroe@danbolig.dk

Kenneth Thiemke
Kenneth Thiemke
Ejendomsmægler MDE

Boligmarkedet i Sorø Kommune er i rivende udvikling, og mange fra Storkøbenhavn søger herud til den smukke natur og den historiske charme i Sorø. Med den nye hurtigbane mellem Ringsted og København bliver rejsetiden endnu kortere for pendleren.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4180-4296)
Kilde: Boligsiden
Villa: 81%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Sorø
Kilde: danbolig.dk
21

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Sorø

Velkommen hos danbolig Sorø - din lokale ejendomsmægler i Sorø Kommune

Stort lokalkendskab, målrettet markedsføring og områdets stærkeste mæglerteam. Hos danbolig Sorø får du de bedste forudsætninger for at sælge din ejendom hurtigt – og til den rigtige pris. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og få at vide, hvor meget du kan få for din bolig.

danbolig Sorø er byens største mæglerkontor, og vi har stort lokalkendskab i hele kommunen - vi dækker blandt andet 4180 Sorø, 4190 Munke Bjergby 4291 Ruds Vedby, 4293 Dianalund, 4295 Stenlille og 4296 Nyrup. Vi kender de flotteste naturområder, de små stier ude i villakvartererne, og vi ved, hvor man får den bedste is om sommeren.

Speciale i landejendomme og hobbylandbrug
Vi sælger alle boligtyper, men er særligt specialiseret i landejendomme og hobbylandbrug. Vi har et tæt samarbejde med mæglere i Storkøbenhavn, hvorfra mange af de potentielle købere til denne type ejendomme kommer. Mange mennesker fra hovedstadsområdet har fået øjnene op for den skønne natur i Sorø Kommune, og vi har ekspertisen og erfaringen til at sælge de vanskelige og krævende ejendomme med de naturskønne beliggenheder.

Foruden danbolig Sorø har vi også danbolig Ringsted, og derudover har vi yderligere to danbolig-butikker beliggende i Rødovre og Taastrup, hvilket giver ekstra muligheder i forhold til køberne, der kommer fra København.

De bedste værktøjer til digital markedsføring
Når du vælger danbolig Sorø som mægler, får du en topprofessionel markedsføring af din bolig. Vi benytter specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vi er også meget aktive på Facebook og andre sociale medier, så din ejendom får så meget eksponering som overhovedet muligt.

Derudover benytter vi os af markedsføringsværktøjet danbolig clevr – et intelligent digitalt online markedsføringsprogram. Med dette værktøj kan vi målrette annonceringen af din ejendom på nettet, så den når ud til præcis de potentielle kunder, der er relevante for denne ejendom og til den pris.

Grundig forberedelse og professionel håndtering
Vi lægger meget vægt på at forberede os grundigt inden en vurdering, og vi lytter til kunderne gennem hele forløbet. Vi sørger også for, at alle mæglere på kontoret kommer ud og ser alle de boliger, vi har til salg. På den måde kan vi alle hjælpe til med at sælge din ejendom til den rigtige pris og så hurtigt som muligt. Som den eneste mægler i området har vi desuden tilknyttet en boligdesigner, der hjælper med at præsentere boligen bedst muligt til den relevante målgruppe.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kalundborgvej 59

  Danbolig var blandt forskellige mæglere da vi skulle sælge hus, Mie gav en helt fantastisk præsentation af danbolig, og hun var meget jordnær og til stede, derfor valgte vi at gå med dem. Et senere møde med Samantha understøttede blot at vores generelle opfattelse af danbolig Sorø som jo var rigtig god. En værdisættelse tilsvarende den vi havde tænkt selv, et rigtig godt forarbejde og et virkelig hurtigt salg på kun 13 dage har alt i alt gjort oplevelsen med at sælge bolig igennem danbolig rigtig god for os. Vi vil klart som sælger anbefale dem! Samarbejdet mellem Samantha og Mie var for os dybt imponerende, og de var rigtig gode til at sparre med hinanden så vi hele tiden var opdateret og kunne stille alverdens spørgsmål, og altid få et brugbart svar retur.

 • Solgt
  Solgt

  Vandværksvej 6

  Tak for en fantastisk service!! Mie gjorde et godt stykke arbejde i mens Camilla var på ferie. Camilla har været så rar og behagelig at have samtaler med og var så sød at ringe efter hendes ferie for at spørge hvordan det gik og for at sige tillykke med handlen! Stor respekt! Tak for et godt forløb!

 • Solgt
  Solgt

  Kællerødvej 6

  Jeg solgte en villa med Danbolig Sorø som mægler. Det har generelt været en rigtig god oplevelse. Mæglere og de øvrige medarbejdere i afdelingen har været meget imødekommende og professionelle i deres betjening af mig som kunde, og deres faglige niveau kan der heller ikke sættes en finger på. Vedrørende Danbolig generelt så er det min opfattelse, at deres forskellige rutiner til udbredelse af kendskabet til nye ejendomme til salg internt i virksomheden samt de særlige markedsføringstiltag, som Danbolig tilbyder, har været med til at fremme salget og opnå en god pris. Det gælder om at være villig til at gå den ekstra meter, og her har Danbolig leveret.

 • Solgt
  Solgt

  Sønderskovvej 6

  Alle har været utrolig søde, flinke, helt uformelle og - heldigvis!! - ikke som den klassiske stereotyp på en ejendomsmægler (supersælger).

 • Solgt
  Solgt

  Topshøjvej 9

  Tak for en god afslutning!

 • Solgt
  Solgt

  Skjalm Hvidesvej 15

  Vi købte bolig hos DanBolig Sorø i marts 2019 og var overraskede over deres store imødekommenhed. Vi kom med toget fra København og blev hentet på stationen i bil af Camilla H. som viste os den bolig vi faktisk lidt havde bestemt os for at ville have på forhånd. Vi fik en god gennemgang af husets detaljer og Camilla H. var supergod til alle de små detaljer om huset som man lige skal have med. Vi kunne endda også lige snakke farver på væggene - det kan Camilla også tale med om! Bagefter kørte vi ned i butikken og skrev under på en købsaftale som blev ordnet hurtigt til alles tilfredsstillelse. Tror nok ikke lige dem på kontoret havde forventet at vi slog til med det samme(!) men nu 2-3 uger efter kan vi se tilbage på et forløb hvor vi følte os godt guidet igennem. Nu glæder vi os bare til at flytte til Sorø og kan næsten ikke vente. Tak til jer alle på kontoret!

Forretningsoplysninger

danbolig Sorø
Storgade 3
4180 Sorø
CVR: 31328241
DB Sorø A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit

Nordea Bank Danmark A/S

Realkreditnettet, danbolig A/S, Heidemann, E-SOFT, advokatfirmaet Ternstrøm, Rødovre Lokalnyt, Lokalavisen i Taastrup, Sorø Avis & Ringsted Avis

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Lokalavisen i Taastrup, Rødovre Lokalnyt, Ringsted Avis & Sorø Avis

Stabels, TDC, Realkreditnettet, Heidemann, E-SOFT, Lokalavisen i Taastrup, Rødovre Lokalnyt, Ringsted Avis & Sorø Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.