Skovvang

Velkommen til disse sprit nye og lækre boliger på Skovvang - som er opført i 2022.

Boligerne er på 104 m² i ét plan og vil med deres gode beliggenhed midt i Ejby by, helt sikkert kunne sætte nogle fine rammer for hverdagen - uanset om man er senior eller børnefamilie.

I alle boliger er der gulvvarme overalt og de opvarmes med varmepumpe.
I alle boligerne er der en god loftshøjde og særligt i alrum/stue, hvor der er akustiklofter i gips med ca. 15 graders hældning. Boligerne opføres i mursten, har vinduer i træ/alu samt tagrender og nedløbsrør i zink, så vedligeholdelsen er minimal.

Husets hjerte er uden tvivl det store fællesrum med køkkenet fra Nettoline, stue og alrum i ét. Boligerne indeholder udover det store, lyse køkken/alrum og stue, to gode, og rummelige værelser samt to badeværelser.

Kendetegnet for dem alle er, at de opføres i en rigtig god kvalitet og alle boliger har eget udhus, brugsret til egen p-plads (forberedt til installation til el-bil) samt naturligvis egen, privat have med flisebelagt terrasse, sået græs bøgehæk i skel.

I Ejby er der højt til himlen og masser af skøn natur inden for kort afstand - f.eks. Ejbyskoven, Køge Ås og Køge Å-stien. Og så er man kun et par kilometer fra golfbanerne Harekær og Skovbo. Fra Skovvang er der gå-afstand til Ejby skole, flere børnehaver og idrætsforeningen samt til de lokale indkøbsmuligheder i Ejby, hvor der findes både en Spar og en Fakta - og der er kun 5 minutters køretur til Rema1000 og Netto i Vemmedrup og Bjæverskov.

Desuden er der kun små 10 minutters kørsel fra Ejby til den hyggeligste handelsby Køge der - hvis du ikke kender Køge i forvejen - helt sikkert bliver en af dine favoritter. Her er både Nordisk Film biograf, masser af butikker, lækre cafeer og restauranter og torvedag hver onsdag og lørdag. Fra Skovvang er der samtidig kun få minutters kørsel til motorvej, uanset om man skal mod nord, syd eller vest og der er gode busforbindelser til både Køge, Solrød og Borup.

Boligerne er klar til indflytning.