Kløverbakken
8300 Odder

  • 2.898.000 kr. 125 m²
  • Kontantpris 2.898.000 kr.
  • Ejerudgift 3.223 kr./md.
  • Boligareal 125 m²
  • Energimærke
  • Udbudsform Salg

I det kuperede terræn omkring Bendixminde i udkanten af Odder Vest, opføres det bæredygtige Bofællesskab Kløverbakken.

Kløverbakken er stiftet af ildsjæle fra Odder, der de sidste tre år har arbejdet på at realisere visionen om et bofællesskab med fokus på bæredygtighed og fællesskab. Ildsjælenes arbejde har de sidste mange år ført dem vidt omkring – og de har høstet erfaringer fra talrige besøg hos både nye og gamle bofællesskaber i både ind og udland. Det er dette omfattende arbejde der ligger til grund for udformningen af Bofællesskabet Kløverbakken.

Hele området er opført ud fra landsbyen som grundtanke. I Kløverbakken fungerer fælleshuset som landsbyens gadekær og hjerte. Det er herfra det levende fællesskab udspringer – og herfra beboerne ad krogede veje og stier begiver sig ud til de fælles gårdrum og værksteder – eller hjem til privatheden og familien i de enkelte boliger.

Med seks forskellige boligtyper og størrelser henvender Kløverbakken sig til alle aldre, familieformer og livssituationer. Her hersker troen på, at alle tilføjer fællesskabet værdi, og at mangfoldighed skaber socialt ansvar, forståelse og sammenhold.

Kløverbakken skiller sig ud fra det klassiske boligkvarter med sine bæredygtige materialevalg og sine visioner om fællesskab.

1 boliger til salg eller leje i Kløverbakken, 8300 Odder