Teglgården - 2-4-værelses
8000 Aarhus C

 • 8.900 -
  13.900 kr./md.
  0 -
  90 m²
 • Leje pr. md. 8.900 - 13.900 kr./md.
 • Boligareal 0 - 90 m²
 • Energimærke
 • Udbudsform Leje

Teglgården er skabt til mennesker med forskellige interesser og liv, men med en fælles passion for bæredygtighed og fællesskab. Dine naboer kan nemlig være både 18, 28 og 58 år. Singler og par. Dem med børn og dem med egen kajak.

Og her er plads til jer alle. Åens hus er hele områdets mødested og et moderne forsamlingshus med plads til møder, yogahold og events. Der er fællesområder og stier. Øverst kommer en stor tagterrasse med udekøkken, grill, loungemøbler og orangeri, så naboer og venner kan mødes til både fest og spontan fællesspisning.

Hele Trælasten er bilfri. Du kan altså gå en tur alene eller sammen i fred og ro, nyde en uforstyrret pause i de stemningsfulde uderum og trygt sende børnene ud i gården.

Du bestemmer selv, om du vil have 2-, 3- eller 4-værelser. Alle lejlighederne har trægulve og indbyggede skabe med små, lækre opbevaringsløsninger, der sparer plads og udnytter hver en kvadratmeter.

Badeværelset er rummeligt med væghængt toilet, vaskesøjle og håndvask med integreret underskab, så du har dine ting lige ved hånden. Og så har brusekabinen glasdør, så lyset kommer uhindret ind, og rummet virker større.

Det store køkkenalrum er designet til hverdagsliv, gæster og god mad. Det er et sted, hvor du både kan dele en hurtig kop formiddagskaffe sammen, lave nem pasta til børnene og servere 5 retter for venner og naboer.

For her er god plads til spisebordet, rummet er lyst og indbydende, og selve køkkenet er nordisk-inspireret med et rent minimalistisk udtryk. Låger og skuffer er grebsfrie, hvidevarerne er integreret og indbyggede spots giver godt arbejdslys på en diskret måde.