Forældrekøb2

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Er din lejlighed et oplagt forældrekøb?

Unge fra alle dele af landet strømmer lige nu til studiebyerne for at begynde deres uddannelser. Derfor er der stor rift om de studieegnede lejligheder - og det gør mange ejerlejligheder til attraktive forældrekøb. Overvejer du at sælge din lejlighed er det derfor et rigtig godt tidspunkt nu.

Du kan starte med at bestille en salgsvurdering. Det er gratis og forpligter ikke – til gengæld giver det dig indblik i, hvor meget din bolig er værd - og bringer dig ét skridt nærmere de købsparate forældre. Du bestiller en salgsvurdering ved at udfylde formularen; husk at skrive ”Forældrekøb” i kommentarfeltet.

KontaktInformation

Boligen, der skal vurderes

Ved at klikke på "Bestil" giver du samtykke til, at danbolig må kontakte dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs retningslinjerne her

Hvad er en god forældrekøbsbolig?

Stort set alle lejligheder i studiebyerne er egnede til forældrekøb. Der er stor efterspørgsel på 1- og 2-værelses lejligheder, men også delevenlige 3- og 4-værelses lejligheder er populære som forældrekøb.

Skal din bolig vises på Forældrekøbsdag?

Den 13. august holder vi Forældrekøbsdag i København, Aarhus og Odense. Her viser vi forældre og studerende et udvalg af studieegnede lejligheder. Skal din bolig vises frem i år? Du skal blot bestille en salgsvurdering for at komme i betragtning. Bestil den her på siden helt gratis – husk at skrive ”Forældrekøb” i kommentarfeltet.

Giv dit barn den bedste start på studielivet

Til Forældrekøbsdag kan du blive klogere på de vigtigste overvejelser ved et forældrekøb og se et stort udvalg af studieegnede boliger.

Læs mere her

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.