0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Struer

Vestergade 4
7600 Struer
97 85 06 66
struer@danbolig.dk

Helle Pedersen
Helle Pedersen
Ejendomsmægler & valuar MDE

Hos danbolig Struer formidler vi både helårsboliger og sommerhuse, så uanset hvad du skal sælge, er vi klar med professionel hjælp.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7560-7790)
Kilde: Boligsiden
Villa: 64%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Struer
Kilde: danbolig.dk
60

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Struer

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler - danbolig StruerHos danbolig Struer møder du et yderst lokalforankret, imødekommende og professionelt team, og vi står klar til at hjælpe dig med at give salget af din bolig de bedst tænkelige betingelser. Butikken har eksisteret i mere end 70 år, så vi har en lang, stolt tradition at trække på, og vi dækker hele Struer Kommune.

Vi formidler både villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse og nedlagte landbrug, så tøv ikke med at bestille en gratis og uforpligtende vurdering, hvis du går i salgstanker.

Ejendomsmægler med solide historiske og lokale bånd


Butikken åbnede helt tilbage i 1947, og jeg, Helle Pedersen, blev partner i 2005 og eneejer i 2009. I hele min karriere som ejendomsmægler, der startede i 1998, har jeg arbejdet netop her, og den lange erfaring har givet mig et indgående kendskab til området fra den professionelle vinkel.

Desuden bor jeg selv i byen, så jeg ved alt om, hvor cykelstierne fører hen, hvad der foregår i områdets foreninger, og hvor børnene sandsynligvis finder deres favoritlegepladser. Det giver mig en stor værdi i arbejdet, at jeg også er til stede i området efter kl. 16, for på den måde kan jeg vejlede de potentielle købere af din bolig ud fra mine egne, private erfaringer med at få hverdagskabalen til at gå op.

Stærke samarbejder giver et effektivt salg
Topprofessionelle salgstekster og lækre billedserier er en selvfølge, når du sætter din bolig til salg med en boligpræsentation fra os. Vi tror nemlig på, at kun det bedste er godt nok, når det gælder om at optimere mulighederne for salget, og derfor benytter vi os af dygtige samarbejdspartnere med hver sine ekspertiseområder.

Foruden de specialiserede tekstforfattere og boligfotografer, der udarbejder vores præsentationsmateriale, benytter vi os i marketingsammenhæng af det intelligente online program danbolig clevr, der målretter annoncebannere til potentielle købere af din bolig. Vi sikrer os altså ikke blot, at din bolig tager sig bedst muligt ud, men også at den bliver vist til flest mulig, der leder efter netop din type bolig.

Som lokal ejendomsmægler har vi tæt dialog med Nordea


Vi har også et rigtig godt samarbejde med Nordea, som vi blandt andet mødes med på et ugentligt statusmøde, hvor vi har en åben dialog om vores fælles opgaver. Igennem den tætte kontakt sikrer vi dig de tryggeste rammer og det bedste overblik over de økonomiske aspekter af salgsprocessen.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig igennem boligsalget, så kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi kontoret på Vestergade 4.

Vi glæder os til at hjælpe dine boligdrømme på vej.

Her er vi

 • Helle Pedersen
  Indehaver

  Helle Pedersen

  Ejendomsmægler & valuar MDE

  97 85 06 66

 • Birgitte Kamstrup

  Birgitte Kamstrup

  Sagsbehandler

  97 85 06 66

Forretningsoplysninger

danbolig Struer
Vestergade 4
7600 Struer
CVR: 32703682

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring, Frida Forsikring

E-soft, Ugeavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Ingen

Tryg

Ingen

Ingen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig