Forældrekøb1

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Deltag i gratis webinar om forældrekøb

Overvejer du at købe en lejlighed til dit barn, eller vil du blot høre om mulighederne ved et forældrekøb, så deltag i vores gratis webinar den 13. juni kl. 19.00. Sammen med Nordea gennemgår vi de vigtigste overvejelser ved et forældrekøb – fra finansieringsmuligheder og skatteregler til boligmarkedsindsigt. Det er helt gratis og en oplagt anledning til at få et indblik i dine muligheder – hjemme fra sofaen.

Tilmeld dig her

Når du har tilmeldt dig, skal du bare være klar ved din skærm tirsdag den 13. juni kl. 19.00.

Giv dit barn den bedste start på studielivet
Der er rift om studielejlighederne og kollegieværelserne i de store studiebyer. Med et forældrekøb kan du hjælpe dit barn - og måske endda gøre en god investering.

Et forældrekøb starter ofte i banken. Læs mere om finansiering af et forældrekøb gennem Nordea lige her (eksternt link) – eller bruge Nordeas låneberegner til at finde ud af, hvor meget du kan købe for (eksternt link).

Er din lejlighed et oplagt forældrekøb?

Studiestart er lige om hjørnet, og det betyder, at der er rift om de studieegnede ejerlejligheder. Overvejer du at sælge din lejlighed, er det derfor et rigtig godt tidspunkt nu.

Du kan starte med at bestille en salgsvurdering. Det er gratis og forpligter ikke – til gengæld giver det dig indblik i, hvor meget din bolig er værd - og bringer dig ét skridt nærmere de købsparate forældre. Du bestiller en salgsvurdering ved at udfylde formularen; husk at skrive ”Forældrekøb” i kommentarfeltet.

KontaktInformation

Boligen, der skal vurderes

Ved at klikke på "Bestil" giver du samtykke til, at danbolig må kontakte dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs retningslinjerne her

Hvad er en god forældrekøbsbolig?

Stort set alle lejligheder i studiebyerne er egnede til forældrekøb. Der er stor efterspørgsel på 1- og 2-værelses lejligheder, men også delevenlige 3- og 4-værelses lejligheder er populære som forældrekøb.

Skal din bolig vises på Forældrekøbsdag?

Den 13. august holder vi Forældrekøbsdag i København, Aarhus og Odense. Her viser vi forældre og studerende et udvalg af studieegnede lejligheder. Skal din bolig vises frem i år? Du skal blot bestille en salgsvurdering for at komme i betragtning. Bestil den her på siden helt gratis – husk at skrive ”Forældrekøb” i kommentarfeltet.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.