Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Se alle nyheder

27. feb. 2019

danbolig afvikler samarbejdet med Hald-koncernen

danbolig a/s har meddelt ejendomsmæglerselskabet Hald-koncernen, at danbolig a/s så hurtigt som muligt vil afvikle samarbejdet, som omfatter 15 butikker i hovedstadsområdet.


Beslutningen hviler på en samlet vurdering af samarbejdet med Hald-koncernen, herunder også de kritisable metoder, som er blevet afdækket for nylig.

”Der må og skal ikke herske nogen tvivl om, at den adfærd, vi har set dokumenteret, er helt uacceptabel og uforenelig med at være en del af danbolig. Derfor ser vi ingen anden mulighed end at afvikle samarbejdet,” siger Per Bie, administrerende direktør i danbolig a/s og fortsætter:

”Vi er enormt ærgerlige over den her sag og kan kun beklage dybt, at en sådan adfærd er blevet udvist i danbolig. Vi har mere end 800 medarbejdere og gennemfører en sjettedel af alle bolighandler i Danmark. Den position har vi opnået gennem dygtige, professionelle mæglere, som yder en rådgivning baseret på tillid, faglighed og respekt,” forklarer Per Bie.

danbolig har indledt en dialog med Hald-koncernen om de praktiske elementer i afviklingen af samarbejdet.

Desuden vil der naturligvis blive taget hånd om de berørte kunder, og de vil få yderligere information så hurtigt som muligt. Vi gør alt, hvad vi kan, for at kunderne kommer til at opleve så få gener som muligt i den her situation.

 

Kontaktoplysninger:
danboligs pressetelefon på 31233263

 

 

 

 

Relaterede nyheder

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig