Køberkartotek old

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Gå ikke glip af din drømmebolig:  
  danbolig Matchmaker

Opret dig i danbolig Matchmaker

En del boliger sælges uden om de officielle kanaler. Men med vores køberkartotek - danbolig Matchmaker - har du netop mulighed for at få besked om disse boliger alligevel.

TILMELD DIG MATCHMAKER

Boliger, som sælges uden offentlig annoncering, kan være boliger, der simpelthen bliver solgt hurtigere, end vi kan nå at lægge dem på nettet og indrykke annoncer. Eller det kan være såkaldte skuffesager, hvor mægler og sælger bliver enige om at sælge boligen uden for offentlighedens søgelys. Tit er det de allermest interessante eller fordelagtige tilbud, der flyver under radaren på denne måde.

Hvis du vil være sikker på at høre om disse boliger, kan du tilmelde dig danbolig Matchmaker. Er du allerede oprettet i Min danbolig, er du automatisk også oprettet i danbolig Matchmaker.

Den personlige mægler arbejder for dig

danbolig Matchmaker er lidt ligesom at blive VIP på boligmarkedet. Når du tilmelder dig, vil danboligs mæglere grave alle de spændende sager frem, du ikke ville have hørt om på anden vis. Hvis du har valgt personlig betjening til, vil danboligs mæglere tage kontakt så snart, der er boliger, de mener, at der er noget for dig.

Få hurtig besked om alle de boliger, der kommer på nettet

danbolig Matchmaker er mere end et køberkartotek. Det er samtidig en adgang til Min danbolig. Her finder du alle de boligønsker, du har oprettet, og kan hurtigt se den aktuelle resultatliste. Det er også her, du kan se gemte boliger og evt. bud, du har afgivet på danbolig.dk. Skal du en dag have solgt din bolig, og vælger danbolig som mægler, vil du også kunne følge dit salg i Min danbolig.

Med danbolig Matchmaker og Min danbolig kan du også vælge at få email-notifikationer om de boliger, der udbydes på nettet. Du gemmer blot den eller de søgninger, som interesserer dig, og slår e-mail til, så er du automatisk opdateret.

Opret boligønske med danbolig Matchmaker

Her kan du tilmelde dig danbolig Matchmaker ved at oprette dit boligønske og få drømmeboligerne tilsendt.

  

Se hvor mange købere vi har til din bolig

I danbolig har vi tusindvis af købere, som er skrevet op med særlige boligønsker. Indtast dine boligoplysninger og se, hvor mange potentielle købere, vi har til dig.

Vil du have køberne i tale?

Hvis du sætter din bolig til salg hos danbolig, vil vi straks kontakte de købere, som har skrevet sig op. Ofte finder vi en køber blandt disse.

Book et møde med din lokale mægler og hør nærmere

Vil du have køberne i tale?

Hvis du sætter din bolig til salg hos danbolig, vil vi straks kontakte de købere som har skrevet sig op. Ofte finder vi en køber blandt disse.

Book et møde med din lokale mægler og hør nærmere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.