Skal du sælge din bolig på Amager?

Få vores professionelle vurdering af, hvad din bolig er værd. Det er helt gratis og uforpligtende.

Amager er attraktiv. Og vi ved hvorfor.

Fra gamle lejligheder med sjæl til hus med have. Fra asfalt og brosten til sand mellem tæerne. Fra tæt på centrum til frisk luft og åbne vidder. Sammenlignet med resten af Storkøbenhavn byder Amager på en hel unik blanding af butikker, stemning og boligmuligheder. Men øens særlige karakter er først og fremmest skabt af de mennesker, der bor der.

På Amager er der plads til alle, og der er plads til godt naboskab. Den slags tæller også med, når vi skal sælge din bolig. Vi vægter derfor også vores ord, alt efter om køberen som så mange andre på Amager er single og glad for storbyliv. Eller om det er mulighederne for friluftsliv på Fælleden eller Strandparken, der vækker begejstring. At finde et nyt hjem handler nemlig om at kunne se sig selv i nye omgivelser, blandt nye mennesker. Derfor handler boligsalg først og fremmest om menneskekendskab. Og fordi vi ved, hvilke mennesker der bor på Amager, har vi rigtig gode muligheder for at finde den helt rigtige køber til din bolig.

Vi sælger også dit nabolag

Boligsalg handler om mere end kvadratmeterpriser og tilstandsrapporter. Med Vores Nabolag har vi gjort det nemt for potentielle købere at udforske alt det, der er med til at gøre din bolig helt unik: Området, faciliteterne og de ting, beboerne selv fremhæver som noget særligt ved området. Prøv selv at gå opdagelse i dit nabolag nedenfor. Eller måske i dit nye?

Med dig hele vejen

Hos danbolig vægter vi nærhed højt. Uanset om du vil købe eller sælge, får du en mægler med tæt tilknytning til området, og du vil opleve et nært samarbejde mellem dig og mægleren fra start til slut. Du får også en digital mægler, der gerne gør brug af innovativ teknologi for at finde det rigtige match mellem bolig og køber. Og som forstår at kombinere indsigterne fra de digitale værktøjer med den menneskelige indsigt. Den tilgang hjalp sidste år danboligs butikker med at finde mange rigtige match mellem køber og bolig. Den kan også hjælpe dig.

Mød alle danboligs mæglere