danbolig Frederiksberg v/la Cour & Sørensen

Godthåbsvej 17 2000 Frederiksberg
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag 10:00 - 15:00
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Vores telefoner er åbne fra kl. 08-20 alle ugens dage

Velkommen hos danbolig Frederiksberg v/la Cour & Sørensen.

Vi brænder for at være din ejendomsmægler på Frederiksberg og sælge din bolig. Det hele starter med en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Med vores dybdegående lokalkendskab og mange års salgserfaring på Frederiksberg og Frederiksberg C, sørger vi for, at du får den korrekte salgsvurdering af din bolig og derved den højest mulige salgspris i markedet. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi til en snak i en af vores butikker på Godthåbsvej 17 eller Gammel Kongevej 167e.

Hos danbolig Frederiksberg og danbolig Frederiksberg C arbejder vi ud fra princippet om en 5-stjernet hoteloplevelse. Det handler ikke kun om et godt salg, men i lige så høj grad om den service vi leverer til dig som kunde. Det er et stort ansvar at sælge folks hjem, så for os er relationen til vores kunder afgørende. Vi er der hele vejen igennem forløbet og vi fejrer det med kunden, når salget af din lejlighed eller dit hus går igennem, hvilket er grundstenen i vores arbejde.

Vi elsker Frederiksberg, bydelens historie og ikoniske bygninger - og det kan mærkes på vores arbejde. Hos danbolig Frederiksberg og danbolig Frederiksberg C tror vi på at passion, ansvarlighed, høj kompetence, oprigtig interesse og lokal indsigt giver gode resultater.

Det vil glæde os at hjælpe dine boligdrømme på vej, så vent ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores lokalkendskab og passion for Frederiksberg kan sikre dig det helt rette salg af din bolig

Vi vil være beæret over at sælge din bolig og være din personlige Frederiksberg mægler.

Vi er passionerede omkring Frederiksberg og ambitiøse på vegne af din bolighandel. Vi brænder simpelthen for at lave den bedst mulige handel for dig, og glæder os til at hjælpe dig med dit boligsalg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,3 ud af 10

baseret på 17 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Lejligheder

Andelsboliger

Rækkehuse

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Hermed en anbefaling af danbolig, Frederiksberg. Jeg skriver anbefalingen på baggrund af mit eget salg af ejerlejlighed. Min oplevelse har fra start været positiv. Venlige og imødekommende medarbejdere, med relevant indsigt i det lokale boligmarked på Frederiksberg og i mit tilfælde helt lokalt i Svømmehals-kvarteret. Min lejlighed var indledningsvis hos danbolig som skuffesalg, siden på pause og afslutningsvis i ordinært salg. Jeg har oplevet en stor fleksibilitet og forståelse når der i min salgsproces har været behov for ændringer. Den indgåede salgsaftale var let forståelig og relevant for mine behov som sælger. Både i rådgivning, ved fremvisninger samt indhentelse af dokumenter mm. har jeg møde kvalificerede medarbejdere. Åben hus og fremvisninger er sket i respekt for både mig og de lejere jeg i en periode havde indlogeret i lejligheden. Informationer før og efter fremvisninger samt i den netop afsluttede salgsproces har været upåklagelige. Alt i alt et meget tilfredsstillinde samarbejde og på den baggrund skriver jeg denne anbefaling til andre der står med tanker om boligsalg på Frederiksberg.

– Rolfsvej 27, st.. th.
Alternate Text
Solgt

Udtalelse vedrørende salg af lejligheder samt køberrådgivning.

Jeg har i foråret 2022 solgt to mindre lejligheder (den ene en forældrekøbslejlighed) gennem danbolig Frederiksberg med Christian Buhl Jørgensen som den ansvarlige mægler, som jeg havde fået varmt anbefalet gennem en bekendt. Jeg har før solgt og købt flere boliger gennem andre mæglerkæder, så jeg har et godt kendskab til det at være kunde hos ejendomsmæglere. Hele vejen igennem fra den første kontakt og til det endelige salg oplevede jeg Christian som utrolig kompetent, venlig og tillidsskabende. Han virker som en person, der oprigtigt brænder for at hjælpe sin kunde med at få et salg igennem og finde den optimale løsning for alle parter. Igennem hele processen har han således ydet en ganske ekstraordinær service sammenlignet med andre mæglere, jeg har erfaring med. Christian har været meget meddelsom, transparent og ærlig i sin kommunikation, og har også vejledt mig på en fornuftig og realistisk måde, da boligsalget uventet og pludselig blev lidt trægt på grund af verdenssituationen med krig og kriser. Ud over at så lykkes med et meget effektivt og hurtigt salg – og til overraskende tilfredsstillende salgspriser i markedet -, agerede desuden Christian købermægler for mig i forbindelse med at jeg skulle købe en større bolig samtidig med at jeg skulle have solgt de to mindre lejligheder. Christian havde her kontakten til den anden mæglerkæde, og fik oven i købet forhandlet et betragteligt nedslag i prisen for mig. Alt endte – med Christians unikke og dedikerede indsats – bare med at gå op i en højere enhed. Ud over min tilfredshed specifikt med Christian som ejendomsmægler, kan jeg også på det varmeste anbefale danbolig Frederiksberg helt generelt. Det har fungeret super godt med teamet af mæglere, der stod for fremvisninger med potentielle køberne. Undervejs valgte jeg endvidere danboligs salgskoordinator til at forestå alt ”papirarbejdet” i forbindelse med køb og salg, og det har bare kørt som smurt - yderst effektivt og professionelt. Mvh Mette.

– Wilkensvej 9, st.. th.

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 2 butikker

Se vores butikker
Åbent hus 11. dec 11:30, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Nordre Fasanvej 118, st.. tv., 2000 Frederiksberg

2.298.000 kr. 49 m² 2 rum
Åbent hus 11. dec 11:35, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Frederiksvej 50, 1., 2000 Frederiksberg

2.995.000 kr. 60 m² 2 rum
Åbent hus 11. dec 12:40, kræver tilmelding
Lejlighed

Solsortvej 77, st.. th., 2000 Frederiksberg

5.495.000 kr. 79 m² 3 rum
Åbent hus 11. dec 12:20, kræver tilmelding
Lejlighed

Bentzonsvej 39, 2. tv., 2000 Frederiksberg

4.995.000 kr. 80 m² 3 rum
Åbent hus 11. dec 12:00, kræver tilmelding
Lejlighed

C.F. Richs Vej 89, 2. tv., 2000 Frederiksberg

2.998.000 kr. 73 m² 2 rum
Åbent hus 11. dec 11:05, kræver tilmelding
Lejlighed

Franckesvej 3, 3. tv., 2000 Frederiksberg

2.395.000 kr. 40 m² 2 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksberg v/la Cour & Sørensen
Godthåbsvej 17
2000 Frederiksberg

CVR: 40673369
la Cour & Sørensen Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Topdanmark, Willis, ETU

danbolig a/s, E-soft, Realkreditnettet, DE, BoConcept

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

Topdanmark, Willis, ETU

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.