2-plans rækkehuse på Søgårdsvænge i Mårsø med udsigt til fjorden

Spændende, nye velindrettede 2-plans rækkehuse beliggende i Mårsø med et moderne udtryk og en fantastisk udsigt overåbne marker og fjorden. Bliv en del af et lille lokalsamfund, blot 10 minutter fra Holbæk og med fjordstien indenfor få minutter på gåben. Mårsø byder på skøn natur samt kort afstand til motorvejen og Holbæk centrum.

Der er en flot, gennemgående stil i alle husene- både køkken, badeværelser, soveværelser og entré har lyst, stilrent Invita-inventar. De smukke lamelparketgulve i ask står i flot kontrast til de hvide flader. Samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens og boligen har gulvvarme i begge plan ligesom store vinduespartier med dejligt lysindfald er kendetegnet i boligerne. Stueplan byder på et lækkert et åbent og stilrent køkken i forbindelse med en lys, indretningsvenlig stue som naturligt sætter scenen for familie-samværet. Fra stuen er der udgang til terrassen og den overskuelige have. Desuden lækkert badeværelse med separat bruseniche og entré med indbygget teknikvæg og skab. 1.sal er indrettet med repos, hvorfra der er forbindelse til boligens andet badeværelse med bruseniche, hvor der er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere 4 gode værelser med godt lysindfald.

Til boligerne er der flotte udearealer med et minimum af vedligehold. De smukke udearealer består af have og skøn solrig fliseterrasse med flot udsigt overåbne marker og kig til fjorden. Forhaven anlægges med flisegang samt godt udhus. Der vil være fælles parkering til udstykningen samt legeplads.

Gå eller tag cyklen langs fjorden ad Fjordstien helt til Holbæk centrum på 15 min. eller cykel den anden vej til Udby med bl. a. skole, pasningsmuligheder samt Dagli’ Brugsen. Tuse Næs byder på en masse flotte naturområder, flere hyggelige skove og ikke mindst fjorden som omkranser hele Tuse Næs. Holbæk byder på alt hvad du behøver med bl.a. Sportsbyen, alverdens uddannelsesmuligheder, flere kulturelle muligheder med hele 3 teatre, fantastisk havneområde med lystbådehavn, badestrand mv., hyggeligt hovedstrøg med masser af cafeer, restauranter og specialbutikker.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.