Marens Gårdhaver
4600 Køge

  • 3.595.000 -
    3.650.000 kr.
    120 m²
  • Kontantpris 3.595.000 - 3.650.000 kr.
  • Ejerudgift 3.373 - 3.513 kr./md.
  • Boligareal 120 m²
  • Energimærke
  • Udbudsform Salg

I Sjællands mest unikke udstykning samles trådene i det bæredygtige liv. I Nicolinelund lever du i pagt med naturen kun syv km fra Køge og med bare 500 m til Strøby Egedes skønne kyst.

I Nicolinelunds nye landsby, Marens Minde, går vi nu i gang med at opføre 12 skønne gårdhavehuse på godt 120 m2 fordelt på seks dobbelthuse i klassisk byggestil med hver sin lille vilde have.

Marens Gårdhaver er perfekte for de modne, der har passion for det vilde dyreliv og ønsker at gøre en forskel for biodiversiteten sammen med andre naturglade naboer. Vi svinger leen på engen, skaber nye levesteder for dyrelivet, hygger os på naturdage og festlige nabodage. Vi er fælles om delebil og haveredskaber, har fælles arbejdsdage, og sammen gør vi vores hverdag nemmere og rigere.

I Marens Gårdhaver bliver du en del af et lille landsbyfællesskab med gadekær, snoede veje, æblelunde og en stor blomstereng med søer og grøfter.

Marens Minde ligger midt i naturen mellem Tryggevælde Ådal og Strøby Egede kyst. Med kun ti minutters cykeltur til gode indkøbsmuligheder, motionscenter, bibliotek, café og meget mere.

Du får også adgang til dejlig strandhave og til landsbyens fælleshus på den charmerende Stolpegaard.

Læs mere på https://nicolinelund.dk/

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.

Læs mere om projektet