10 2-plans rækkehuse på Torpet - Holbæk Vest
4300 Holbæk

  • 3.095.000 kr. 119 m²
  • Kontantpris 3.095.000 kr.
  • Ejerudgift 2.794 kr./md.
  • Boligareal 119 m²
  • Udbudsform Salg

Nu udbydes et nyt og spændende projekt med rækkehuse i 2 plan på Torpet i Holbæk Vestby. Rækkehusene har alle en smuk og ren arkitektur med hvide facader, brudt af forskellige vinduespartier og træskodder.
På den ene side af boligerne findes en skøn terrasse og nem have, mens der på den anden side af huset findes en lille forhave med eget udhus.

Der opføres i alt 10 super lækre og lyse rækkehuse på hhv. 119 m² og 125 m². Der er afskærmninger mellem alle boligerne, hvilket giver gode, ugenerede kroge med læ. Boligerne har alle skønne terrasser og nemme haver. I stueetagen er der åbne forbindelser mellem rummene, men alligevel gør indretningen, at rummene er delt op, og giver mulighed for lukkede zoner. Fra entréen er der adgang til det ene af de 2 badeværelser, hvor vaskemaskine og tørretumbler også findes. Køkkenet er delvist adskilt fra stuen, men dog ikke mere end rummet er i åben forbindelse med spiseafdelingen i stuen. Stuen er et kapitel for sig og når du sidder i din stue får du følelsen af, at naturen flytter ind i stuen, ligesom stuen rykker med ud på terrassen når dørene slås op. De store smukke vinduespartier, giver ikke alene panoramaudsigt, men sender også det smukke lys fra naturen ind i stuen. Ude-og indemiljø smelter sammen om sommeren. Fra 6 af rækkehusene vil der fra stuen være en flot udsigt over søen med følelsen af, at man bor lige i vandkanten. På førstesalen er der indrettet ikke mindre end 4 soveværelser og endnu et badeværelse. Rækkehusene har en topmoderne indretning som ikke kan gøres mere effektiv.
I området etableres der fælles parkeringsareal samt grønt område med legeplads.

Området i Holbæk Vestby som boligerne opføres i, byder på flere skønne grønne områder med søer og direkte adgang til stier, som leder både til knud- og Torbenlundskoven samt naturskolen. Der er ligeledes stier mod flere af byens skoler, gymnasier og ikke mindst byens faciliteter. Der er cykelafstand til skole og blot få hundrede meter til nærmeste børnehave. Pendler I, kan I gå til bussen eller cykle til toget på godt fem minutter, og i bil nås motorvejen endnu hurtigere. Endvidere ligger Holbæks Sportsby kun 900 m. fra udstykningen, så alle dagligdagens faciliteter findes lige udenfor døren.

Lad os byde på en fremvisning af disse flotte og nye boliger i et godt kvarter. Kontakt danbolig Holbæk- Henrik Larsen og aftal en fremvisning.

1 boliger til salg eller leje i 10 2-plans rækkehuse på Torpet - Holbæk Vest, 4300 Holbæk

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.