0

Find købere

Tjek salgsprisen

Køberkartotek:  
  Først med de nye boliger

Opret dine boligønsker og få dem tilsendt

Med et boligønske i danboligs Køberkartotek bliver du underrettet med det samme, der kommer nye, matchende boliger til salg.

Få e-mail om alt det nye

Når du opretter et eller flere boligønsker i danboligs Køberkartotek, får du med det samme besked, når der kommer nye boliger til salg. Du hører også fra os, hvis prisen ændrer sig på eksisterende matches. Det kunne jo være, at det ikke var egenskaberne, men prisen på boligen, der holdt dig tilbage.

Lad danbolig holde øje med markedet for dig

Din smag og dine ønsker er helt dine egne. Måske er ønskeboligen ikke på markedet lige nu. Måske kommer den til salg lige om lidt. Det kan du følge med i på den svære måde - ved selv at tjekke det hver dag. Eller du kan gøre det nemt for dig selv - og overlade det til danbolig.

Se hvor mange købere vi har til din bolig

I danbolig har vi tusindvis af købere, som er skrevet op med særlige boligønsker. Indtast dine boligoplysninger og se, hvor mange potentielle købere, vi har til dig.

Vil du have køberne i tale?

Hvis du sætter din bolig til salg hos danbolig, vil vi straks kontakte de købere, som har skrevet sig op. Ofte finder vi en køber blandt disse.

Book et møde med din lokale mægler og hør nærmere

Vil du have køberne i tale?

Hvis du sætter din bolig til salg hos danbolig, vil vi straks kontakte de købere som har skrevet sig op. Ofte finder vi en køber blandt disse.

Book et møde med din lokale mægler og hør nærmere

danbolig Køberkartotek - en del af Min danbolig

En tilmelding til danboligs køberkartotek giver dig samtidig adgang til Min danbolig. I Min danbolig kan du bekvemt følge boligmarkedet fra din pc, mobil eller tablet.

Her finder du alle de boligønsker, du har oprettet, og kan hurtigt se den aktuelle resultatliste. Det er også her, du kan se gemte boliger og evt. bud du har afgivet på danbolig.dk. Skal du en dag have solgt din bolig, og vælger danbolig som mægler, vil du også kunne følge dit salg i Min danbolig.OPRET MIN DANBOLIG

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig