Blækhus
8200 Aarhus N

 • 5.250 -
  6.500 kr./md.
  29 -
  31 m²
 • Leje pr. md. 5.250 - 6.500 kr./md.
 • Boligareal 29 - 31 m²
 • Energimærke
 • Udbudsform Leje

Drømmer du om at bo i Aarhus? Med en lejlighed her i Blækhus på Olof Palmes Allé, får du muligheden for at flytte ind i moderne og funktionelle lejeboliger. Lejlighederne er rummelige 1-værelses lejligheder som er beliggende i Aarhus. Nyd morgensolen på tagterrassen, spille petanque under åben himmel, og få arbejdsro i de hyggelige lounge- og arbejdsområder.

Alt sammen i rolige omgivelser tæt på Aarhus C. Her kan du tage på shoppingtur og cafébesøg, eller gå en tur i et af de mange grønne områder. Aarhus by byder nemlig på de bedste madoplevelser, spændende butikker og smukke grønne haver.

Lejeboligerne er med et funktionelt tekøkken, moderne badeværelse, indbygget skab m.m. Indretningsdesign er praktisk og elegant, så du let kan indrette din bolig efter egen smag.
Derudover får du adgang til rummelige fællesrum, som byder på både arbejdsområder, hyggelige lounges, tagterrasse og meget mere. Skal du have flere venner eller familie på besøg, kan du benytte alle faciliteterne i Kulturbunkeren, som du finder lige uden for din dør. Her kan du også låne auditoriet.
Skal du vaske tøj, kan du nemt benytte ejendommens moderne vaskeri, hvor du finder mange vaskemaskiner og tørretumblere. Alt sammen af bedste kvalitet.

Lejeboliger i Aarhus ligger tæt på offentlig transport med letbanen kun 4min. fra din hoveddør, så du altid kan være på farten og hurtigt fremme. Derudover er der kun få minutter til universiteter, såsom Aarhus Tech og Via University.

Kontakt os for en fremvisning.