Vipperød Have - 46 1-plans Andelsboliger

Spændende andelsboligprojekt med 46 1-plans rækkehuse

Nu er der mulighed for at købe et af de 46 andelsrækkehuse, som opføres i området "Vipperød Bakker". Andelsboligforeningen kommer til at råde over et stort, velindrettet fælleshus, hvor andelshaverne kan afholde diverse arrangementer, lige fra yoga- og gymnastikhold til banko-, bridge- eller bogklub. Fælleshuset rummer 2 gæsteværelser, badeværelse, toiletter, køkken samt stort samlingslokale/festlokale. De kommende andelshavere er selv med til at bestemme, hvad fælleshuset skal tilbyde fællesskabet.

Der er 3 typer boliger, som alle har en moderne og perfekt planløsning uden spildplads. Adgangen til boligerne sker fra lille forhave med flisegang til hoveddøren og adgang til godt udhus. Samtlige boliger er indrettet med entré med direkte adgang til lækkert badeværelse med stor bruseniche samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er et hvidt, velindrettet Invita-køkken med opvaskemaskine, komfur, indbygningsovn, emhætte samt køle-/fryseskab. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og der er udgang til den enten syd- eller vestvendte have med fliseterrasse. Herudover er der soveværelse og boligtype B har yderligere et værelse og boligtype A har yderligere 2 værelser. Der er gulvvarme i alle boligerne fra varmepumpe og indretningen bærer præg af arkitektens ønske om en moderne planløsning med masser af lys og luft, både ude og inde. Herudover skal nævnes, at boligerne alle er velisolerede og har et lavt varmeforbrug.

Hele bebyggelsen fremtræder med flotte hvide facader med sorte tagsten, individuelle haver og boligområdet kommer til at fremtræde med små belyste stier, der giver adgang til boligerne. Boligerne er placeret med tanken om at skabe et hyggeligt miljø, hvor der både skal være mulighed for at komme hinanden ved, men også hvor behovet for privatliv er taget i betragtning.

Til hver bolig hører en parkeringsplads og der vil være mulighed for tilkøb af en carport til parkeringspladsen.

Området "Vipperød Bakker" er en ny udstykning, som rummer både parcelhuse og rækkehuse og hele området er anlagt med stisystem, der giver nem adgang til den lokale slagter, Netto, Dagli'brugsen eller DSB-stationen med tog til København og Holbæk.

Vipperød by er kendt for sit aktive foreningsliv, der udøves med udgangspunkt i byens skole og idrætshal.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.